Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2013 14:15 - Кое e Еротичното бельо ?
Автор: vuzbujdanebelio Категория: Поезия   
Прочетен: 1616 Коментари: 0 Гласове:
11

Последна промяна: 25.11.2013 14:19


 Да, определено си падам по еротичното бельо. Всички мъже си падат. Особено готино стои на разни каки по списанията, на които цялото им излъчване е събрано само в една дума – чукай ме. Разни снежанки с бели пухчета, разни черни пантери и котенца с тигрови окраски възбуждат въображението и ни карат да полудяваме от желание.
  Така е само когато гледаме чужд екшън и когато си представяме, че сме на мястото на героя и ни обзема желанието да се снимаме по цял ден и по цяла нощ в порно филми.
  image
  Обаче когато се приберем в къщи или когато изведем мадама на вечеря не бих казал, че точно еротичното бельо ни възбужда неистово. Нищо подобно.
  Честно казано, ако има нежна кожа, красиви черти и стройна фигурка, ако е заоблена лекичко от тук от там, ако е чаровна, ако ми се усмихва мило, ако е весела, ако е остроумна, ако е пикантно пиперлива и сладко сладострастна и ако не се е наплескала с мазила, просто въобще няма да разбера дали е с еротично бельо или без. Честно ви казвам, въобще няма да си правя труда да различа дали бельото е мрежесто или фигурално. Хич няма да видя дали прашките са дантелени или с диамантче, дали сутиенът е прозрачен или на цветя.
  Къде ще я чакам да ми се размотава по гащи, това е загуба на ценно време. Така че, ако искате да ни подадете недвусмислен сигнал – искам да ме чукаш цяла нощ – не залагайте на еротичното бельо, кажете си ни го направо в очите и аз ще ви кажа, че звучи много по-еротично и много по-секси от каквито и да е прашки с два ластика и една джувка.
  image
С тях и без тях, ако сте го навили предварително, все ще ви хареса. Всъщност никога не е излишно да му обяснявате колко мръснишки обичате да се обличате и колко секси са ви прашките. Може на път за хотела или за квартирата да му разкажете за целия си еротичен гардероб, всичките си цветове сутиени, къде как са изрязани, какви пухчета и какви дантели имат – много ще ви се наточи. После, дори да останете по кюлотите на баба си едва ли ще забележи. Така че и друг път съм казвал – бельото е добро, ама само за снимка.
  Ако искате да пратите като прелюдия една еротична фото сесия по прашки бих казал, че сте направили добър избор, но видите ли се лице в лице с господина, не виждам никакъв смисъл от тия финтифлюшки.
  Е, разбира се, ако много му е харесал сексът с вас, ще ви подари някакво готино бельо, ама да не се заблуждавате, че иска да ви гледа с него. Просто недвусмислено ви казва – много ми е готино с теб и искам още да те чукам.   Не е необходимо да сме на 20 или 25, за да се чувстваме секси, за да си доставяме удоволствие на себе си и на тези, които ни обичат. Част от тази игра е и секси бельото. А често го подценяваме. Все пак – поне в дадени по-романтични моменти си позволете да се поглезите и заложете на по-секси бельо. И все пак – кое бельо е секси? Може би ако попитате мъжете – без бельо ще кажат те жените са най-секси. Но не е така.
  image
  Секси бельото е това, което показва толкова, колкото и крие, т. е., това, което е загадъчно, но и съблазнително, пестеливо, но и скриващо. В този смисъл често бикините са считани за по-секси от прашките.
  За най-привлекателен за либидото се счита червеният цвят, ето защо именно затова най-секси еротично бельо е това в червено. Заложете и на сутиен и на бикини или прашки в червен цвят.
  Експериментирайте – опитайте с боди, а защо не и с копринено потниче.  Ако сте намислили да изненадате половинката със стриптийз – изберете отново червено или пък черно бельо, особено ако се спрете на интимна обстановка с осветление от свещи.
  При всички случаи – избягайте от сивотата на ежедневието поне от време на време с нещо по-секси под дрехите. Дори и само това ще повиши самочувствието ви!  



Гласувай:
11




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vuzbujdanebelio
Категория: Поезия
Прочетен: 7663
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930