Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2014 22:19 - ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 800 Коментари: 0 Гласове:
1



V Обединена България за по-добър живот
  • Октомври 24
  • Категория: Събития
  • Посещения: 25372

За инициативата “Обединена България за един по-добър живот”
Времето тече, а животът във България не се подобрява, дори точно обратното, задълбочава се. Увеличава се богатството на единици хора за сметка на общото богатство на цялото население. Така бавно, но сигурно българите обедняват. Хората все по-трудно живеят, борят се за своя живот. Болните хора стават все повече с всеки изминал ден. Всички тези условия отнемат постепенно щастието на хората. А защо се случва това? Замисляли ли сте се? За всичко това си има обяснение, което е отвъд видимото. Чрез масовата медия постоянно насочват нашето внимание  в негативна насока, създавайки негативна реалност, която привличаме, докато колективно хората мислят за нея.

image

Много е важно хората да осъзнаем, че там където са концентрирани нашите мисли и действия, е и мястото, към което насочваме своята енергия. През нас непрестанно протича енергия насочвана от нас самите, която посяваме като многобройни семенца, които рано или късно изникват в зависимост от условията, в които сме ги поставили. Когато сме негативно настроени и фокусът ни е все насочен да търсим негативното в живота, тогава ние със своя енергиен потенциал ще наситим още повече енергийното поле около нас изградено от негативна енергия. Тя се носи като море около нас, благодарение на всички негативно мислещи хора. Тази енергия има способността да обостря слабите места в човека. Така тя дава сили на негативно мислещите хора и изтощава позитивните. Това е така благодарение на вселенския закон гласящ: “подобното привлича подобното”. Негативно мислещите хора когато излъчват негативна енергия в пространството получават енергийната подкрепа от вече наслоената такава. Позитивните хора срещат съпротивата на негативната енергия, защото взаимно се отблъскват. Винаги позитивната енергия се стреми да трансформира и изглади несъвършенствата в негативния заряд. Но когато масово хората са негативно настроени, в такъв случай позитивно настроените трудно успяват да излъчат достатъчно количество позитивен заряд, за да успеят да неутрализират този с негативен заряд. В такава ситуация позитивните хора срещат непрестанно съпротивата на негативния заряд, който се носи в пространството около нас.

Колкото повече продължаваме да наслояваме негативна енергия в пространството около нас, толкова повече това дава отражение върху живота ни, особено на тези, които имат много слабости, които трудно съумяват да контролират. Всичко това води до едно разединение помежду ни. Хората постепенно се отчуждаваме един от друг и сякаш разбирателството и добронамереността отстъпват крачка назад за сметка на други качества, като алчност, надмощие, завист, завишено его и други примери, които навярно са ви до болка познати, защото са широко разпространени в ежедневието ни. С всеки изминал ден сякаш все повече се отдалечаваме от природата и по този начин губейки връзката с нея, ние постепенно забравяме, че тя е жив организъм, че е наш дом, без който животът на земята би бил немислим. Забравяйки това, ние с всеки изминал ден я замърсяваме и задушаваме все повече и повече с нашите действия, така на нея и става все по-трудно да функционира пълноценно, дарявайки ни с идеални условия за живот. Ако ние самите не се вразумим и не започнем с делата си да я подпомагаме, тогава тя ще бъде принудена сама да си помогне. Такива големи замърсявания на енергийно и физическо ниво обикновено се освобождават чрез катаклизми, които имат силно прочистващо действие. Същото е и с нашите тела - колкото повече ги замърсяваме на физическо и енергийно ниво, те толкова повече заболяват и накрая изпадат в най-различни критични състояния, целящи да прочистят всички наслоени замърсявания.  

