Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2014 01:20 - ЗА СВЯТА И ЧИСТА РЕПУБЛИКА
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 896 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

    В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ

И НЕЙНИТЕ ГЕРОИ,

 

 

 

 

 

 

 

 

 
В ИМЕТО НА НАШАТА ВЕЛИКА СИЛА:

image

НЕКА ИЗВЪРШИМ:

 

 

 

 
ВЪЗВАНИЕ
на Щаба на Военния съюз и
Българско народно опълчение "Шипка"

 
 

          ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ОБЩНОСТИ ПО СВЕТА! РАЗПРОСТРАНИ НЕЗАБАВНО!
Уважаеми сънародници!
Юдо-масонската еврейско фашистка хунта, узурпирала с помощта на САЩ властта в Киев, най после показа истинското си лице и отношение към българите в Украйна и всички българи по света!

Тайните кукловоди на хунтата
и прехвърлените в Киев
съветници от ЦРУ и ФБР
са им дали указания
да смажат съпротивата
и желанието за независимост и свобода и
на БЪЛГАРИТЕ В УКРАЙНА!

Погледнете това:Бронетехника Киева прибыла в Одессу, чтобы захватить часть Бессарабии.“
http://www.zoomby.ru/watch/bronetehnika-pribyla-v-odessu-chtoby-zahvatit-chast-bessarabii

С този позорен акт фашистката хунта в Киев и нейните западни кукловоди искат окончателно да смажат поривите за свобода на нашите сънародници и да унищожат историческата правда.

А тя е известна:

нашите предци са истинските основатели и владетели на Киевская Русь!

 

Веднага щом завзеха с убийства властта в Украйна и замениха режима на престъпника Янукович с властта на бандата от еврейски престъпници и олигарси

те изпратиха със самолет във Федералният резерв на САЩ всички исторически реликви като отплата за 5-те милиарда, с които ЦРУ им финансира преврата.

Откраднаха и изпратиха там и всички български исторически съкровища и държавни символи, намерени при гроба на Кубрат в Малая Перешчепина, съхранявани в трезорите на Украинските банки!

Сега с този престъпен акт искат окончателно да унищожат българските общности там и всички исторически факти и доказателства, че Украйна е създадена не от полските евреи и католическите им слуги, живеещи в западната част на страната, а от могъщите прабългарски племена!

С изключение на десетина продали се на престъпната власт и западните спец служби българи от смесени бракове всички други чисти етнически българи ще бъдат подложени на насилие, погроми и палежи от фашистките банди и слугите на хунтата в Киев!

Само преди пет дни видяхме как тези зомбирани от запада уроди са готови на всичко, за да удавят в кръв и смажат със сила стремежа на Одеските граждани за истинска свобода и човешко достойнство.

Видяхме как пред очите на целият уж „демократичен свят“ стотици жени и деца бяха изгорени живи в дома на профсъюзите в Одеса. И целият този лъже демократичен свят, движен не от правото, а от властта и парите на световните еврейски банкери, си замълча, все едно че нищо не се случи.

И днес нито фалшивият еврейско масонски съюз на ЕС, нито САЩ искат една истински независима международна комисия да разследва снайперистите, които избиха стотиците милиционери и протестиращи в Киев, за да се провокират насила кървави сблъсъци, нито убийствата и човешката клада в Одеса.

Пред очите на целия свят Киевската хунта извърши престъпления, каквито дори Хитлер (с когото евреите винаги се оправдават за своята омраза към иноверците), не е желал и успял да извърши. Извършили са ги украинските банди на Степан Бандера в Хатынь, изгаряйки живи 179 малки деца и техните бременни майки!

НИЕ, БЪЛГАРИТЕ, познаваме и помним подобни зверства, но извършени от турския башибозук във въстаналите за свободата си български селца и градчета.

Помним хиляди отрязани глави, побити на кол, изгорени живи в църкви, насилени, измъчвани и изклани без съд и присъда!

Това сега се готвят да извършат над нашите сънародници в Украйна, но не турците, а съвременните зомбирани банди на фашистката хунта във Киев.

