Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2015 21:11 - АРСЕНАЛА ОТ ИЗБОРНИ МАНИПУЛАЦИИ НА ГЕРБ
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 509 Коментари: 0 Гласове:
1



Арсенала от изборни Манипулации на ГЕРБ Кметът на Пловдив (ГЕРБ):  „невалидните бюлетини не са толкова, колкото би ни се искало“

imageЩе Ви върнем в 2009г., когато ГЕРБ спечелиха изборите. Тогава бяха разкрити много от манипулациите, които бяха осъществени и навярно приложени и на Избори 2013г. Съмненията ни, че и на тези избори ще има манипулации се засилиха особено след като в „Деня за размисъл“ беше оповестено, че са открити 350,000 фалшиви бюлетини за предстоящите избори на 12 май. 

Кое обаче свързва ГЕРБ с тези фалшиви бюлетини? Най-вече тази печатница (Мултипринт) е собственост на човек от ГЕРБ. И второто и още по-интересно – от ГЕРБ за пореден път побързаха да оправдаят поредния си колосален гаф и заявиха, че това е „технологичен брак“. Разбира се прокуратурата потвърди, че не става дума за брак, а за 350,000 броя фалшиви бюлетини, които дори са били надписани по градове. И именно, в градовете, за които са били предназначени тези фалшиви бюлетини ГЕРБ не печели.

На местните и президентски избори – 2011г. ГЕРБ отново демонстрира своеобразния си „арсенал“ от манипулации, щедро финансирани от спящия народ. Същия този народ сега се чуди как мнозина изпратиха хора като Дянков и цялото правителство преди 2 месеца, а сега макар и с нищожна преднина, същите тези хора спечелиха изборите. Но на избори 2011г. България беше осъдена от Европейския съд за правата на човека съвсем официално поради грубите нарушения на провелите се избори. 

Връщайки се на една конференция на ГЕРБ малко преди Избори 2009г. ние чуваме и виждаме как кметът на Пловдив – Иван Тотев от ГЕРБ съвсем без свян обяснява как…

„невалидните бюлетини не са толкова, колкото ни се иска“ „отиваме на инструктаж на представителите на ЦИК в училищата“ „Елементи от квартала, говорили сме с „роми-експерти“ „На молитва за Исус ще им намекнем да гласуват за ГЕРБ“

Видеото от пресконференцията на ГЕРБ:

Фалшиви/невалидни бюлетини, инструктажи…това го видяхме и преди Избори 2013г. Най-добре онагледено беше купуването на гласове и инструктажа как става аджеба в хотела на ГЕРБ-ера в Етрополе. Общо взето с бюджет 20 млн. лв. народни пари могат да се купят много гласове и да се приложат своеобразни манипулации на вота.

И на Избори 2013г. ГЕРБ се опита да открадне гласове от ДПС. Във видеото по-горе може да чуете как „са поръчани статии“ с висок тираж, които в смесените региони да онагледят на мохамеданите, че ДПС не е техния правилен избор, а именно ГЕРБ. На тези избори пък мюфтията отиде при Борисов, когато се беше скрил в болницата. Разбира се той не се сети за някой от петте самозапалили се клетника, той посети Бойко Борисов и след това призова мюсюлманите да гласуват за ГЕРБ. На места цигани са карани да се кълнат в корана, че ще гласуват за тях. Цветанов специално поиска списък с джамии, които да бъдат ремонтирани от ГЕРБ, който мюфтията да му изготви. Няма и месец след като поради абсолютно всякаквата си липса на икономическа политика спрямо хората и замразените доходи и на фона на 400те хил. безработни, ГЕРБ подаде оставка.

Сега се появиха и някои хора, които са си продали гласа, но вместо пари са били понабити от представителите на силата, за която е трябвало да гласуват. И познайте коя е тя. 

Подчиняването на бизнеса у нас, най-вече малкия и среден бизнес, също донесе много гласове на ГЕРБ. Например, миньорите в Бобов Дол бяха строени в 7 ч. сутринта от своя шеф да гласуват за ГЕРБ „иначе мина повече няма да има!“, след което отиват на работа. Цели фирми и предприятия под заплахата да попаднат в лапите на данъчния терор са били принудени да гласуват за партията. Малко по-несъществено е, но пък и показателно, същата заплаха от данъчни посещения редовно, ако не се залепи на даден обект плакат на партията. 

Мутри правят избори. Не в Чечня, а в България. 

Лично аз препоръчвам „Бай Ганьо прави избори“ на всеки, който не го е прочел.

Виж също Сподели »



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10394982
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930