Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2015 22:39 - КОЛОНИЗИРАНЕТО НИ ЗАПОЧНА ОТ САЩ С ВЕРБУВАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЕЛИТ
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 694 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
11 май 2015, понеделник | публикувано от Стела Кирилова Колонизирането ни започна от САЩ с вербуване на политическия елит

 

image

Евгений Дайнов, Иван Кръстев и Огнян Минчев са само част от агентите на влияние на САЩ у нас

Политическият елит от 1989 г. натам беше вербуван, може би не в буквалния сми­съл. Някои от политическия елит и в буквалния смисъл бяха вербувани от американ­ските ченгета. Но аз имам предвид вербуването, това идейното. Довчерашният комсомолски секретар, довчерашният завършил в Съветския съюз – Дайновци, Минчевци, Райчевци, Иванкръстевци – станаха изведнъж западняци. и пр . Дадоха им по един център за стратегии, либерални, демократични и т.н. Дадоха им пари на американска­та държава, държавния департамент, на службите на Щатите, на Сорос. И им направиха политологически центрове, НПО-та, стратеги­чески центрове. Създадоха производство на пропаганда.

С тази пропаганда трябваше да се внуши на българина, че неолиберали­змът и турбокапитализмът са единственият път. Че тоталното приватизиране, съсипването на икономи­ката са единственият път, няма друг. Че това да има много бедни и малка група богати е нормалният начин, няма друг. Че това да бъдем колонизирани, всичко, което ражда някаква печалба, трябва да бъде в чужди ръце и няма друг път.

imageНа Иван Кръстев баща му беше в ЦК. Синът сега е рупор на турбокапитализма. На Евгений Дайнов баща му бе номенклатура, пратеник на БТА, което означава Първо главно управление, в Лондон.Третият, четвърти­ят, петият – на всички тях бащите им не бяха случайни. Те самите бяха синчета, които също бяха добре об­разовани, кой в Съветския съюз, кой тук и веднага след 1990 г. ги пратиха в западни центрове, откъдето се върнаха с титли, хаби­литации, специализации и пр. и се представиха вече за възпитаници на Оксфорд, на Хайделберг и т.н. Нищо, че преди това са завършили в Съветския съюз и примерно дисертацията им е „История на комунистическата партия в Европа”.

imageДо ден-днешен тези същи­те синчета, продължават да мамят, да лъжат. Те много добре знаят, че са слуги на лъжата, защото продължават да ви обясня­ват как това е пътят и няма друг. Западът и само Западът, НАТО и само НАТО. Русия не. Тя е лоша, тя тряб­ва да изчезне. Путин е сатрап, диктатор и той трябва да изчезне. Всичко друго е хубаво. Обама е прекрасен, невероятен демократ. Меркел е прекрасна, невероятна демократка. Оланд и т.н., и т.н. Всич­ки тези, които всъщност в момента създават военно напрежение и тикат света към Трета световна война – Вашингтон и Брюксел, продължават да бъдат пред­ставяни като безалтерна­тивни.

 

Коментар на Волен Сидеров в предаването „Неделник“ по ТВ АЛФА





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10393593
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930