Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2014 22:12 - ДА ИМ ОБРЕЖЕМ БОЛНИТЕ МОЗЪЦИ !
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 1537 Коментари: 0 Гласове:
0



Да им обрежем болните мозъци! image

05 Август 2014 | 09:27

Прочетено

9983

image

/КРОСС/ Представители на крайно екстремистката организация „Ислямска държава на Ирак и Леванта” (ИДИЛ) са издали постановление, според което всички жени в страната трябва да бъдат обрязани! ООН се опасяват за здравето и живота на четири милиона представителки на прекрасния пол. Радикалните джихадисти от “Ислямската държава в Ирак и Левант” са наредили обрязването на 4 милиона жени и момичета на възраст между 11 и 46 г. в окупирания от тях град Мосул, в северен Ирак, и останалите контролирани от тях територии.  

Преводът на текста гласи: “Поради породения страх на Ислямската държава в Ирак и Сирия, мюсюлманското ни общество, и разпространяващата се аморалност и порок между синовете и дъщерите на Аллах, се взе решение за всички територии, че обрязването е чест за личността и халифата.”

 

image

 

Говорителят на полицията в Мосул Ахмед Обайди е казал пред новинарската агенция BasNews, че “Решението на лидера на ИДИЛ – Абу Бакр Ал-Багдади, като твърд последовател на законите на шериата,да обреже всички жени е, за да предотврати аморалността и да се насърчат ислямските нагласи сред мюсюлманите, да се направят жените сексуално неактивни, да понижи вероятността от изневяра и мъжът да получи девствена съпруга.Световната здравна организация (СЗО) дефинира женското гениталното осакатяване (или обрязване) и „всички процедури, включващи частично или пълно премахване на външните женски гениталии или друго нараняване на женските генитални органи по немедицински причини“ като осакатяване и геноцид. То се практикува от етнически групи в 27 страни в Субсахарска и Североизточна Африка ,в по-малка степен в Азия, Близкия изток и в някои имигрантски общности.

Господи Боже мой, що за кощунство е това в 21 век да се посяга на физиката на т.н. прекрасен пол, който за ислямистите не само не е прекрасен, а е от дявола! Да обрязваш момиченца или зрели жени е жестокост, граничеща с шизофренична аномалия на мозъка! Този свръх моралист Ал-Багдади за каква чест на личността говори! Кое е порочното в тялото на жената, която му доставя удоволствие и му ражда деца! Решението на Багдади е взето като “подарък” за жителите на Мосул”. „Фатвата“ на терористите – ислямисти може наистина реално да засегне 4 милиона жени и момичета на възраст от 11 до 46 години!

При този зверски обред се премахва клитора, а в някои страни в Африка се режат или зашиват и „срамните устни“ по най-бруталния начин. В Сомалия, например, този обред е задължителен. Обрязването на момиченцата е варварски акт, реципрочен на този с обрязването на момчетата, и нанася непоправима психическа и физическа травма на децата, поради спазването на езически традиции, нефигуриращи в Корана! Това е изключително опасна операция, осъждана от почти всички международни организации за човешки права (УНИЦЕФ обявява нарочен Световен ден срещу осакатяването на женските детеродни органи). В много случаи такава интервенция води до тежки кръвоизливи и здравни усложнения. Около 20% от обрязаните умират, а останалите не само не могат да изпитат сексуално удоволствие до края на живота си, но и страдат от болезнени последици при уриниране и менструация.

Наказанията за извършването на подобна „операция“ на територията на ЕС са изключително тежки, дори при предполагаемото „съгласие“ от страна на жертвата.

След обрязването жената губи както либидото си, така и способността да изпитва удовлетворение от сексуалното общуване, с което се превръща в социален индивид! Дори самите майки го причиняват на дъщерите си и това се смята за свещен, пречистващ ритуал, който се извършва по зверски начин със счупени стъкла, режещи кактуси или бръснарски ножчета без никаква упойка! Няма по-голямо извращение и издевателство над жените! Абсолютна диващина ! До какво води обрязването на момичетата – те стават напълно инфантилни и фригидни, бавни, мудни, и никога не могат да изпитат удоволствието от половият акт, защото той за тях е нещо, като ходенето до тоалетната. Жената никога не може да бъде възбудена, тя лежи като жив труп, което автоматично изключва израза „ правене на любов“, да не говорим за секс! Мудността, забавените действия и пълното безразличие към околният свят са именно резултат от липсата на възбуда и задоволяване. Обрязаните жени никога не могат да изпитат тези усещания, поради липсата на сетивните им органи.

Д-р Попиванова, АГ специалист обясни, че обрязването на момичетата води дори до сериозни ендокринни  смущения в хипофизата и щитовидната жлеза, а липсата на желание - до намаляване на репродуктивността. „Това е телесна повреда, пълно осакатяване, водещо до фригидност, граничеща с аномалии в поведението!“. Нима едно осакатено общество ще постигне по-висок морал по този начин! Дайте да си отрежем и двете ръце, така със сигурност няма да можем да крадем. Ако си отрежем и двата крака – няма да можем да избягаме. Що пък да не си избодем очите – няма да виждаме кой разполага с тялото ни, тогава моралът ни е гарантиран на 100%! Преди година в София една бежанка сомалийка тръгнала да ражда и при раждането лекарите установили, че тя е цялостно обрязана и зашита отвсякъде! След като родила, поискала да бъде отново зашита по същия начин. Да не говорим за смъртните случаи и жертвите при обрязване на малките момиченца. Само си представете как пищят, като заклани зайчета….

