Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2014 23:14 - АТАКА ЗАЩИТИ РУСИЯ ОТ САЩ И СЛУЖЕШБНИЯ КАБИНЕТ
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 1124 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     

Начало / У нас / Политика / АТАКА защити Русия от САЩ и служебния кабинет

АТАКА защити Русия от САЩ и служебния кабинет 27.08.2014, 10:52 (обновена 27.08.2014, 14:31)
news.bg
Коментари (40) image

© БГНЕС

архив

АТАКА стартира подписка и протести срещу разполагането на военни бази на САЩ в България, съобщават от пресцентъра на партията на Волен Сидеров.

Подписката е „Аз съм против САЩ да използват военни бази в България".

Иначе Сидеров коментира законността на сградата на Американското посолство. Той припомни, че по времето на Стефан Софиянски от Южния парк са взети незаконно територии и обеща, че ще бъде направено разследване как точно са заграбени тези територии.

Сидеров подчерта, че в Американското посолство работят 13 000 човека.

Това са главно морски пехотинци, които в случай на нужда могат да бъдат насочени да действат като окупатори на България, защото САЩ вече са окупирали България икономически и военно", добави Сидеров.

Той подчерта, че АТАКА започва от днес протести в цялата страна срещу присъствието на американски военни части у нас. Сидеров припомни, че от 2006 г. САЩ притежават 4 български военни бази без да плащат пари. Лидерът на АТАКА припомни и как е връчил сметката от 2 млрд.долара за базите на тогавашния американски посланик Джеймс Уорлик, който е направил истеричен скандал и се е заканил да го унищожи.

Той отново припомни, че вече 8 години страната с най-голям военен бюджет в света не плаща и стотинка за военните бази у нас и сега се готвят да ги използват за плацдарм за война срещу Русия и това не е пресилено.

Сидеров цитира служебния военен министър Велизар Шаламанов, който казва, че Русия е заплаха за нашата национална сигурност.

Той вече чертае плановете за война, така му ги дават от САЩ и от Американското посолство и той ги изпълнява като слуга, какъвто е", добави Сидеров.

Лидерът на АТАКА обърна внимание и на изказването на Шаламанов, че „кризата в Украйна е продукт на амбицията на Русия да възстанови влиянието си в бившето съветско пространство и така да се утвърди като полюс на сила".

„Да се утвърди като полюс на сила, това е лошо. Трябва да има само един полюс. Така ли бе, Шаламанов? Трябва да има само Щатите и всички други да падат на килимчето пред тях. Така ли смяташ ти, слуга нещастен. Това ако го смяташ ти, българският народ смята обратното. Ние смятаме, че трябва да има баланс на силите в света и Щатите не трябва да бъдат еднополюсен господар на всички, да ги колонизират, да искат от всички държави да изпълняват техните заповеди. Това е вредно за баланса, Шаламанов. Прочети някакви философски книги освен наставленията от американското посолство, за да видиш, че балансът е основа за съществуването на света, на Вселената, на Земята, на цялата природа, защото това е божествена даденост. Баланс във света от страна на Русия е нещо добро, а не лошо", добави Сидеров.

Лидерът на националистите обърна внимание на "лъжливите твърдения" на Шаламанов, че кризата в Украйна е продукт на амбицията на Русия и подчерта, че въпросната криза е продукт на американските ченгета, които са хвърлили 5 млрд. долара, за да си създадат една хунта и да вземат властта с преврат. Сидеров коментира и изказването на Шаламанов, че нарастването на военния бюджет на Русия създавал дилеми пред сигурността на останалите държави. Той обърна внимание на факта, че военния бюджет на Русия е 64 млрд.долара, а на САЩ - 689 млрд.долара и Шаламанов отново лъже кой представлява опасност и кой не.

