Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2013 17:04 - ГОТВЯТ МЕТЕЖ В АЛМА МАТЕР
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 998 Коментари: 0 Гласове:
0



 

Кукловодите на окупацията

28.10.2013 19:00    

Автор: Vsekiden.com

Готвят метеж в Алма Матер в Деня на будителите

Синът на Маги Халваджиян стана първи трубадур на окупацията

  • С всеки изминал ден става ясно, че окупацията на университета е политически координирана поръчка. „Окупиращите" се оказаха лъжливи овчарчета с фалшиви документи. Представящите се за студенти на Софийския университет „Св. Климент Охридски" всъщност били възпитаници на частния Нов български университет, научи ексклузивно „Всеки ден". Актът им е изцяло режисиран от политически кукловоди, които използват младежите за свои собствени цели.

Първите окупатори в Ректората на най-старото висше училище у нас влезли с фалшиви студентски книжки и всъщност били представители на университета на бившия образователен министър Сергей Игнатов. Топлата връзка между герберския представител и окупиращите Алма Матер се родила още в началото на септември, когато станало ясно, че бунтът на улицата е с толкова слаба численост, че функциите му са почти изчерпани.

„Игнатов водеше преговори с представители на кръга „Капитал", като им обещал сериозна численост от студенти, които да плюят кабинета и да вържат с вериги вратите на Ректората", разкриха пред „Всеки ден" запознати с организацията. В същото време

бившият министър настройвал и своите

зрелостници в департамента в НБУ да последват „примера" на окупацията в СУ и да блокират аулата. Точно вчера, като под команда, революционно настроени възпитаници на Игнатов блокираха портите на вуза в столичния квартал „Овча купел".

Същото се случи и с една от аудиториите на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий", където пръст в организацията имали фактори на Реформаторския блок. Част от студентите на ВТУ били и в масовката на учредяването на т.нар. гражданската инициатива на бизнес дамата Саша Безуханова - „България може", разкриха сензационно техни колеги. Освен нея и Игнатов обаче режисьори на бунта се оказаха и близки приятели до бившия премиер Бойко Борисов и екс вътрешния министър Цветан Цветанов, разкриха свидетели на окупацията в Алма Матер.

Един от флагманите на протеста се оказа и

синът на режисьора Магърдич Халваджиян

- Бедрос, който от години е в топли връзки с Борисов. Още през юни той бе забелязан и сред привиканите от доживотната говорителка на служебния кабинет на Марин Райков - пиарката Ивет Добромирова, да блокират кортежа на премиера Пламен Орешарски. Тогава той бе инструктиран да води живата верига на бул. „България", но опитът да блокират министър-председателя се провали заради малобройните участници в протеста.

Ивет и Галя Прокопиева промиват главите на бъдещи журналисти

Пиарката Ивет Добромирова и съпругата на олигарха Иво Прокопиев се заели да промиват мозъците на бъдещи журналисти, алармираха в редакцията на „Всеки ден" ужасени преподаватели от факултета. Двете се появили още в петък сутринта, хванати ръка за ръка, в прочутата зала 13 на улица „Московска", която също бе окупирана като Ректората на СУ. Там Ивет изнесла подробна лекция, тип инструктаж, на младите си бъдещи колеги, в която им обяснила защо и срещу кого трябвало да протестират.

По-будните от първи и втори курс обаче прозрели плана на пиарката и бързо напуснали проповедите й, отвратени от грубите манипулации в речите й. Окупиращите Алма Матер пък ползвали префасонирани текстове, писани от дясната ръка на бившата еврокомисарка Меглена Кунева - Даниел Вълчев, които представяли за свои авторски декларации.

Синът на Маги Халваджиян стана първи трубадур на окупацията

Да промиват студентските мозъци, се погрижиха политически лица
Игнатов не се посвени да насъска бунта в Алма Матер
Пиарката не спира да обикаля аудиториите с манипулирани проповеди

 

 





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10364362
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930