Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2014 21:47 - ЕДУАРД СНОУДЪН Е "РАЗКРИЛ" НА РУСИЯ ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО ?
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 2716 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
21.01.2014 г, 17:45 Едуард Сноудън е „разкрил” на Русия цялата истина за НЛО? image

© Колаж: «Гласът на Русия»

Едуард Сноудън е предал на руските спецслужби неопровержими доказателства не просто за съществуването на извънземен разум, но и това, че в действителност от средата на миналия век САЩ ръководят пришълци. Тази информация излезе в медиите миналата седмица.

Иранската информационна агенция Fars News Agency я е препечатала от сайта whatdoesitmean.com. Ще се съгласите, че е доста странно, че тъкмо този сайт е разбрал за толкова важна информация, ако само Едуард Сноудън лично не я е изпратил като копие до получателите, когато е изпращал на ФСБ толкова ценната информация.

В „извънземното досие” се съобщава, че властта в Америка съвсем на принадлежи на правителството, а на пришълците. А също така, че след „неуспеха” на нацистка Германия през Втората световна война, извънземните, които са помагали на Третия райх да наложат световно господство, са прескочили през Атлантика и са предложили аналогични услуги за завоюване на света на САЩ, предполагайки, че тази държава има най-голям потенциал за подобен род начинания.

Тук собствено „статията” и приключва, а по-нататък се привеждат откъси от интервюто на бившия канадски министър на отбраната Пол Хелиер, което той съвсем неотдавна даде на Софико Шеварнадзе за канала Russia Today. Господин Хелиер съобщава, че е абсолютно убеден в съществуването на извънземните и дори лично е виждал неидентифициран летящ обект.

Освен това бившият министър напълно сериозно заявява, че в момента на Земята има между 2 и 12 вида извънземни:-С ВВС на САЩ сътрудничеха така наречените „нордически блондини” и „високите бели”. Те могат лесно да остават незабелязани. Но съществуват много видове извънземни. Всички те са различни… Ако срещнете сив дребосък, ще разберете, че преди не сте виждали нищо подобно. Но ако видите нордически блондин, по-скоро ще си помислите, че пред вас е датчанин или някой от онези области. Но аз имам приятел, който може да разпознае извънземно. И дори е виждал едно от тях на улицата.В интервюто той отбелязва, че съществува „извънземна федерация, която всички тях ги обединява”. Интересно, дали господин Хелиер не е любител на „Междузвездни войни” на Джорд Лукас? Неговият възторжен разказ за космическата федерация сигурно е вдъхновен от сюжетните линии на легендарния филм.

Какво общо има с това Едуард Сноудън, ще попитате вие? Ако сме откровени, нищо. Цялата информация за разобличаването на извънземните не е нищо друго, освен поредната вестникарска лъжа. Ако помислим разумно, дори и да допуснем, че подобна информация е била предадена от американски разобличител на руските спецслужби, то никой и никога не би разбрал за това. А дори и да беше разбрал, това със сигурност не би бил сайтът whatdoesitmean.com.

Мненията на редакцията и на автора могат да не съвпадат.

Альона Ракитина



Гласувай:
3



1. estirbg - "САЩ ръководят пришълци"?!?!?
21.01.2014 22:28
Звучи доста националистически, маниашки високопарно до ...пълно безумие.
Но ...има един процент истина, на който са му сложили две фалшиви нули - празните нули на празните обещания на Луцифер към световните лидери. Изгоненият от небесата е съставил изключително хитър и лукав план за световно господство и принудително поклонение на земното население. Спомняте ли си кой беше Вторият библейски звяр - това е САЩ и чрез неговата сила и мощ светът ще бъде свален да коленичи и да върши това, което казва Първият библейси звяр - римокатолическата църква. Този тандем е подчинен на Луцифер, който ще "пристигне" скоро с въздушна ескадрила от НЛО, за да извърши стотици "чудеса" пред изуменото човечество. За това все по-често ни облъчват по медиите - почти всяка вечер се споменава за НЛО и среща с извънземните и по ТВ-то. За съжаление хората не са запознати с Библията и космическия конфликт между сатана и Създателя ни, както и не знаят, че тук на земята сме само ние, грешното човечество и падналият ангел от небесата с останалите демони-бунтовници.
Другите видове "извънземни", за които се споменава, представляват или биороботи, конструирани с генетични трансформации на човешки и животински геноми или непознат за нас начин на внушение на триизмерни изображения, " художествено" пресъздадени от злия гений, който все пак е само един жалък имитатор на Единственият Творец на Вселената.
цитирай
2. raders - поредната порция щурутии
22.01.2014 20:55
поредната порция щурутии
цитирай
3. borko83 - Има много по-смислени обяснение на световните проблеми и близко бъдеще
25.01.2014 09:25
Подобни твърдения са смехотворни. Сами сме в близката вселена. И трябва само да се справим със проблемите на Земята. Извънземно присъствие на земята има само в мислите на фантастите. ЗАщото за да присъстват тук, трябва да са близо до създателя по възможности и да могат да преодоляват колосални разстояния с колосални скорости. Но такива не са наблюдавани в природата. Иначе звучи любопитно като всяко фентъзи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10392881
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930