Тази линия на слугинска политика е опасна за България, казвам аз, и затова ще бъдем пред американското посолство и ще направим цяла кампания от протести, за да кажем ясно, че зад нас стои целият български народ и той на иска американски военни бази в България. Той не иска американски военнослужещи. Той не иска американски бойни самолети, които бяха допуснати от същия служебен кабинет със специално решение само преди седмица плюс 250 военни инструктори, които ще обучават как да се нападат руски обекти около Украйна", добави Сидеров.

Лидерът на АТАКА подчерта, че силна Русия означава край на могъществото на САЩ, край на колониалното робство, в което са потопили половината свят.

„Край на робството означава свобода за други. Ясно ли е, американци? Разберете го това, защото ще ви накараме да го разберете. Ще ви накараме с цялата сила и енергия на българския народ, който е бил няколко пъти поробван и превземан, но в крайна сметка се е освобождавал и империите, които са го владеели вече ги няма. Нито османската, нито съветската, така че и американската скоро ще отиде в забвението на историята. България обаче ще има, защото тя е вечна", каза той.

"Уважаеми българи, нека да си направим ясно сметката, този служебен кабинет в момента, който е изцяло съставен от американска агентура под диригентската палка на Росен Плевнелиев може да прерасне в постоянен кабинет. От вас зависи дали това ще стане. На 5 октомври не трябва да пускате бюлетини за партиите, от които е съставен този кабинет. Това са ГЕРБ, това са костовисти, това са седесари, това са реформисти, това са ВМРО или МВРО, все едно, и също, Национален фронт за спасение на Бойко, които играят патерици на това управление. Сега имаме гербаджийско-костовистки кабинет и ако това остане по същия начин и вие не разбиете схемата с вашето гласуване, то ние ще имаме затвърден такъв кабинет и тогава тази доктрина ще бъде реалност за дълго време и тогава България ще бъде плацдарм за война срещу Русия. Тогава България ще бъде обект на ответен удар в тази война. Това трябва да ви е кристално ясно", добави Сидеров.

Лидерът на АТАКА призова да се вземат мерки, за да не стане това, а именно да се изритат от властта тези, които сега управляват, да се сложат на власт патриоти, да се изгонят американските военни от българските бази и в тях да има само българки войници.

Затова се е освобождавала България, затова е водила национално-освободителни борби, затова е правила Априлско въстание, затова са били жертвите на Баташкото клане, за да бъде суверенна България. Така казваха Левски, Ботев, Раковски и всички наши поборници. Така трябва да бъде. От вас зависи дали ще бъде така", заключи Сидеров





Гласувай:
4



1. aboychev - ТЕРИТОРИИ ЗА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО СА ИЗЗЕТИ
28.08.2014 07:58
ПО СЪЩИЯТ НАЧИН ПО КОЙТО СА ИЗЗЕТИ
И ЗА СЪВЕТСКОТО (РУСКОТО) ПОСОЛСТВО НА ПУТИН
КЪДЕТО СЕ ПОМЕЩАВА НАЧАЛНИК ЩАБА НА АТАКА
И ЛИЧНИЯТ ИНСТРУКТОР НА ВОЛЕН (КАКВА ИРОНИЯ В ИМЕТО) СИДЕРОВ
ТОЗИ ИБИКНОВЕН ИДИОТ КОМИНТЕРНАДЖИЯ СЛЕДВА ДА СЕ КАЗВА
КУКЛЕН ПУТИНОВ
АЗ СЪМ ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН И
НЕ ПОЗВОЛЯВАМ ТОЗИ ТЪПАК ДА ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД
ДА ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА ШИРОКАТА СИ СкЛАВиЯНСКА ДУША
цитирай
2. aboychev - МЕРЗАВЕЦО СИДЕРОВ
28.08.2014 08:06
НЕ СИ ПОЗВОЛЯВАЙ ДА СПОМЕНАВАШ
Левски, Ботев, Раковски и всички наши поборници.
ТЕ НЕ СА БИЛИ РУСКИ ГЪЗОЛИЗЦИ КАТО ТЕБ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10358130
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930