Ако всички добронамерени хора с чисти сърца съумеем да се обединим с обща кауза и цел, да прочистим енергийното поле около България и го наситим с чиста безусловна любов, тогава заедно ще успеем да създадем условия, в които позитивните хора да се множат лавинообразно, а негативно мислещите хора да намаляват от напора на увеличаващата се положителна вълна, която се носи в пространството около нас. Всичко е в нашите ръце, заедно можем да се справим. Нека го направим и покажем, че сме силни и не се подаваме на масов контрол, който цели да бъдем слаби, защото само един слаб човек може да бъде манипулиран.

image

Защо точно ние?
Живеем на свята земя. България е един от четирите основни енергийни центрове на земята. Земята също като хората е жив организъм и е изградена от енергийна система. Всеки един от главните енергийни центрове отговаря на една от четирите посоки. България, като част от планетата земя, се намира върху земя с богата история. Първите опити за зараждане на живот на земята е бил разпръснат на различни енергийни точки по земята, но успех се е постигнал именно по нашите  земи. Земята, камъните, водата пазят историята на първите заселници на планетата земя. Под нас се намира история, която в недалечното бъдеще ще излезе наяве и ще привлече погледите на цял свят към нас. Научно ще се докаже, че от тук започва всичко и е много по-древно отколкото хората сега предполагат. Знанието, което се пази по нашите земи предизвиква интереса на недобронамерени сили, които целят да потъпкват българите като население, защото ако ние не бяхме поставени в условията, в които се намираме сега, ограничавайки ни, тогава щяхме да сме в състояние да използваме тази сила и да сътворим безчет добрини, чрез които бихме направили живота на земята по-добро място за живеене, изградено от любов и разбирателство. По този начин злото ще бъде изкоренено. Именно затова се прави всичко възможно ние да затъваме и да губим връзката със себе си и със своята истинска същност, защото България е дом на много стари и мъдри души, които са избрали тази земя като свой дом, заради богатата история и наситената енергия, която се намира под нозете ни.

Какво може да направим, от тук нататък?
Отговорът е само един, а той е да се ОБЕДИНИМ, защото само обединени сме способни да обърнем колелото на въртене от отрицателна в положителна посока. Хората са като антени, които улавят и излъчват универсалната космическа енергия, която се разпростира из цялата Вселена. Благодарение на вселенската енергия ние творим реалността такава, каквато я познаваме. В зависимост от това, с какъв знак насочваме енергията, зависи и крайният резултат какъв ще е. Хората могат да я пропускат през себе си с отрицателен или с положителен знак, в зависимост от това как я използваме. Един от най-важните уроци, които учим тук на земята, е именно това, да се научим как да управляваме по възможно най-добрия начин вселенската енергия, така, че да сме в състояние да я мултиплицираме и дообогатяваме. Все още масово хората не осъзнават, че са излъчватели на вселенската космическа енергия. В такова време живеем, че основната част от населението е отрицателно настроено към живота, насочили вниманието си все към негативното. По този начин се образува океан от негативна енергия в пространството около нас, който нараства с всяка излъчена негативна енергия. В тези условия негативно мислещите хора се чувстват все по-уютно, сякаш плуват по течението, докато при позитивните хора това е сякаш се борят с течението. Да, много са хората, които ежедневно отделят голяма част от своето време в излъчването на негативна енергия, но заедно можем да променим това. Ако всички добронамерени хора с чисти сърца съумеем да се обединим в едно цяло и излъчим божествената енергия любов през себе си с обща посока и цел, сме в състояние да трансформираме цялата негативна енергия в пространството около нас и да изградим океан от положителна енергия, която да носи по течението всички позитивни хора. Заедно можем да изградим един по-добър свят за живеене. Нека го направим! 

image

Как да се обединим?
Начините са безброй и всеки може да допринесе по всевъзможни начини за това, който както сметне за добре. Моят начин да помогна за това е като създам условия, в които да се обединяваме в колективна медитация. Медитацията, която провеждаме, е основана предимно на визуализации, чрез които насочваме енергийния поток, който потича през нас. Много често вие го правите несъзнателно в своето ежедневие, докато по време на нашата практика обединяваме енергия и сили осъзнато и целенасочено с обща посока и цел. Наел съм широколентов сървър, чрез който имам възможност да разпространявам аудио запис, на водени от мен медитации в определени дни и час. Повече за колективната медитация и отзиви за нея може да прочетете тук: http://shirinan.com/online/ 

