Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2012 00:32 - ЗА ВСЕКИ ПО НЕЩО
Автор: kolevm38 Категория: Изкуство   
Прочетен: 1259 Коментари: 0 Гласове:
0



v
  • ОТ ВСЯКЪДЕ ЗА ВСЕКИ

  •  

Първата буква от името ви разкрива какви сте в любовта

А – търсят разнообразие и трудно се задоволяват само с една връзка. Могат да бъдат много любящи, но и ледено студени. Обичат да властват в любовта.
Б – трудно се влюбват и привързват, но са много верни и искрени, когато срещнат истинската си половинка.
В – сълзливите драми не са им познати. Тръгват си от всяка връзка с високо вдигната глава и започват отначало.
Г – трудно се решават на брак и сериозна връзка. Склонни са към изневери, но могат да бъдат много предани, стига да срещнат истинската си любов.
Д – до болка романтични, те винаги търсят красивото. Често очакванията им остават напразни и им носят само разочарования.
Е – изключително чаровни и витални, те се раздават в любовта, без да търсят отплата. Проявяват разбиране към нуждите на половинката си.
Ж – изключително сантиментални, те носят в себе си положителен заряд, който привлича хората. Обичат моногамните връзки.
З – имат високи очаквания, търсят верен и сериозен човек, на който да се доверят. Ако не го срещнат, предпочитат да останат сами.
И – откровено директни, те често си навличат гнева на половинката. Понякога е по-добре да замълчат и запазят за себе си констатациите си.
Й – изключително страстни партньори, изгарят в собствените си чувства и емоции. Имат нужда от любов на всяка цена.
К – измъчват се непрекъснато от съмнения. Разкъсват се от ревност, ако го преодолеят, ще се радват на хармонична връзка.
Л – обичат разнообразието и новите усещания. Изненадват половинката си ежедневно и с тях никога не е скучно.
М – гледат повече в бъдещето, отколкото е настоящето и това им създава проблеми в личните връзки. Обичат да организират нещата до най-малката подробност, а това дразни околните.
Н – слагат маска, за да не бъдат наранени. Изключително уязвими, те трудно се разкриват в една връзка.
О – обсебват партньора си със своята силна любов. Искат да го имат само за себе си. Трябва да дадат повече свобода на половинката си.
П – обичат да рискуват и това им носи късмет в любовта. Страстни и всеотдайни в любовта. Те могат да направят дните ви истинско фиаско.
Р – добронамерени и отзивчиви, често стават жертва на използвачи със своята добра душа. Трябва да бъдат по-мнителни и не толкова отстъпчиви.
С – малко са хората, които могат да отговорят на техните високи очаквания. Поставят големи изисквания към връзката си и с това плашат партньора.
Т – влюбват се лесно и с това си навличат само неприятности. Трябва им повече контрол. Склонни към изневери, главно при мъжете.
У – моногамни, идеалните партньори в живота. Вярват в семейните ценности и търсят тих и спокоен пристан, в който да се разгърнат.
Ф – изключително артистични личности. Изпадат в нервни кризи и луди емоции. Изживяват всяко нещо и анализират миналото непрекъснато. В любовта са егоцентрични и провокиращи непрекъснато.
Х – оценяват материалната страна в една връзка. Щедри към половинката си, те очакват същото. Разпиляват се в различни дейности и понякога изпадат в затруднени ситуации.
Ц – родени лидери, борещи се за власт. Не признават чуждото мнение, имат свой поглед върху нещата. В любовта са трудни за обичане.
Ч – търсят сериозна връзка, създават здраво семейство и цял живот се грижат за него. Малко консервативни и скучни, но изключително отговорни.
Ш – хора с лабилна психика, трудно преживяват разделите, изпадат в истинска черна дупка. Имат нужда от повече вяра и контрол.
Щ – живеят на ръба, рискуват собственото си щастие. Флиртуват безсрамно, когато са далеч от партньора. Животът с тях е труден и изпълнен със съмнения.
Ю – често се чувстват изправени пред много пътища и търсят вярната посока. Радват се на внимание, но го приемат с недоверие. Не се влюбват лесно и не подаряват любовта си на всеки срещнат.
Я – малко цинични и арогантни, за да бъдат щастливи в любовта, трябва да намерят човек, който да разбира вроденото им чувство за превъзходство. Могат да бъдат много интересни любовници и да ви предложат атрактивна връзка.

  •  
  •  
  •  




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10354346
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930