Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2015 22:48 - РУСИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА РЕСПЕКТИРА ГЕРМАНЦИТЕ
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 669 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  сряда, 18 март 2015 г. РУСИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА РЕСПЕКТИРА ГЕРМАНЦИТЕ.   Дали защото Русия и Путин дадоха урок по истинско лидерство на разнебитената от чиновническо безличие и безразличие колониална Европа и потъналата в лицемерие и двойни стандарти Америка,но въпреки изкривената информация за събития в Украйна в немските,както и в българските медии,обикновените хора в Германия са запазили и увеличили респекта си по отношение към Русия.
Според Der Spiegel САЩ и НАТО подавт невярна информация относно руското военно присъствие в Донбас, а „Берлин има усещането, че НАТО работи срещу стратегията на Европа”, защото „опасната пропаганда торпилира усилията да се договори устойчиво спиране на огъня”. 
image Повечето германци  смятат Русия за световна сила,която има голямо влияние върху глобалните процеси, от резултатите от проучване, проведено от Института за изследване на общественото мнение Allensbach докладвано от Frankfurter Allgemeine Zeitung.
На въпроса "дали Русия е световна сила?", 67% от анкетираните са отговорили утвърдително.
 Според социолозите, същият резултат на изследването е бил и през 2008 г., но през 2011 г. Русия като световна сила са отбелязали само 38% от анкетираните.
Очевидно резултатът от изследването е  повлиян от силната политиката на Кремъл по отношение на украинската криза.
Това се потвърждава и от факта, че броят на хората в Германия, които са съгласни с твърдението "Русия играе важна роля в световната политика" през последните 7 години се е увеличил от 72% до 82%, посочва Frankfurter Allgemeine Zeitung.
 Изглежда и германците разбраха,кой е главният фактор в Нормандският формат.
 Да поздравим Русия и руския народ с годишнината от връщането на Севастопол и Крим.
95,5% от участниците на референдума в Крим се произнесоха за присъединяване към Русия.
Докато националистическата власт в Киев оставя след себе си Украйна в руини, Крим, превърнал се отново в част от Русия, процъфтява пред очите ни. Подобрението се чувства най-вече сред обикновените граждани. Повишаване на заплатите и пенсиите, безплатно медицинско обслужване, ново оборудване за лечение и изследвания- това са резултатите само на първата година от присъединяването към Русия.
  Парламентаристите на Русия, Германия и Франция са се съгласили за разговори за кризата в Украйна в Нормандският формат. Сега се изчаква съгласието на украинската Рада, предаде РИА "Новости" с позоваване на спикера на Съвета федерацията Валентина Матвиенко.
"Председателят на Сената на Франция, който дойде в Русия за посещение, изрази подкрепа на идеята за организиране на парламентарна среща във формата на Норнандската четворка. От Бундесрата били  съгласни".
Плановете на САЩ за въоръжаване на Украйна са линия на сриване на споразуменията от Минск, заяви Лавров."На първо място, ние се основаваме на това, че огромно мнозинство от европейците смятат подобен план за все по-опасен.
 Въпреки че в ЕС има и такива, които буквално подстрекават всички към започване на доставки на оръжия. Това е недвусмислена линия на сриване на минските договорености, на тяхно пряко нарушаване", заяви Лавров.
По думите му Русия е готова да участва в обсъждане на предложения за изпращане на миротворческа мисия в Източна Украйна, ако страните в конфликта са заинтересовани от това.
  Според него участниците в конфликта трябва да се договорят за такава форма на наблюдение, която е взаимноприемлива.
 Под давлението на външни сили и от страх от неофашистките образувания,които вземат връх официален Киев наруши поетите споразумения в Минск и не прие особения статут на Донбас.
Ръководителите  на Донецката и  Луганската народни републики и Игор Захарченко и Игор Плотницки  в съвместно изявление изразиха позицията на властите по отношение на Закона за специалния статут на Донбас във формата, в която е приет от Върховната Рада на Украйна:
"Киев строши крехкия Мински мир и отведе ситуацията в тупик" пише ИА Новорусия.




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10395772
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930