Защо колективна медитация?
Настоящето, в което живеем тук и сега, е изградено от нас самите, в нашето минало, а бъдещето градим точно в този момент. Негативната енергия, която е наситена в пространството около нас, оказва осезаемо влияние на всички хора. В тези условия е много трудно човек да се промени към по-добро. Това е все едно да се опитваш да запалиш огън в проливен дъжд. Не е невъзможно, но ще е много трудно, защото условията са неблагоприятни. Хората протестират, искат промяна, но промяната е нужно да започне от вътре навън. Нужно е хората да бъдат добри, защото го чувстват, не защото така им се казва. Всеки един човек носи доброто в себе си, като ярко слънце, но то сякаш е забулено в гъста мъгла и едвам се забелязва. Мъглата замъглява погледа на хората и така те са лесно манипулируеми. Работейки в посока трансформиране на негативната енергия в положителна мъглата постепенно ще се разсейва и хората все повече ще проглеждат света около себе си по един съвършено нов начин, осветявайки пътя с помощта на своето сърце, което като ярко слънце по пътя ще ги води. Промяната на енергийно ниво неминуемо ще се проектира и на физическо ниво, създавайки всички заедно един по-добър свят за живеене. Благодаря ви!

Допълнителни ползи
Най-хубавите неща винаги идват по много. Обединявайки се в колективна медитация да създадем по-добри условия за живеене ние помагаме и на самите себе си.

Ползи от участието в колективна медитация:
-Заедно сме способни да излъчим много повече енергия, отколкото ако всеки един от нас самостоятелно медитира. Обединението води до мултиплициране и завихряне на по-голямо количество енергия;
-Участвайки в излъчването на толкова силен положителен енергиен заряд знайте, че енергията ще се върне към всеки един от участвалите в колективната медитация. Цялата енергия, която излъчваме в своето ежедневие със силата на бумеранг се връща винаги към нас. По този начин, помагайки за общото благо, помагаме и на себе си;
-Можете да използвате енергията, която протича през вас за вашето изцеление и за прочистване на енергийните ви центрове. Нужно е само да дадете намерение в началото на практиката: “Енергията, която протича през мен, да ме изцели на всички нива и тела, и ме подпомогне в освобождаването от всичко старо и ненужно. Така да бъде. Амин”;
-С общи усилия ще спомогнем за прочистването на енергийното поле около България. Нужни са много повторения това да се случи, но колкото повече се увеличават участниците в общите сеанси, толкова по-бързо ще се справим, завъртайки колелото на живота да се върти в положителна посока;
-Ще възстановим естественото функциониране на един от основните енергийни центрове на земята, което ще даде отражение на цялата земя и всичко живо по нея;
-Животът в България ще се подобри благодарение на обединението ни, това е един прекрасен начин да покажем с личния си пример на останалите народи по света на какво са способни, ако съумеят да се обединят;
-И още много други ползи, които сами ще забележим всички в процеса на практиката. 

image

Благодарност
Благодаря от сърце на всички, които редовно вземат участие в колективните медитации за прочистване на енергийното поле около България. Да, на фона на останалите сме малко, но именно това, че го правим концентрирано и редовно е нашият силен коз. С всеки изминал път редовните участници увеличават пропускливостта на енергия през себе си. Това се получава така, защото енергията, която протича през всеки един от участниците, е много по-силна, отколкото ако всеки медитира самостоятелно. Така енергията го подпомага да се освободи от всички стопери и блокажи, които са пречили на енергията да преминава свободно. Въпреки че все още позитивните хора не сме толкова много на фона на останалите, ние сме в състояние да излъчим много голямо количество положителна енергия и с всеки изминат път количеството нараства все повече и повече. БЛАГОДАРЯ ВИ!






Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10396035
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930