Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2013 23:40 - ВИКИ МОЖЕШЕ ДА Е ВАШАТА ДЪЩЕРЯ, ВИКИ МОЖЕШЕ ДА СТЕ ВИЕ
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 534 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вики можеше да е Вашата дъщеря, Вики можеше да сте Вие
02 ноември 2013 - 19:43 коментари /0/   image    image Зорина Станчева, снимки: личен архив  

 


Снощи в 2:00 ч. една студентка, будна млада българка, работещо момиче, което в свободното си време танцува български народни танци и дава част от себе си, за да запази нашите традиции, беше нападната и жестоко намушкана с нож в центъра на нашата столица.

Тя се казва Вики, но тя можеше да се казва и по друг начин. Тя можеше да е Вашата дъщеря, тя можеше да е Вашата приятелка, тя можеше да сте Вие, тя можеше да съм Аз.

Не е нормално ние, като една „Европейска“ държава (и не кавичките не са грешни), да позволяваме на всякаква сган, отрепки и престъпници да ни колят, ограбват и заплашват!

Все чувам как младите сме бъдещето на тази държава. Но имам няколко въпроса към господата в Министерски съвет, които все обичат да ползват тази реплика, защо като сме бъдещето позволявате да ни се случват тези неща?

Защо всички вие излязохте със становище за така наречените „окупации“, но днес никой не излезе и не каза една дума за случилото се? Защо всички вие се втурнахте да се правите на толерантни и приехте в нашата Родина емигранти от всички краища?

Защо позволихте това да се случи? Защо принизихте живота на хората до борба за оцеляване и в пряк и в преносен смисъл? Искам също да попитам и тези „будители“, както нарече г-н президентът Росен Плевнелиев протестиращите студенти, защо не излязоха днес и да покажат позиция спрямо случилото се?!

Та нали това момиче също е част от тях? Та нали се борите за по-добър живот? Или май забравихте за какво сте там?

Извинявам се на повечето хора, на които този мой коментар ще се стори напълно ненужен и излишен, но чувствам дълг към това младо момиче, което се бори за живота си, че трябва най-сетне да почнем да отстояваме изконното ни и най-елементарно дадено право на живот!

Крайно време е да почнем борба срещу случващото се в държавата ни. Надявам се Вики да се оправи бързо, да се пребори с този кошмар, да продължи живота си доколкото е възможно и дано случилото се с нея доведе до нещо добро и да разтърси умовете на драгите управляващи!

Дано най-сетне да направят нещо правилно, като вземат мерки срещу прииждащите афро-арабо и всякакъв род същества в Майка България!

 

image Зорина Станчева



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10394399
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930