Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2014 23:21 - КАКВО РАБОТЯТ АСЕН ГЕНОВ И АНТОАНЕТА ЦОНЕВА ? КЪДЕ СА НА ЗАПЛАТА ?
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 1386 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Какво работят Асен Генов и Антоанета Цонева? Къде са на заплата?         image

 

  • 0
  • 1

/Поглед.инфо/ Какво работят Асен Генов и Антоанета Цонева? Къде са на заплата? Кой плаща на "Протестна мрежа" и къде е офисът й...

Сутрин, обед и вечер - денонощно, по всички медии и в целия Фейсбук, "Протестна мрежа" питат, критикуват, настояват, призовават. Искат ревизия на този и онзи. Чудят се откъде са му парите, какви са му кредитите. Оценяват морала му. 

Търсят сметка за това или онова назначение. За този или онзи проект (вчера се оказа, че са компетентни и по "Южен поток") По комисарски размахват пръст, а от седмица съвсем са наперили гребен - нали правителството си е тяхно, на "протеста", имат си собствен вицепремиер и правосъден министър, премиерът скачаше с тях на площада, че и озвучителят им Виктор (от естрадното дуо Стоян и Виктор) се дореди до зам.-министърски пост в културата...

Добре е да се пита, ревизия е нужна по всяко време и всекиму. Съвсем според болшевишките повели на другарите Троцки и Дзержински. Защото класовият враг не спи...

Кога обаче госпожите, госпожиците и господата от "Протестна мрежа" ще благоволят да кажат нещо и за себе си? За своите финанси, за своя морал? За връзките си с Костов, американските фондации, кръга "Капитал", за факта, че са акционери в КТБ.

На мен, да речем, ми е много интересно какво работят Асен Генов и Антоанета Цонева и откъде се издържат вече цяла година. На трудов договор ли са, плащат ли осигуровки, кой им дава заплатите, частници ли са, имат ли работно време, откъде са доходите им. И остава ли им време изобщо да работят от протести, декларации, подписки и ежедневно търчане между телевизионните студиа на Би Ти Ви и Нова телевизия?

 Как оцеляват чисто физически, с какво се хранят, от въздуха ли? Аз не знам, а вие? Защото досега, поне официално, не съм чувал да се плаща за протести, участия в медии и подаване на сигнали в прокуратурата. 

И друго любопитно - какви са по професия, какво е образованието им, професионалната им кариера, бекграунда? Какви са успехите им в кариерата, откъде дойдоха?

Този въпрос е важен, за да определим границите на компетентността им. Пък и синдромът "Христо Иванов" - лишеният от адвокатски права протестър, който сега ще води заседанията на ВСС и ще определя новия шеф на Върховния касационен съд, е още пресен...

Какво разбират, примерно, от "Южен поток", правосъдие или медии? А от банково дело? Експерти ли са в някоя от тези области, че претендират да са последна инстанция? Или са се вживели в ролята на Народен съд, шумкари, слезли от Балкана дни преди Девети, за да узурпират властта и да се разправят с идеологическия противник?

Девети и без това наближава. Време за разплата, време за отговори. Време е и полулегалните да излязат на светло. Стига партизанлък, щом имаш претенции да управляваш държавата!

Какво изобщо е това "Протестна мрежа"? Има ли някаква формална регистрация, подава ли публични финансови отчети? Къде му е офисът, адресът, телефоните... Последното със сигурност го няма, тъй като съм търсил и не съм откривал никъде.

Призовавал съм преди, и пак ще призовавам - Цонева, Генов и сие, покажете си парите, преди да броите чуждите.

Източник: ПИК

Стани приятел на Поглед.инфо във facebook и препоръчай на своите приятели

 

Публикувано на
13.08.2014 @ 07:10

Автор: Недялко Недялков

 

Коментари

Видяна: 1945




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10391090
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930