Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2014 14:24 - АСТРОЛОГ : САТУРН НАВЛЕЗЕ В ЗНАКА НА СТРЕЛЕЦ, ЧАКАТ НИ ТРИ ТРУДНИ ГОДИНИ
Автор: kolevm38 Категория: Други   
Прочетен: 2288 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
​Астролог: Сатурн навлезе в знака на Стрелец, чакат ни три трудни години Последна редакция на 31/12/14 11:10       image

Силва Дончева

  Тежки предизвикателства за здравето през 2015-а, Лъвът е късметлията в зодиака, предрича пред Faktor.bg познавачът на звездите Силва Дончева

В навечерието сме на 2015 година. Време е да си пожелаем нови надежди и очаквания. Но дали звездите ще са благосклонни и дали ще ни помогнат за сбъдването им? Каква ще е съдбата ни през 2015-а?

За да надникнем в неизвестното, потърсихме астроложката Силва Дончева, която разгада специално за читателите на Faktor.bg какво вещаят звездите за предстоящата година.

Интервю на Филипина Бондокова

- Г-жо Дончева, коя планета ще управлява 2015 година и ще бъде ли „настроена“ благосклонно към нас? Да очакваме ли добра година?

- Вечерта на 23 декември 2014 г. българско време Сатурн премина от знака на Скорпион в знака на Стрелец. Това ще промени много неща през следващите три години. Влиянието на планетата ще намали и стагнира много от международните контакти, ще ограничи международните споразумения, ще възпрепятства рязко пътуванията и контактите между хората. Под влиянието на Сатурн ще започне процес на капсулиране и затваряне на държавите, ще има повече препятствия при преминаване на границите.

- Това ще повлияе ли на международните отношения и на емиграцията?

- Много държави ще наложат нови и строги ограничения пред потоците от емигранти, ще има препятствия пред желаещите да учат в по-богатите страни. Пътуванията и връзките като цяло ще намалеят. Административният натиск, определен от много държави, ще повлияе на търговията и споразуменията, на транспорта и живите комуникации.

- В кои сфери ще са най-големите затруднения?

- Следващите години ще бъдат трудни за търговията, ще има нови ограничения и препятствия в международен мащаб. Тези тенденции ще са особено мощни през първата половина на 2016 г. Тогава много международни договори могат да се провалят, забавят и объркат. Това ще важи особено за морския трафик, както и за по-конвенционалите средства на търговия и транспорт. Ще има просперитет на комуникациите на местно ниво, както и чрез нови и свръхмодерни средства за комуникации. Много стари форми на търговия и обучение ще отпаднат и ще се въведат нови, нестандартни и необикновени начини. Ще оцелееят най-креативните, най-адаптивните и най-оригиналните. Старите модели за общуване и комуникации все повече няма да работят добре. Въздушният транспорт ще просперира. Пътуванията във връзка с удоволствия и туризъм ще се ограничат незначително, като ще намалеят тези, които са свързани с водата и морето. Ще се набляга на по-динамичните и кратки екскурзии.

- Ще продължат ли наводненията и бедствията?

- През 2015 г. в България ще има по-малко наводнения, отколкото през изминалата 2014 г. и като цяло тя ще е по-суха през пролетта, по-влажна през лятото и по-мразовита и суха през зимата, което пак е леко объркана ситуация. Тези взаимодействия между Сатурн и Нептун ще доведат и до тежки проблеми в районите, където има водни басейни, подложени на по-голямо замърсяване, или от проблеми, касаещи строителство около тях. Поради взаимодействието на Нептун и Сатурн ще се увеличи засушаването в определени райони. Ще има много проблеми, свързани с водата – замърсявания поради наводнения или засушаване, повишаване на острите инфекциозни болести от рода на чревните инфекции, маларията, хепатита, грипа, хеморагичните трески, други неясни инфекции. Ще продължи замърсяването на планетата и здравните последици от това.

- Какви предупреждения отправя небесната конфигурация за здравето ни?

- Тежките аспекти на Сатурн с Нептун и Юпитер от знаците на Риби и Дева ще доведат и до сериозни предизвикателства за здравето на хората. Както вече отбелязах, рязко ще се повиши броят на болните от стомашно-чревни заболявания, както и на болестите на черния дроб, ще се увеличат отравянията. Като цяло ще продължи и повишаването на броя на заболелите от психосоматични и психиатрични заболявания. Тенденцията започна още от 2011 г. Те ще бъдат често обвързани със стомашно-чревна симптоматика, което в първия момент ще обърква лечението. След период на объркване нещата ще си дойдат на мястото.

