Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2014 22:47 - ЛЕТИЩЕТО В БРЕМЕН СПРЯ ДА РАБОТИ ЗАРАДИ НЛО
Автор: kolevm38 Категория: Други   
Прочетен: 1426 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В

Летището в Бремен спря работа заради „НЛО“

 

 

 

 Вторник, 7 Януари, 2014 20:49:29

imageНеидентифициран летящ обект развали плановете на пътниците на летището в Бремен. Поради факта , че вечерта на 6 януари на радарите  няколко пъти се появявал и след кратко време отново изчезвал някакъв обект, и за да се избегне риска за въздушния  транспорт, ръководството анулира полет до Франкфурт на Майн , и пренасочило към близкия Хановер самолет, идващ от  Мюнхен, съобщи Дойче Веле.


Лайнер от Париж е трябвало известно време да кръжи над летището във въздуха, преди да му бъде позволено да започне кацане. Сутринта на  7 януари е отменен и полет обратно до Франкфурт.

Както беше съобщено миналата нощ от пресслужбата на летището,  три часа след първата си поява,  мистериозният обект изчезнал напълно.

 

Според полицията, той е бил на разстояние 300 метра от земята.

Двама полицаи, патрулиращи в района на летището, също забелязали в небето светещ обект. Полицейски хеликоптер , който изследвал района на подхода към летището, НЛО не могъл  да открие, съобщи агенция ДПА .

 

Междувременно, говорител на германската служба за безопасност на полетите DFS съобщи , че неизвестният обект е записан от прозореца на контролната кула , но на екрана на радара не е бил видим. И не е  установяван радиоконтакт с него, съобщава AFP .

 

Полицията започна разследване

„Ние все още не знаем какво е, но нещо все пак имаше там “ – каза представител на бременската полиция. Според него е  възможност за НЛО да е взет безпилотник или балон.



Гласувай:
1



1. bezistena - ИМА ВСЕ ПАК НЕШТО=ИМА Бог Исуш и Бокиня Диана!!!
08.01.2014 14:38
Научете се да разчитате посланията Свише!
ПОСЛАНИЯ СВИШЕ от=ПОСЛАНИЯ от Бог Исуш
Поредният ярък пример и демонстрация на всемогъщието и всеприсъствието на невидимите при необходимост екипи на Всемирните Господари,разбираем единствено с помощта на Свещеният шифър отТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога!
Всички важни имена и термини са подбрани така от Божиите екипи,че при елементарна операция с разкодирващата ни програма да се виждат от раз Върховните Кръстници на топонимите и Организатори на операцията на летището:
ВАЖНИ ИМЕНА И ТЕРМИНИ=Бог Ежуа и Мат Мария
НЕИДЕНТИФИЦИРАН ЛЕТЯЩ ОБЕКТ=Цар Бог Тати Ешуа Дуло и Бокиня Диана-Царя Бог Отец Исус Дуло и Богиня Мария Магдалена
БРЕМЕН=Богиня Мария-ранносредновековен светилищен център,построен от Тракийските съзидатели под ръководството на Жрец от екипа на Богиня Мария,Кръстница на светилището
ФРНКФУРТ НА МАЙН=Барк Богиня Диана Мария=Богиня Мадара Българката
ХАНОВЕР=Бархи,Българи-също така древно Трако-Българско селище
ПАРИЖ=ПАРИС=Вер(Змей) Иса-светилищен център на древните Траки,развит под цивилизаторското ръководство на Посветените Български Исусови духовни водачи Богомили=Катари=Албигойци=...Бяло Братство.
ДОЙТШЕ ВЕЛЕ=Богиня Диана и Ешуа Дуло
МИСТЕРИОЗНИ ОБЕКТИ=ОБЕКТИ НА Исуз и Диана Мария=Исуз и Бокиня Диана Матара
НЕВИДИМ ОБЕКТ=Бок и Богиня Диана Мат
СВЕТЕЩ ОБЕКТ=СВЕТЕШТ ОБЕКТ=Бог Тати Исуш и Бокиня Диана
DFS=Диана Богиня и Иса-германската служба за безопасност на полетите,носеща в невидение първоразрядната Божия титулна зашифровка
МЕЖДУВРЕМЕННО СЪОБЩИХА ЗА=СЪОБЩИХА ЗА Ежуа и Богиня Мад Мария
ИМА ВСЕ ПАК НЕШТО=ИМА Бог Исуш и Бокиня Диана!!!

Това беше кратка и убедителна драматизация, демонстрираща контрол и постоянно присъствие на невидимите за сега всеможещи Божии служители, титуловани най-често некомпетентно като извънземни!
ПРИМЕР И ДЕМОНСТРАЦИЯ за=за Цар Иса и Богиня Диана Мат Мария
ДРАМАТИЗАЦИЯ=Изус и Диана Матара
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10397466
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930