Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2012 23:34 - КАК САЩ РАЗРУШИ БЪЛГАРИЯ
Автор: kolevm38 Категория: Изкуство   
Прочетен: 4249 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
v


 

КАК САЩ РАЗРУШИ БЪЛГАРИЯ


 

Преди 20 години България беше средно развита европейска държава със силна икономика и армия и завидни социални условия.

Днес всичко това е унищожено по план, а ето го и него :

Проект „ Ран – Ът“: - 1990 г.

Това е практическия план, по който се провежда разоряването на България от всички правителства от 1990 г. до днес . Без да е запознат с този фундаментален документ българинът няма как да разбере света около себе си и епохата в която живее. Той е изработен по поръчка на превратаджиите от 1989 г. от националната търговска палата на САЩ в тайна от целият български народ.

Още през Март – Август 1990 г. с този документ се предопределиха всички бъдещи процеси в икономическия и обществен живот у нас. От самото начало новите управляващи са знаели всичко, което ще последва у нас. Това е най-стриктно спазвания документ у нас от 1990 г. до днес..

След избухването на демокрацията, правителството на Андрей Луканов кани екип от 22 специалисти от фондацията на националната камара на САЩ с Ричард Ран – Роналд – Ът за да разработят „ Проект за прехода към пазарна икономика и демократичен капитализъм“ Към тях се присъединява и екип от 29 български специалисти. Това е практическата програма по която се изменя обществения строй в България. В нея са залегнали стопанското , културното и духовното съсипване на страната. Интересно е да се знае, че докладът по „ Проекта – Ран-Ът“ е приет от Народното събрание с ръкопляскания, а по един екземпляр от него е получил всеки депутат. В него има и специална -поверителна част за, която малцина знаят.Това е разделът за цената на прехода.

Вестник „ Труд“ от 9 Декември 2000 г. Публикува коментара на Георги Тамбуев за програмата" Ран – Ът" в съгласие с което започва българският мирен преход към гробищата :

Георги Тамбуев , чета я и косите ми настръхват. Все едно чета „Откровението на Йоан“ или „Предсказанието на Нострадамус „ за Апокалипсиса...

Очаква се невиждан глад. Българинът все по-трудно ще се изхранва. Най-уязвимата част от населението – децата и възрасните ще получават телесни хипотрофични увреждания от системно недохранване. Непрекъснато ще се увеличава дистанцията межеду цените на стоките и заплатите,Покупателната способност на населението неспирно ще спада и ще стигне нивото нужно само за биологично оцеляване. Ще се появи безработицата. Предвижда се нивото и да стигне до един милион. Най-квалифицираните млади българи ще напуснат страната. Ще възкръстнат отдавна погребани болести. Всички тези „благини“ могат да породят силни обществени сътресения. За това трябва да се въвеждат постепенно, като се държи непрекъснато сметка за прага на издръжливостта на народа. Мизерия, глад, болести, нищета – това предлага поверителната част от плана" Ран – Ът."

Да работиш за осъществяването на този план значи да станеш палач на собствения си народ. Признавам, че ако ме блъсне кола нямаше да ме разтърси така, като ужасяващата картина на прехода .

Американските специалисти и българските експерти ми казват в очите какво ни чака, намаляване на българите до 5 милиона. На 117 страница на поверителната част на програмата се казва, че българската икономика и условията на пазарен принцип е предназначена да изхранва 5 милиона души. От тогава, началото на 90-те години се прогнозира появата на цигари менте, алкохол – менте, хора, които ще ровят в кофите за боклук. Къде изгубват 3-те милиона българи според плана ? Гоним ли ги ? Това аз не можах да разбера.Най-вероятно е предвидено разселване по света и измиране, стопяване на нацията Какво се случва в момента със собствеността на тия три милиона, в чий ръце отива. Собствеността на хората отива в други ръце. Какво следва от загубването на собствеността ? Следва ново робство. В тъй наречения бял свят, обикновените хора работят, за да изплащат ! Цял живот се работи за заемите, А у нас все още твърде много хора имат собственост, апартаменти, вили и това ги прави относително независими.“ През този период не може да се мисли за запазване на досегашното жизнено равнище – пише в явната част на доклада, то жизненото ще спада, каквито и мерки да се вземат „..

