Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2019 08:30 - Братя Българи, осъзнайте се и спрете да гласувате!
Автор: stamat2015 Категория: История   
Прочетен: 911 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 27.01.2020 18:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Братя Българи, осъзнайте се и спрете да гласувате!

 

Братя Българи, дойде времето, когато Илюминатската Контролираща машина с траурни фанфари отново разпъва шапитото на демоничния си Цирк на колела, наречен „Избори, за да отнеме гласа и съвестта на обикновените Човеци!


image

Ето, че настава часът, когато всеки честен Човек трябва да избере своя жизнен път, заставайки от едната страна на барикадата. От страната на Истината и нравствеността или от страната на партийната подкупност, политическата подлост, шуробаджанашките спекулации, сребролюбието на властниците, продажността на управленците, митинговата безпардонност, порочността, безродието и безотечествеността на политическите фигуранти и унизителното им слагачество пред банкерите и олигарсите!

Братя Българи, осъзнайте се и спрете да гласувате за използвачите и мерзавците, наречени „политици“, които от столетия Ви яхат, а днес контролират всяко Ваше действие и деяние, като едновременно с това изсмукват милиарди от Народния бюджет за лично облагодетелстване!

Братя Българи, не вярвайте на нито една дума, излязла от устите на обиграните лукави политици или на новопръкналите се кандидати в изборните листи, тъй като те са най-нагли лъжци, безсъвестни измамници и пладнешки обирджии, или както казва Граф Лев Толстой те са „шайка мошеници, живеещи на гърба на Народа“!

Днес е времето, когато почтеният Човек е длъжен да заеме високонравствена позиция! Да, високонравствена позиция, а не позицията, продиктувана от „говорещите глави“ от телевизионния екран, събранията и митингите. Съвестните Човеци трябва да са наясно, че всички политици и „говорещи глави“ са безлични марионетки, управлявани от Илюминатската върхушка! Днес, добродетелният Човек е длъжен да заеме единствено правилната позиция, противопоставяйки се на крайно обезумелия политически терор, съпътстващ последната степен на Новия Световен Ред, който ще натрапи върху Обществата Постхуманизма, за да сложи край на Човешката цивилизация!

Братя Българи, осъзнайте се и спрете да гласувате! Не гласувайте на политически избори, защото всички Партии както в България, така и по Света представляват Мафиотско-мутренски организации и са основани от висши Илюминати или от видни членове на Масонските Ложи, работещи срещу интересите на Човечеството!

Братя Българи, осъзнайте се и спрете да гласувате на политически избори или на референдуми, тъй като Политическите партии имат за цел да привличат невежите, за да ги издигат във властовите структури на насилническата контролираща машина, която потъпква и ограбва свободите на обикновените Човеци!

Нека все повече стават онези, които се присъединяват към мнозинството от Българския Народ, което от десетилетия спря да гласува! Отказвайки се от отдаването на гласа си в полза на демоничните Партии, ние най-сетне ще се освободим от ярема на политическия произвол! Според Централната избирателна комисия, избирателната активност на изборите през 2014 година е 48%, през 2015 година – 53% и 40%, през 2017 – 54%, а през Май 2019 – 32%, което означава, че все повече и повече Българи разбират необходимостта да се очистят от демонизма на Цирка на колела, наречен „Избори“!

Братя Българи, осъзнайте се и спрете да гласувате на политически избори, понеже политическите фигуранти, собственост на различните Партии, нямат никаква представа какви заповеди ще изпълняват и на кои демонични личности слугуват! На профаните, назначавани във властовите структури след „Избори“, са разказвани невъзможни и невероятни „Приказки от 1001 Масонски и Илюминатски нощи“, че от техните решения ще зависят съдбините на Народа... Нищо не е по-далеч от Истината от едно такова малоумно твърдение, както е доказано в Глава Шеста от Втора Зететична Книга на СТАМАТ!

Политическите фигури и маски са просто безгласни кукли на конци в ръцете на своите кукловоди, изпълняващи безпрекословно чуждата воля, целяща обезправяването и унищожението на Човещината и Човешкия Род! Политиците играят своята Сатанинска постановка с единствената цел да се обогатят и да откраднат колкото се може повече Народни пари от бюджета или от мръсни сделки, за да си строят къщи и вили, за да си купуват луксозни коли и яхти, за да живеят в безсрамно охолство, за да обикалят Света на Народни разноски и за да се упояват със скъп алкохол и наркотици!

Братя Българи, осъзнайте се и спрете да гласувате за поробването си, за упадъка на нравите и за унищожението на Човешкия Род!!!

image

 imageimageimageimage

1-ви Октомври 2019 година

 

СТАМАТ












Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stamat2015
Категория: Технологии
Прочетен: 281570
Постинги: 235
Коментари: 30
Гласове: 70