Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2015 23:55 - БОМБА ! ВИЖТЕ ПРЕПЛЕТКИТЕ НА ДС - РААДАН КЪНЕВ - НА КОГО Е ЗЕТ, КЪДЕ РАБОТИ ТЪСРА МУ АГЕНТ НА ДС, И КЪДЕ РАБОТИ ЖЕНА МУ !
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 2135 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Публикувано на 27.08.2014 / 12:28 Бомба! Вижте преплетките на ДС – Радан Кънев – на кого е зет, къде работи тъста му агент на ДС, и къде работи жена му!

imageНа 20 февруари 2014 г. бяха обявени имената на хора от местната власт в Добрич, работили за ДС. Обществото научи, че общинският съветник (1991 г. – 1995 г.) от БЗНС Росен Денков Баръмов е бил агент на ДС с псевдонима Смирнов. Работил е за ОУ на МВР-Толбухин-ДС. Регистриран на 27.04.1988 г., снет от отчет 1990 г. Открити са собственоръчно написана и подписана декларация за сътрудничество, документи от ръководил го щатен служител, регистрационна бланка, дневник и картони, лично дело.

Докато е бил общински съветник, господин Баръмов купил изгодно един общински имот в Добрич – къщата на ул. Христо Смирненски, която обитава и до днес. Злите езици разправят, че това не било случайно – долният й етаж бил използван навремето като явочна квартира. Сигурно цената е била ниска, защото сам е махал микрофоните.
Що за чугунен комунист трябва да си, за да можеш 3 години след началото на перестройката в СССР да се поставиш в услуга на тогавашната ДС? През 1988 година на всеки средно интелигентен човек му беше ясно, че с комунизма е свършено. Говореше се вече и за свалянето на Тодор Живков. Руските вестници свършваха по будките като топъл хляб. Разкритията за престъпленията на комунистическия режим в СССР бяха умопомрачителни! И в този момент да станеш агент на престъпната комунистическа наша ДС?
Сигурно се питате с какво толкова ме е заинтересувал този човек – той не е единственият агент на ДС.
Ами най-напред с това, че “случайно” господинът е бил кандидат за листите на общински съветници от ОДС през 1999 г. Но са го отстранили, защото агентурното му минало е станало известно. Някой да се съмнява, че човекът е от подготвените за внедряване в новите демократични партии комунистически агенти?
А после и с това, че се оказа баща на Деница Баръмова, жената на Радан Кънев.
Другата му дъщеря – Северина, живее в Германия, където организира срещи за политическа подкрепа на Реформаторския Блок и зет си сред българското емигрантство. Подкрепа от антикомунисти!
Собственик на строителната фирма РОЯЛ ООД, Добрич, бащата Росен Баръмов много обича обществената дейност – член е и на управата на НПО Български Червен кръст към Областния съвет Добрич.
При това положение съвсем случайно дъщеря му Деница си намира работа в… Софийския БЧК! Ама съвсем!
А след съвсем случайните Раданови два мандата председателствуване на БМЧК, пак съвсем случайно жена му Деница Баръмова сега е директор на дирекция БМЧК в структурата на БЧК.
Какво ли си мисли Баръмов, като слуша за лустрация от устата на зет си?
Как ли Радан Кънев лустрира тъста си? Намигат ли си, докато надигат халбите?
Широката публика няма да научи нищо за семейните идилии.
По едно време си нямах работа, та си спомних наградите, получени от Бойко Борисов в професионалната му област – Европол ли не щеш, Интерпол ли… всички го знаят и го награждават.
Я, рекох си, да видя какви награди има и Иван Костов. Оказа се, че има една-едничка. И от кого, мислите? Вижте в Уикипедия:
“През декември 2008 г. Иван Костов е удостоен с първия „Почетен знак за човеколюбие и благотворителни дела“ на Българския Червен кръст.”
БЧК учредява почетен знак специално за Иван Костов? За “човеколюбие и благотворителни дела”?
Какви ли са тези дела? В медиите от онова време прочетох: “По повод 130-годишнината си БЧК награди Иван Костов с „Почетен знак за човеколюбие и благотворителни дела“ на БЧК за висок принос в създаване на благоприятна среда за реализиране на дейностите на организацията и за решаващата му роля за безвъзмездно предоставяне на БЧК на административната сграда в София.”
Опааа… аз онемях, за вас не знам. Бил дал безвъзмездно сграда на организацията – това ли било човеколюбие? А ние да не знаем… я се разходете до страницата на Борисов в Уикипедия и вижте неговите дела в тази област!
И ако има още някой да не вярва, че червенината на международната БЧК отколе е допаднала на нашите червени, за да прикриват зад нея кървавата си комунистическа червенина, не ме карайте да ви извадя биографиите на председателите на организацията от 1944 г., та до днес – само верни другари-антифашисти, депутати, членове на ЦК на БКП и бивши министри на здравеопазването, изпращани след вярна служба на почивка там, където куче влачи, диря няма.
А че при това положение по-низшите кадри на БЧК и до днес не се събират от кол и въже, а са все свои хора, можете да се досетите сами.
Отдавна забелязах, че Радан Кънев крие кои са родителите му. Последното, което чух, беше че по комунистическо баща му е бил шеф на пристанище Варна.
Пак случайно – бъдете сигурни!!!

Златан Мавродиев

 



Гласувай:
3



1. fascindoo - "Радан Кънев не е комунист"!
28.02.2015 09:32
Да!
Но е евреин!!!

Хенри Форд пише още през 1919 г. в седмичника "Dearborn News" - Мичиган, САЩ:
"Не всички евреи са комунисти, но всички комунисти са евреи"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10317692
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1991
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031