Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2014 19:02 - КЪРВАВО ПИСМО ОТ ЖЕРТВИТЕ НА БАНКИТЕ: ЗЛИЯТ ЛИХВАР ЛЕВОН ХАМПАРЦУМЯН - НА СЪД И В ЗАТВОРА !
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 651 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
КЪРВАВО ПИСМО от ЖЕРТВИТЕ на БАНКИТЕ: ЗЛИЯТ ЛИХВАР ЛЕВОН ХАМПАРЦУМЯН – НА СЪД И В ЗАТВОРА!
  • 10 Мар 2014
image Левон Хампарцумян

•    ИЗГОРЕЛИ ОТ БАНКИТЕ искат СЪД, КОНФИСКАЦИЯ на ИМУЩЕСТВОТО И ЗАТВОР за Левон Хампарцумян – банкерът с най-голямата заплата в България!

•    200 000 лева на месец взима Хампарцуман, като заплатата му постоянно се индексира нагора, а екстрите му се увеличават. За сметка на жертвите на българските банки, от които дерат по няколко кожи.

     


4000 души са се подписали в становище, адресирано до СЕМ, Комисията за защита от дискриминация, до УниКредит Булбанк и до двете телевизии, в което се оплакват от публичните заплахи, отправени им от банковия шеф Левон Хампарцумян.
В становището са извадени цитати от думите му, в който той обижда клиентите на банката и се заканва, че няма да изпълни решението на съда.
Недоволните са се организирали във Фейсбук в две групи
„Да спрем рекета с лихвите на Уникредит Булбанк” и
„Ипотечни кредити в швейцарски франкове”. Според членовете на групите, думите на Хампарцумян са “крайно неуместни, дискриминационни, нецензурни, недопустими за излъчване в национален ефир, съдържаха пряка заплаха, нанесоха ни обида, злепоставиха ни чрез клеветнически твърдения, подрониха авторитета на държавната администрация и на публичната власт, и не отговарят на обективната действителност”.
Ето и част от думите, предизвикали бурната реакция на недоволните потребители: “не би трябвало парите да се потурчат”; “активен в интернет пространството човек с фиксация върху банката... той е нарушил договора си... да се премести в друга банка”; “аз все едно да кажа криптокомунист, но глупости на търкалета”; “има един фрустриран човек, успял в кариерата си по-малко, отколкото иска... и от друга страна напада банките”; “ако не ви харесват, не ги ползвайте, по дяволите (за кредитните карти); “кредитът не е работа за притеснени и потиснати хора”; “вземат днес от бъдещите си приходи... за да имат по-голям успех сред жените”.
В Нова телевизия банкерът също не е сменил особено тона: “Трудна е (годината) в главите на тези, които им е трудно да се справят в живота”; “Момчето (за Дянков и дейността му преди години) може би не е умел политик. Чел си е книжките”; “Това е теорията за полугладното куче (народа), ако го прехраниш, става мързеливо, ако го оставиш гладно, ще те хапе”.
Недоволните граждани, обаче, явно не смятат, че трябва да търпвят подобни думи.
“Моля да извършите детайлна проверка и при доказване противоправността и вината в действията на г-н Левон Хампарцумян в извършените от него публични изказвания по bTV и Нова телевизия.
И да ангажирате неговата наказателна, имуществена, дисциплинарна и административна отговорност за извършените престъпни деяния, респ. административни нарушения”, обръщат се те към СЕМ и Комисията за защита от дискриминация.


 

image  



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10385087
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930