- Къде да насочим вниманието си и да сме по-бдителни?

- Трябва да се има предвид, че Сатурн и конфигурациите вещаят рязко повишаване на депресиите, на хроничните психични разстройства, много хора ще се чувстват по-объркани, тревожни и безпокойни. Безсънието ще се среща все по-често. Все повече хора ще губят реална връзка с живота и поведението им ще е доста странно. Ще се повиши количеството на хората, които имат проблеми с алкохола и други видове опиати. Ще се увеличи злоупотребата с лекарства.

- Много опасна година за здравето ни. Какви други болести ни дебнат?

- Ще се увеличи и броят на алергиите и белодробните заболявания. Много по-често хората ще се задушават по една или друга причина; удавяния, задавяне, анафилактичен шок, астматични пристъпи, отравяния, обесвания. Кожните заболявания също ще имат своя връх през 2016-2017 г.

- Очаква ли ни и нещо по-оптимистично?

- Все пак у,споредно с тези прогнози, ще намалеят или поне ще спрат да се увеличават сърдечносъдовите заболявания. Това ще важи и за чисто неврологичните заболявания; парези, случаи на ДЦП при раждане, невралгии, инсулти. Ще се облекчат хората, които имат заболявания на половата система и щитовидната жлеза.

- А каква ще бъде годината за всяка една от зодиите? Кои ще са късметлиите?

- Тъй като Сатурн навлезе в Стрелец, ще започнем от този знак. Родените между 23 ноември и 3 декември ще имат нови ситуации с работата, повече отговорности и напрежение. Предстоят им нови начала с много изпитания. Ще е нужно да имат повече ред и дисциплина. Възможно е да имат неприятности с черния дроб, с тазобедрената става (внимание за контузии и оперативни манипулации), състоянието на кръвоносната система за по-възрастните е тревожно. Остаряване на целия организъм, но и изисквания за повече отговорности към здравето. За някои от родените през втората половина на зодия Стрелец 2015 г. ще е година и на нови договори, споразумения и дори начало на семеен живот.

2015 г. ще е доста напрегната за родените под знака на Козирог, които имат рождени дни между 3 и 12 януари. Те трябва да са бдителни относно здравето си; щитовидна жлеза, хронични заболявания на шийните прешлени, проблеми с половата система; хормонален дисбаланс, намаляване на функция. Тези Козирози трябва да са бдителни и относно финансите и особено за кредитите и спестяванията си през цялата година. В много по-добра позиция са родените под Козирог през декември докъм 1 -2 януари. Те нализат в по-успешен и ползотворен етап. Много благоприятна за тях е втората половина на 2015 г., особено в личен план, както и във връзка с финансите. Есента на 2015 г. е най-добрият период за родените под знака на Козирог.

Родените между 21 януари и 1 февруари под знака на Водолей ще имат стабилност и равновесие в работата, могат да имат успешни сделки, да се издигнат на по-висока позиция, да имат по-устойчиво здраве. За родените под знака на Водолей 2015 г. ще е доста успешна и ползотворна. Те ще излязат от по-напрегнатите събития от последните две години и ще навлязат в трайно благотворен период.

За родените между 19 февруари и 2 март периодът през 2015 г. (особено втората половина) ще е доста натоварен. Това ще е година на неприятности в работата, възможно е дори да се загуби позиция, смяна на ръководство, административни сътресения, неприятности в дома, с родители и къща. Здравето също е подложено на изпитание от последните две-три години. Родените под знака на Риби навлизат в тежки и трудни години. Особено внимание през 2016 г. във всяко едно отношение.

За родените между 21 март и 2 април ще има доста голям просперитет в работата; устойчивост, сериозна професия, ръководни позиции, разбирателство с шеф и администрация, по-добро здраве, много приятелства. За някои от представителите на тази динамична зодия това ще е година на нова любов. Внимание само за родените между 5–12 април. Добре е те да внимават за здравето на по-възрастни хора, за разходването на личните си финанси, за кредитите и отношенията си с контролните органи. Те могат да имат и неприятности в личен план – раздяла и същевременно нова връзка.

За родените под знака на Телец 2015 г. ще е по-скоро успешна и те постепенно ще излязат от неприятностите, които ги съпровождаха често в последните години. Особено втората половина на годината е доста успешна и ползотворна; успехи в работата, издигане, придобиване на дом, повече финанси. Телците все пак трябва да внимават относно търговски начинания и по-дълги пътувания. Могат да имат сърдечни неразположения; ритъмни нарушения, невралгии, продължаващи неприятности с метаболизма на щитовидната жлеза. Родените на 19-20-21 май ще имат по-тежко лято поради връщането на Сатурн в последните градуси на Скорпион; възможни лични проблеми от емоционално естество .