Последователно бяха ликвидирани селското стопанство, промишлеността, транспорта / речен , морски и въздушен /, военно-промишления комплекс, телекомуникациите и атомната енергетика. От 1990 до сега жертвите на плана“ Ран – Ът „ се изчисляват на повече от един милион души. Тези хора или са умрели или са се изселили от държавата български граждани.

Резултатите се наричат : Винетки, здравни осигуровки въвеждането на различни и нови данъци и такси, не прекъснато покачване на цените на най-важните консумативи, ток вода, отопление.

Излиза, че за българския управленчески елит му се плаща за прилагането на една геноцидна схема за изтребление на населението на държавата по икономически път.

Някои от 29 членски български екип взел участие в подготвянето на плана „Ран – Ът“ вече получи своята награда. Те се превърнаха във водещи фигури в обществения живот.

През 2003 год. Симеон Сакскобурготски имаше среща с Ричард Ран – единият от двамата бащи на програмата./ Същата година беше премахнато взаимно-спомагателното здравноосигуряване, при , което работещият съпруг осигурява безработната жена и в резултат на това днес около 1200000 български граждани са с прекъснати здравни права.

Предвижда се на мястото на изтребените български пенсионери да дойдат възрастните хора от ЕС за сега, а може би и от САЩ. В страните от ЕС възрастните са определени като консумиращо не продуктивно население : Те ще бъдат заети от азиатски или други емигранти- ниско платена работна ръка, която цена ще вливат с труда си огромни пари в икономиката на ЕС и САЩ. Какво ще се случи след оптималната реализация на програмата „Ран – Ът“: Благата в държавата ще запазят постоянното си ниво, но ще се разпределят между по-малко хора и делът на всеки един ще е по-голям. По този начин ще дойде и прословутото повишаване на жизнения стандарт. То ще е за сметка на изключването от „системата „ консумиращото население.

Някои изказвания по програмата „ Ран – Ът „ :

През 1992 год. Държавния секретар на САЩ Джеймс Бейкър заяви пред техния конгрес: Ние изразходвахме над 30 хиляди милиарда долара за да победим в студената война срещу СССР и неговите сатилити за да предизвикаме материален и духовен срив. Тя целеше такава реформа, която да стопи българския народ до 4 милиона души, чрез убийствена социална политика. С безочлива откровеност тази политика бе подкрипена и от бившата посланичка на САЩ у нас Боулън. На семинар в Боровец преди години самонадеяната дама заяви без угризения : „ Вие не ни трябвате повече от 4 милиона.

„Библията на нашите неолиберали наречена „Програмата Ран – Ът „ - т. е. На всички парламентарно представени сили днес...Всичките осъществиха „масови“, „касови“ и всякакъв вид преватизации при краен резултат връщане на държавата България с един век назад.

През последните 17 години САЩ възпроизведе собствената си мафиотска държава в България.

Планът за реформи вече 15 години се изпълнява безпрекословно В съответсвие с него България е единствена в света извършила разрушителна приватизация. Реформите в България се осъщетваваха строго по плана „ Ран – Ът „:Планът беше изготвен от около 20 Божии икономисти в началото на 1990 г.после същите се разделиха на две групи. Набутаха ги във Великото народно събрание. Едната група седна при червените, другата при сините. Ето имената на тримата основни българи участвували в групата: Андрей Луканов, Иван Костов ,Венцислав Димитров и още 26 лица.

Масово трябваше да сме разпродали жилищата, имотите, собствеността си на безценица, за да оцелеем. След като инфлациите ни унищожиха спестяванията, трябваше да се озовем в положението на западняците, които водят луксозен живот под наем и на заеми, които ще изплащат и внуците им. Само „луксозната част „на нас не ни беше предложена . Тя е предложена само на десетина народи по света за реклама, а на всички останали се обяснява , как трябва да си сложат тенжера на главата и да се набират на нея, за да ги „ настигнат „. Още преди 10 години у нас не трябваше да има независими хора, трябваше масово да задлъжнеем на банките до живот, пак подобно на западняците без /луксозната част/.

