Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2014 20:16 - Защо крият истината от нас?
Автор: universalnite000 Категория: Хоби   
Прочетен: 7039 Коментари: 0 Гласове:
63


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Една от основните области на съвременната уфология е известна под доста названия като "конспирация", "нов световен ред", " съветът на "Г -12" и т.н. Под тези термини се подразбира премълчаването на правителствата и военните органи относно информациите за контактите с представителите на извънземни цивилизации на Земята, трансфер на технологии и съвместни изследвания (които включват експерименти върху човешки същества).

Изследователите разделят тази област на няколко независими части.

Официални документи

Това направление изучава некласифицирани документи, които до известна степен показват участието на компетентните органи (включително научните) в изследването на проблема НЛО. Доскоро изследователите са имали на разположение само документи на английски език, разсекретени от ФБР, военни и правителствени агенции. С федерален закон на Съединените американски щати, всеки гражданин може да получи достъп до разсекретените документи, което до известна степен улесни работата на изследователите. За съжаление, в Русия такива мерки не се прилагат и до този момент. Въпреки това, ние имаме няколко копия на военни заповеди и инструкции, които потвърждават, че на територията на бившия Съветски съюз, а сега на Руската федерация се провеждат изследвания на обекти от извънземен произход.

Модерни технологии


За съжаление, ние не разполагаме с неопровержими доказателства за конкретна технология, предоставена от представители на други цивилизации. Въпреки това, има доказателства, че някои открития са направени изведнъж , без предварителни проучвания и изследвания (транзистор, CD - ROM, оптично влакно) .

"Раздутите" изследователски проекти

Ако приемем, че най-високите етажи на правителството, военните отдели, космическите агенции са добре запознати със сенчестата страна на контактите, това повдига въпроса с каква цел се изразходват огромни количества пари за проекти, които нямат смисъл, като например търсенето на извънземен разум SETI, изучаването на близкия и далечен космос, създаване на междупланетни сонди, колонизацията на Луната, Марс и други планети в Слънчевата система. Може би става дума за финансиране на сенчести проекти под "шапката" на тези програми. И не обяснява ли това честите повреди на технологиите и различните неуспехи, даващи възможност за нови разходи.

Осакатяването на животни е най-тревожната част от цялото направление.

"Скриване"

От началото на 50-те години започнаха да се получават съобщения от отдалечени краища на Съединените щати и след това от целия свят за странната смърт на домашни животни. Такива животни са намерени далеч от жилищата със следи от ужасни наранявания, често пъти с напълно източена кръв, с изрязани органи, ендокринни жлези, очи и т.н. Операциите са извършени с неидентифицирани медицински инструменти, някои от тях са имали микроскопични назъбени ръбове, а други приличали на лазерни скалпели. В почти всички случаи в близост до животните не са забелязани никакви следи (с изключение на следи от хищници). Някои от жертвите са били със счупени кости, като че са били паднали от голяма височина.

По материали от Интернет




Гласувай:
63



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3795635
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )