Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2014 20:38 - МЛАДЕЖ НАПИСА ИЗУМИТЕЛНО СЪОБЩЕНИЕ ПО ПОВОД ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ В БЪЛГАРИЯ
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 3608 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Младеж написа изумително съобщение по повод циганската престъпност в България.
  • image
  • image
Детайли Публикувана на 14 Декември 2014 Посещения: 4624 image

Младеж написа изумителен пост в социалната мрежа "фейсбук", под статия за поредния ромски терор в клетата ни държава.

Споделяме отрезвяващото послание без редакторска намеса:

Значи до тук стана ясно, че закони няма, танкове няма, но за щастие поне палачинки има. Има и малко смели мъже в държавата, пръснати по всички краища като бобени зърна. 

Картите са на масата. сега остава да решим как да действаме с наличния ресурс, щото от празни приказки за автомати, напалм и танкова файда няма. Просто ги нямаме налични. Имаме обаче изумителна изобретателност, която може да компенсира всички липси и може да направи шепа българи равносилна на цял батальон. 
Важно е на първо време да проумеем, че сме на война. Погребали сме вече доста пенсионери избити хладнокръвно за едната им мизерна пенсия - това са нашите родители. Това са хората на които дължим жалките си животи. Това са хората, които с мазолестите си ръце са изградили България. Това са хората, които са делили клетия си сиромашки залък на две за нас! Тези хора са жертвите в тази война. Тези хора ежедневно загиват и биват ограбвани в провинцията. Всичко това, ние - големите мъжкари го търпим от страх за собствените си мизерни робски съдби. Страх ни е от закона. Страх ни е дори от утрешния ден. Страх ни е да сме достойни и ни е страх да потърсим справедливостта по един ЕФЕКТИВЕН начин. 


Другото, което е изключително важно да осъзнаем е, че нито Левски, нито Ботев, нито Раковски, нито Петко войвода ще станат от гробовете си да избавят нас - мъжете и клета майка България от тази злочеста и грозна участ. Няма да станат приятели, не разчитайте на тях! На себе си разчитайте. От както свят светува историята се е ковала от ЖИВИТЕ. 
Днес ние ковем своята история пишейки безсмислени яростни коментарчета (вкл. аз) свряни на топличко вкъщи зад светещия монитор като едни мишленца, които умеят добре да псуват. 

Грозната истина е такава. Просто и пръста не си помръдваме за собственото си бъдеще и за бъдещето на децата ни, които ще останат да живеят в мизерията, срама и безчестието, което НИЕ сме им завещали с БЕЗДЕЙСТВИЕТО СИ!!! 
Навярно ще ни проклинат за това. Навярно ще носят фесове. 
...а за героичния и непреклонен български дух, за храбри български юнаци с лъвски сърца и за величието на тази страна ще четат само в старите прашни книги, писани преди ние с вас да се родим! 

извинявам се за коментара.

Моко Беремски

    inShare
Източник: http://bulgarskireporter.com/balgariya/146-obshtestvo/799-mladezh-napisa-izumitelno-saobshtenie-po-povod-tziganskata-prestapnost-v-balgariya#ixzz3LzcmrOR8



Гласувай:
1



1. vencivaleri1951 - За циганите си имам правила
16.12.2014 15:53
-Не живей близо до цигани
-Не говори с цигани
-Не купувай от цигани
-Не наемай цигани
-Не разрешавай на децата ти да контактуват с цигани
-Смени училището им ако там има цигани
-Подминавай просяци цигани/ Повечето са организирани и работят за бароните. Има други начини да се проявява благотворителност./
-Не съжалявай циганина-вътрешно той ти се подиграва
-Не е задължително да мразиш циганите, но е добре да знаеш , че те задължително те мразят
Тези правила могат да се продължат, но важното е да се избягва всякакъв контакт с тях.Циганите ни мразят априори. За тях е хвалебствено да навредят на българин-ние сме непълноценни за тях. Пишеме против тях във форумите , а купуваме цигари без бандерол от тях. Купуваме храна от тях само защото ни изглежда че е по ефтина и поемаме всички рискове да пострадаме . Нито е по ефтина/лъжат в грамажа, пробутват развалена стока, дори препикават храната преди да ни я продадът./
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10396737
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930