Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2014 23:21 - ЦАЦАРОВ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА !
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 647 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Цацаров да си подаде оставката! 22.01.2014 09:53 Снимка: БГНЕС image

Какво става, когато един завод произвежда само брак? Какво става, когато продукцията на един завод непрекъснато получава рекламации от контрагентите си и се връща за доработка? Или за повторно производство? Много просто какво - директорът на този завод бива уволнен! Търси се нов ръководител, който да оправи нещата! Горе-долу така стоят нещата и с българската Главна прокуратура. Няма нито едно досъдебно производство, откакто главен прокурор на България е Сотир Цацаров, което да е провървяло в последващата фаза и да е удържало в съда.

Става дума, разбира се, за т. нар. знакови дела, кокошкарските не ги броим! Цацаров е нещо като шеф на завод, който произвежда само брак, и най-логичното, което може и трябва да се случи, е да си подаде оставката! А понеже оставката му е абсолютно доброволна, и Него, така да се каже, само Бог може да го смени, ето още един пункт, по който българската съдебна система справедливо търпи критики от европейските институции! Това обаче е предмет не на вчерашния доклад на Европейската комисия, а на някой следващ! Ако продължат да ни търпят в общността!

Цацаров и подчинените му произведоха поредния брак по досъденото производство срещу бившия главен секретар на МС Росен Желязков за неупражнен контрол при отпечатването на скандалните бюлетини в печатницата в Костинброд за изборите през май 2013 г.

Както пише съдийският състав в мотивите си за връщане на делото за доработка: "Не е описана целта, с която обвиняемият е действал и насоката на целената от него облага", "Не е ясно в какво се изразява неизпълнението на служебните задължения на обвиняемия". И т. н., и т. н... Какви са, Боже Господи, тези прокурори, които не знаят за какво са се събрали и какво трябва да свършат!

Какви са тези юристи специалисти, които, така да се каже, са изпуснали нишката на нещата! А помним колко нахъсани бяха шефовете им в деня за размисъл, когато в специално изявление и по-късно на специална пресконференция разгромиха "неизвестния извършител" със всичките сили на закона. Който, колкото и скандално да звучи това, те не познават!

А далаверата всички я помним. Ден преди изборите шеметната Мая Манолова пусна в ход отдавна подготвения в БСП и ДПС пъклен заговор и с помощта на телевизията на медийния олигарх Пеевски и неговата фурнаджийска лопата Бареков всяха небивал смут сред населението. Ден преди изборите и в безскрупулно и пълно нарушение на Закона за изборите! А именно, че една зловредна политическа сила подготвяла гигантска манипулация на вота чрез предварително подготвени 340 000 фалшиви бюлетини, които щели тутакси да поемат към вътрешността на страната, за да бъдат пуснати от някакви невидими и безбройни ръце в урните. За да продължела тази политическа сила да управлява! Както те се изразиха тогава - по същия антинароден начин и със социално стиснатия финансов министър Симеон Данков в предните редици!

Прокуратурата охотно се включи в конспирацията и злоупотребата с общественото мнение, заговорът успя и целта беше постигната.

Въпросната политическа сила, получи с поне 8-10 на сто по-малко бюлетини, и въпреки че като цяло спечели вота, остана без мнозинство за да управлява! Както всъщност беше поискал избирателят! Заговорниците от БСП и ДПС узурпираха властта, и сега, 9 месеца след изборния погром, подставеният Орешарски управлява насилствено с уникалното за света под 10 процента обществено доверие!

Накрая? Вместо да се "поправя", Цацаров трябва да се самосезира за организаторите и изпълнителите на противонародния заговор от 11 май 2013 година Мая Манолова и Николай Бареков - за саботаж и проваляне на национални парламентарни избори. За да си умие лицето! И ръцете! Което е крещящо необходимо! Заради България!

Какви са причините ли? Две са възможностите - първата, Цацаров се е подложил политически на БСП и ДПС и им е помогнал да изпълнят пъкления си план да заграбят властта. Втората - уважаемите прокурори пак се оказват недоучени и неквалифицирани.

Тогава пътят е само един - да се върнат обратно в университета, за да си доучат!

Което от двете и да е валидно, Цацаров - подобно на "оня" директор на завода - трябва да си подаде оставката! Защото - казано е - главният прокурор е посмъртно надпартиен!

Автор: Валентин Стоев

Редактор: Яна Баярова



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10396840
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930