Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2010 10:18 - Кръга Империя на Лечков се разпада
Автор: dodoiv Категория: Новини   
Прочетен: 2373 Коментари: 2 Гласове:
0



Кръга Империя на сливенския кмет, вицепрезидент на БФС, мениджър на общинския футболен клуб Сливен, собственик на два хотела и какво ли още не започна да се разпада в последния месец. Днес напрежението отново ескалира. Един от спряганите за член на кръга и дясна ръка на Лечков - Радостин Русев - Радото предприе ответни стъпки и задълбочи разрива.
image
Стотици работници на фирмите ДЗЗД „Хидросистеми" и „Екобулагро" и тежка техника се събраха тази сутрин пред базата, в която са тръбите и инертните материали по подмяната на водопроводната и канализационна мрежа на Сливен /бившето поделение 36476/.
image
Водени от общинския съветник Радостин Русев те бяха допуснати от общинска охрана вътре, където направиха импровизиран митинг, на който Русев обяви, че от петък,  19 февруари, отново е назначен за управител на двете фирми, за което е подал декларация в канцеларията на Общински съвет.

„Влязох отново във фирмите, за да мога да защитя проекта и работниците. Когато нещата се успокоят, отново ще напусна. Подали сме жалби до прокуратурата и чакаме да се образува дело за това, че ни се пречи да работим" - каза Радостин Русев и заяви, че от 15 февруари кметът Лечков не подавал строителни разрешения за разкопаване на улици, както е по график.

Общimageинският съветник е категоричен, че не се е самонастанил в базата, тъй като фирмите му са в съдружие в кметови фирми. Той се обърна към работниците да не влизат в конфликт с общинска охрана или с полицията и ги прикани да излязат в града и да продължат рутинната си работа.

Радостин Русев обеща още, че въпреки трудностите, няма да остави работниците и служителите си без заплати и неизплатени задължения.
Ресев каза още, че имал подкрепата на някои от общинските съветници, но на сесията в четвъртък върху тях бил оказан натист от много посоки, но скоро в съвета ще има развитие и нещо като вътрешна опозиция.
Според запознати Лечков искал парче от парите по големия проект за подмяна на водопроводната и канаризационна мрежа за над 44 милиона по европейско съфинансиране, но фирмите на Радото като изпълнители се опънали. В същото време прокуратурата започна разследване срещу Лечков за изпълнение на стари обществени поръчки, но документите все още не са иззети от общината. Твърде вероятно е кметът да се опита да използва Радото като бушон. Русев бе един от най-активните приносители на гласове на Лечков и при двата му мандата, така че ако чепатата футболно-финасова акула се запъти към трети кметнски мандат ще му бъде много трудно.



 


Тагове:   империя,   Лечков,


Гласувай:
0




1. jivko1128 - ГРАДЪТ Е НАШ А НЕ НА МУТРИТЕ И АКУЛИТЕ
21.02.2010 08:18
Излезте с плакати на площада в 11.30 часа на 22.02 и напишете \\\"ГРАДЪТ Е НАШ А НЕ НА МУТРИТЕ И АКУЛИТЕ\\\" , \"ВЪН ОТ ГРАДЪТ НИ ЛЕЧКОВ и РАДОТО\" и тогава ще Ви кажа че милейте за Сливен и за поколенията. Недеите само да пишите и да Ви изтрах да се опълчите срещу обирджиите направете го и тогава Бойко ще разбере че мутрите не са за него. Заспали СЛИВНАЛИИ събудете се прочитете стиховите на Добри Чинтулов, само те ще Ви дадат смелост да станите \\\"СТАНИ, СТАНИ, ЮНАК БАЛКАНСКИ
Добри Чинтулов
Стани, стани юнак балкански
от сън дълбок се събуди,
срещу народа отомански
ти българите поведи!

Че сълзи кървави пролива
във робство милий наш народ;
високо той ръце простира
да го избави вишний бог!

И тъй ний много претърпяхме,
но стига толкоз да търпим,
да бъдем пак, каквито бяхме,
ил , всинца да се изтребим.

Докога, братя, да се губим?
Защо да се не съберем?
Така ли вечно ще се трудим
и в робство всинца да измрем?

Я вижте, братя, погледнете
на ближните нам племена!
От тях добър пример вземете
как си прославят имена!

Приканван организанорите на \\\"Градът е наш\\\" да направят подписка пред \\\"Стария бряст\\\" за примахването на Лечков и Радото от града и да си дадат на прокуратура та, но не на тази дето е в Сливен с тях, а на Борис Велчев. Ще Ви припомня че този който направи кмета Лечков се казва Марин Кавръков а той е БАШ крадеца и ако отворите някой друг сайт ще прочитеите биографията му че е сливналия и иска от Сливен да краде също че е потомък от род хайдути и че много душички са си отишли когато е бил шеф на шести отдел в ДС. Спирам до тука за да си дадете мнението дали аз милея за Сливен или ВИЕ. Ще ме видите като набирате \\\"Архивите са живи\\\" www.jivko1128.blog.bg
цитирай
2. анонимен - minio uishiba
05.07.2012 18:58
a jet li nea li da si zeme i toi nekoe parce ot tortata na bg?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dodoiv
Категория: Политика
Прочетен: 1692741
Постинги: 610
Коментари: 1598
Гласове: 991
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031