И е време вече някои да ги спре!

Време е целият български народ да се пробуди и се надигне, за да изкрещи в лицето на Брюксел:

С
прете веднага престъпленията на слугите си в КИЕВ или НИЕ сами ще ги спрем и прегазим.

Нека всеки български гражданин, който носи мъжко сърце и е готов да се сражава с оръжие в ръка като хората в Юго източна Украйна за свободата и живота на нашите сънародници (а не просто да се разходи до Крим), да се приготви и да се свърже с щаба.

А тези, които не са готови да си рискуват живота, нека организират масови протести в страната против бездейните и послушни български власти, подкрепящи американския преврат и марионетките в КИЕВ.

Протести и против фъфлещия дебилен (п)Резидент, който вместо да защитава българските национални интереси денонощно и услужливо подкрепя агресията на САЩ, НАТО и повтаря лъжите на слугите им в Брюксел.

Вдигайте се на протести против наглите денонощни лъжи и агресивните действия на НАТО, стараещи се да осигурят предлог на световната финансова мафия да запали Трета Световна война.

За да може САЩ да си прехвърлят върху Източна Европа непосилните дългове и да ни натресат още окупационни войски в страната.

Против лъжливия Расмусен и НАТО, притискащи България, за да вземат залъка на децата ни като ни принудят да изкупим залежалите им, стари армейски боклуци.

Нека пред посолството на Украйна в страната и всички техни консулски служби да бъдат запалени и горят денонощно кладите на протеста и свещите в ПАМЕТ на изгорените живи в Одеса.

Нека незаконните власти в Киев разберат, че ако не си съберат веднага парцалите и не се изнесат при господарите си в САЩ и Брюксел, всички въстанали заедно против техните злодеяния малцинства в Украйна ще ги пометат със сила. И ние ще им помогнем!

Досега се опитваха да ни скарат с Русия, за да няма кой да ни помогне при евентуална турска агресия и доунищожат нашата икономика и туризъм така, както унищожиха армията ни и АЕЦ Козлодуй.

Днес вече искат да унищожат всички славянски и православни общности в света.

От днес започваме да формираме първия български доброволчески легион „КУБРАТ“, който при нужда ще бъде прехвърлен в Украйна, за да наблюдава и пречи на престъпните действия на фашистката хунта и да защити със сила и оръжие българските общности там.

Всеки, който иска да помага на общото дело по неговите сили, нека се свърже с щаба.

И поради факта че Украйна е създадена от нашите славни предци, това означава, че обединени с другите въстанали общности, ще спасим и освободим народа на цяла днешна Украйна от тази престъпна олигархическа хунта.

Във връзка с историческата правда и справедливост първият български доброволчески легион ще бъде наречен на името на Кубрат.

Долу кървавите юдо-масонско еврейски ръце от всички славянски и православни народи!

Долу ръцете на САЩ и НАТО от народа на Украйна и връщане на цялата власт на народа.

Вън американските окупационни войски от Велика България!

Незабавно разпускане на НАТО и ЕС!

Всички партийни елити под съд за Национална Измяна, предателство на националните идеали, шпионаж в полза на чужди спец-служби, разграбване и разпродажба на Българските националните ресурси и поредната национална катастрофа и геноцид - по най-нови данни българският наро СЕГА наброява малко над

5 700 000 души!

Останалите до над 9 милиона до 1989-та са или измрели, или като

КРЪВЕН ДАНЪК

избягали по икономически причини!

Да живее Велика и Независима България! Слава на цялото могъщо и непобедимо славянско войнство!
КОГАТО ЕДИН НАРОД Е ОБЕДИНЕН, ТОЙ Е НЕПОБЕДИМ!!!!

Родината или смърт!
нач. щаб подп. Валтер

за контакти с щаба:

BGMilitaryUnion@gmail.com
BNOShipka@gmail.com
VDVSpecnaz@gmail.com
скайп логин – ValterSpecnaz

 

Родината или смърт!

Българско Народно Опълчение "ШИПКА"

ДА ЖИВЕЕ
ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!

 

 

 
 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10385427
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930