Това правят радикалните ислямисти след като дойдат на власт, защото според тях жените са „допълнения на мъжете”. Мъжът трябва да използва жената като неодушевен предмет многократно, колкото пъти си поиска, без тя да разбира какво всъщност правят с нея, защото няма усещането и чувствителността. Преди много години един мой познат, либиец, ми беше казал, че „жената е като гардероб – само за износване на децата, и като килим – трябва да се тупа профилактично, за да не хване прах“.

В ислямския свят, особено в по-консервативните страни жените не злоупотребяват с моралните стойности и норми на поведение, до ден днешен се омъжват девствени, защо е необходимо да ги осакатяват по този зверски начин!?

И кой е този Ал-Багдади да издава такива нечовешки закони! Абу Бакр Ал Багдади се обявява за пряк наследник на пророка Мохамед. Той е изучавал исляма в Багдадския университет и се е сражавал в редиците на иракската партизанска армия. През 2005 г. е арестуван от САЩ, 4 години по-късно е освободен по „неизвестни причини“ и през 2010 г. се оказва начело на “Ислямска държава в Ирак”. Интересно, как може в САЩ да се даде амнистия на затворник – терорист, краен екстремист изведнъж, ей така!?!

Поддръжниците му са известни със зверствата си срещу мирните  жители и най-вече срещу християните! Екстремистите от “Ислямска държава” прогониха християните от Мосул. „Обявяването на ислямска държава на завоюваните територии в Ирак и Сирия не съответствала на нормите на шериата”, заяви наскоро в катарската столица Доха известният ислямски теолог доктор Юсеф Ал -Кардауи и затова дайте сега да ги допълним с нормички от средновековието на дивашките племена! Ислямистите унищожават Близкия изток и са заплаха за света! След пълната победа на поддръжници  на Ал-Багдади в Ирак ще дойде редът и на Европа. Според плановете на Ал-Багдади след създаването на халифата в Европа далите му клетва бойци ще се разпореждат с живота и имотите на европейците. Всеки от тях “е длъжен да завербува поне 10″, подчерта ръководителят на “Ислямската държава”. След това “ще създадем ислямски халифат във всяка европейска страна“, обеща той. Какво им дава право да посягат по – животински на момиченцата, девойките и жените, на тези които ще им родят поколение! Това е не просто генитално осакатяване, но и трайно психическо. Бих направила аналог с евгениката, така нашумяла в САЩ през 50-те.

Евгениката като философия е била широко поддържана още от Платон, който твърдял, че човешкото възпроизвеждане трябва да се следи и контролира от държавата. Евгениката е станала особено популярна в началото на 20 век, когато се е практикувала  за пречистване от „лошият ген“. И тук имаме налице човешко насилствено осакатяване. Например, ако в едно семейство има баща престъпник, и той има дъщеря и син, то тях ги „кастрират“. Според теорията на евгениката престъпния ген се предава по наследство. Следователно на дъщеричката й се махат яйчниците, на момчето тестисите, по този начин те не могат да имат поколение и светът не е застрашен, че може да се роди нов престъпник.

През декември 2012 г. Общото събрание на ОOН одобри резолюция за призоваване на всички страни членки да забранят обрязването на жени, но въпреки това то все още се практикува в много мюсюлмански страни в Близкия изток, Африка и Азия. Това се дължи на поверието, че обрязването опазва жената “чиста” и подготвя момичетата за брак. Нов вид тероризъм, който тепърва ще се възражда и някой трябва да го спре!

Смята се, че близо 8% от жените в Ирак са претърпели обрязване. Според УНИЦЕФ тези жени са предимно в регионите Ербил и Сулайманиях.

Не виждам нищо чисто в осакатяването на женския пол, който за тези изверги не е нито нежен, нито красив! Щом жената е от дявола, кой ви ражда децата? Ако на мен ми дадат бръснарско ножче или скалпел в ръка първото нещо, което ще им обрежа, ще е болният им мозък, който няма функциите на мозък, а отдавна се е превърнал в злокачествен  тумор!

 

image

image

 

 

Автор:  Оля Ал-Ахмед

Оля Ал-Ахмед е известен български журналист и преводач от арабски и руски, експерт по ПР и протокол. Говори свободно английски, арабски, руски и испански. Завършила е арабска филология в СУ , с втора специалност : журналистика и ПР , и здравен мениджмънт в УНСС. Преди години само за една нощ преведе наказателният кодекс на Либия и обвинителния акт срещу българските медици , с което нашумя. Защитила е дисертация по съвременна арабска литература и език в Дамаск. Има редица научни публикации в областта на лингвистиката. Заклет преводач и хоноруван лектор в НБУ.


Прочети цялата статия тук: http://www.cross.bg/obryazvaneto-zheni-irak-1423963.html#ixzz39jcvMuPt




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10314710
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1991
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031