Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2015 23:48 - ЗАПОМНЕТЕ ВСИЧКИ ИМЕНАТА НА ТЕЗИ, КОИТО СИ ПОЗВОЛИХА ТОВА: ТАТЯНА КЪНЧЕВА И БИЛЯНА ЧОЧЕВА! РЯДКО СЕ СРЕЩА ТАКЪВ ИДЕОТСКИ ПАСКВИЛ, КАТО ТОВА РЕШЕНИЕ
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 1853 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Публикувано на 19.06.2015 / 18:43 ЗАПОМНЕТЕ ВСИЧКИ ИМЕНАТА НА ТЕЗИ, КОИТО СИ ПОЗВОЛИХА ТОВА: ТАТЯНА КЪНЧЕВА И БИЛЯНА ЧОЧЕВА! РЯДКО СЕ СРЕЩА ТАКЪВ ИДИОТСКИ ПАСКВИЛ, КАТО ТОВА РЕШЕНИЕ!

imageПейо Делчев

Върховният съд, отменил присъдата срещу Цветанов. Да има някой изненадан?

Богомил Бонев,, бивш вътрешен министър
С какво точно му е нарушено правото на безпристрастен съд?! Има ли такъв, след унижението, на което подложи всички съдии? То така всеки престъпник може да попържа съда и после да иска отвод на българската юрисдикция Сега ще правят отвод на всеки състав, докато не бъде избрана тъща му

Иван Петров, прокурор на столична апелативна прокуратура /1998 -2005/
Рядко се среща такъв идиотски пасквил, като това решение. Отварят кутията на Пандора за обжалвания на това основание. Вече всеки адвокат ще може да се позовава на това процесуално нарушение и, ако не го уважат, да предявява жалба в Страсбург за дискриминация по отношение на неговия клиент, съпоставен с Цвъ.Цвъ.

Мдааа, г-жа Б. Ч. доста труд е хвърлила, за да изсмуче предубедеността на съдиите от Апелативен съд София. Не е успяла да убеди съдия Начева да се подпише под този пасквил, но е убедила докладчика и председател на състава Кънчева. Та къде щеше да ходи съдия Павлинкова и кой щеше да я замести?


Милена Алексиева
Потресаващи мотиви. Без да съм пеналист, смятам, че особеното мнение е далеч по-аргументирано и юридически издържано от останалия пасквил…

Александър Маринов
Когато едно съдебно решение по същество представлява фелацио към лице, признато от международен съд за престъпник, то аз като юрист изпитвам желание да си направя дипломата на дроб-сърма и да я изям.

Валери Тарандов
Запомнете всички имената на тези две госпожи, които си позволиха това! Запомнете ги! Те не са анонимни! Казват се
ТАТЯНА КЪНЧЕВА и БИЛЯНА ЧОЧЕВА
Жалко… много жалко за всички нас като общество и като държава. Надявам се да го разбирате това.

От днес всички вие сте свободни да си правите каквото си искате. След като няма законност никой не може да ви задължи да я спазвате.

Скъпи сънародници, щом аз се възмущавам така от това безобразие, значи безобразието е много, много голямо! Дори тези от вас, които не са юристи трябва да имате предвид, че това не е обикновено безобразие, това е нагло, флагрантно…цинизъм!

….

Георги Дренчев
Едва ли мога да дам нещо на държавата на невинният цецерон.

Явор Дачков:

Един анонимен текст, който се завъртя тези дни във форумите под статии в различни медии. Изглежда доста правдоподобен. Пускам го пак от чувство за безсилие: МРЪСНАТА ЗАВЕРА НА СЪДА, КОЙТО СЕ КАНИ ДА ОПРАВДАЕ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

Антон Луков:

Я сега ми обяснете как съдебната система нямала нужда от реформа!

И как Бойко Борисов гори от желание за реформи!

И как Моника Маковей не била права!

Васил Васев:

Тези съдии са едни клоуни, нищо повече. В това посмешище на държава престъпниците не могат да бъдат осъдени. Не Шенген, аз се чудя как от ЕС не са ни изгонили все още. Ние сме една бананова република.

Димитър Хаджидимитров

Едно време Филчев викаше: „Не може две пикли, вчера завършили правния отдел на Каспичан, идват от почивката с по две бурканчета кисело мляко в мрежичките, да съдят главорези и мафиоти..” Ето това са тези съдийки..

Цялото решение на ВКС за отмяна присъдата на Цветан Цветанов вижте ТУК

Afera.bg

  Коментари 3 за
“ЗАПОМНЕТЕ ВСИЧКИ ИМЕНАТА НА ТЕЗИ, КОИТО СИ ПОЗВОЛИХА ТОВА: ТАТЯНА КЪНЧЕВА И БИЛЯНА ЧОЧЕВА! РЯДКО СЕ СРЕЩА ТАКЪВ ИДИОТСКИ ПАСКВИЛ, КАТО ТОВА РЕШЕНИЕ!”
  1. image didi 19.06.2015 в 22:58

    СЛЕД КАТО такъв като такъв като цветанов го оправдаха престъпните съдий то тогава БОГ да го осъди както заслужава това вече не е държава

    Отговор
  2. image Богданов 19.06.2015 в 20:47

    Споделям потреса на всички мислещи ( все още не е забранено ), НО
    нека юристи да споделят:
    Възможно ли е и друг състав на САС да се опъне и пак да потвърди присъдата от първа инстанция, като обори „мотивите“ и се аргументира безпристрастно ?
    Все пак формално не е оправдан. Слаба , но надежда

     




Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10315120
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1991
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031