Това също не се случи – мнозинството хора не си сложиха това въже на връта, а много от тези, които теглят заеми от банките го правят пак за ново жилище или за независим бизнес. Въпреки трудните условия българинът в момента, в който успее малко да си вдигне главата, отново започва да търси начини как да оцелее и как да пробие напред.

По някакъв ирационален начин, ние масово оцеляваме, като харчим повече от колкото изкарваме, без да задлъжняваме. На никого никой математик не може да обясни как може разходите да надвишават приходите без да се влиза в дългове. Фактът е, че българите масово го правят, как го правят това е необясниума загадка за нашите противници.

Отговорът се крие някъде в нашия балкански манталитет, който ни е запазил през вековете. За авторите на Програмата за прехода той очевидно е напълно разбираем и от там идват проблемите им с нас.

Преди 1327 години хан Аспарух е казал: Тук ще е БЪЛГАРИЯ.

Така, че ето за всички вас българомразци по един среден пръст !!!!!!!.

Уважаеми господа управляващи какво ще кажете, нали и вие работите по „ Планът Ран – Ът“. Виждате ли какво мислят за нас вашите кукловоди. Когато взимахте властта се клехте, че ще служите на майка България, а вие служите на шепа евреи от САЩ На кого вие се подчинявате и какво мислят те за вас. Ето защо всички обикаляте щатите, ходите на инструктаж да ви учат как да доразсипите майка България.. И то го правите доста успешно. Вие за това сте призвани и за това медиите постоянно Ви ласкаят и ви захвалят.

Уважаеми г-н главен прокурор самосезирайте се. Вижте този план „Ран – Ът“, който абсолютно точно прилагат всички правителства след 1990 г. Доведе и подължава да се стоварва, като дамоклев меч върху всички българи. Прочетете този план, заедно и 120 секретни страници към него и да видите за какво става дума, става дума за чист геноцъд над целокупния българси народ.

Българската група икономисти, която е участвала в разработките на този смъртоносен план за ликвидиране на българската нация да бъдат съдени за плануван от тях геноцид и с този план предизвикал смърта на хиляди измрели. Тук става въпрос за хиляди умрели, които са повече от убитите от Радко Младич в Сърбия албанци. Те заслужават да бъдат дадени на международния трибунал. Депутатите от Великото народно събрание да бъдат публично порицани пред целия български народ и бъдат заставени да му се извинят. Комисията икономисти създала този план, към нея да се приложи с най-голяма строгост закона, а Иван Костов и Венцислав Димитров като ръководители на групата те заслужават двойно по-големи наказания.

Уважаеми г-н Първанов Венци Димитров Ви беше икономически съветник, ясно ми е как Ви е съветвал и Вие да участвате в разсипването на България.

Г-н Костов, ега ти дебелоочието, как не Ви е срам да се появявате пред хората и пред телевизията. Вие проведохте най-хищническата преватизация, ликвидирахте всичко и ограбихте милиади от преватизацията и ако има господ той ще Ви накаже, Колкото прегришения имате към българският народ, че душицата Ви няма да излезе.

Всички предходни правителства също да понесат наказанието си защото всичките са прилагали генозид.

Г-н Борисов Вие също имате не по-малка вина защото геноцида при вашето управление се превърна  в начин на поветение. Ето защо наричате своя народ материал защото много добре сте знаели този план и вие сте го прилагал;

Като не можете да управлявате отивайте си, а не да ходите постоянно в щатите да Ви учат как да довършите собствения си народ.

Вие сте вредни за България и колкото повече оставате в управлението и толкова повече я закопавате.

Вън американците от нашите бази и летища, те ще ни вкарат в трета световна война.


 

СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ ДО КАТО НЕ СА НИ ДОВЪРШИЛИ


 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  •  


 





Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - А къде са статиите, за това как СССР ...
15.03.2012 10:15
А къде са статиите, за това как СССР систематично унищожаваше България 40 години?
цитирай
2. boristodorov56 - Чел съм и по-големи тъпотии по те...
15.03.2012 11:07
Чел съм и по-големи тъпотии по темата.
Вземи прочети Програмата Ран-Ът, а не версията на доносника на ДС Георги Тамбуев.
цитирай
3. venziko - Да
15.03.2012 12:56
Но как да се събудим
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10388391
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930