Родените между 21 май и 2 юни ще имат по-трудна 2015 г. Трябва да внимават относно личните си договори, покупко-продажби, пътувания. Възможни измами, нетолерантност и затруднения. Ще се самозаблуждават в преценките си. Здравето също е силно уязвимо; стомашни неразположения, проблеми с дишането, психосоматични симптоми, болести с неясен произход. Останалата част от зодия Близнаци, а именно тези, които са родени след 2 юни, са в доста по-добра ситуация и като цяло имат голям просперитет; повече финанси, приятелства, комуникации, добър имидж, по-добро здраве.

Родените в първата десетдневка на юли под знака на Рак ще имат трудна година, особено през първата половина на периода. Неприятностите касаят договори, споразумения; възможни неприятности в брачните отношения. Финансите и кредитите също могат да претърпят усложнения и внезапни обрати. Проблеми с имиджа и приятелите. Родените през юни под знака на Рак ще имат по-спокойна година; могат да укрепят здравето си, да подобрят бита и навиците си, да стабилизират финансите си. Втората половина на 2015 г. ще е добра във връзка с личния и любовния им живот. Родените в края на зодия Рак ще имат успешна и уравновесена година; ще постигат професионални и обществени успехи. Личният им живот също ще просперира. Особено благоприятни са лятото и есента на 2015 г.

Може би най-успешният знак през 2015 г. е Лъвът. Лъвовете навлизат в година на успехи и развитие. Родените под царствения знак на Слънцето ще се издигат, ще управляват, ще имат добър имидж и приятелства, ще започват нови начинания, ще бъдат популярни. Те трябва да положат максимални усилия, за да използват този благодатен период. Изключение ще има само за родените на 21-22 и 23 август през лятото на 2015 г. поради връщането на Сатурн в последните градуси на Скорпион. Те трябва да са по-пасивни през втората половина на юни, юли, август и началото на септември и да внимават за договорите и браковете си.

Родените между 23 август и 2 септември Деви също ще имат трудна година. Те трябва да внимават за търговските си взаимоотношения, за пътуванията и връзките си, включително и емоционалните. Те ще са нестабилни, илюзорни и дори измамни. Могат да паднат договори и споразумения. Здравословни проблеми с главоболия, както и неприятности в областта на пикочо-половата система; вътрешно неспокойство и тревожност. Черният дроб също ще създава неприятности. Все пак ще има стабилност във връзка с финанси и някои добри материални придобивки. Тези благоприятни моменти ще са характерни за родените около първата десетдневка на септември от 2-ро докъм 12-о число. Есента на 2015 г. за повечето от родените под знака на Дева ще е решение за ново начало; пътуване, учение, нов бит, нови навици. Същевременно могат да прекаляват с храната и някои опиати.

За родените под Везни 2015 г. поне до месец септември ще бъде по-енергична и по-оптимистична поради успехи на деца и помощта на добри приятели. По-трудна ще е годината за родените между 4 и 12 октомври. Те ще имат внезапни неприятности с дом, с къща, с родители, възможни загуби. Ще имат трудности и ако си търсят работа. Родените в началото на октомври могат да имат и проблеми в настоящата си професия. Парите идват от друго място, включително и от наследство, но не и от самите тях. Като цяло лично труден момент. Родените в последната десетдневка след 12 октомври са в по-неутрална позиция и по-скоро отстояват статуквото си. По-успешни в професионален план са родените Везни през септември. Те ще се стабилизират в работата си, могат да получат повишение, да имат повече финанси, да сключат добри договори, да пътуват успешно.

Родените под знака на Скорпион навлизат в по-добър етап също. Особено благоприятен е периодът за родените от 24 октомври докъм 3 ноември. Най- силна за тях ще е есента на 2015 г. Това ще е период на стабилни договори, добри взаимоотношения, успешна работа, добри пътувания и възможности за учение.

Родените след 3 ноември трябва да бъдат с една идея по-бдителни и да изчакат за важните си решения до септември 2015 г. и по-нататък. На тях им предстои силна 2016 г. Тогава те ще имат много по-видим успех. Преди това надеждите ще са по-скоро преекспонирани; възможни разочарования и в личен, и в професионален план. Добре е да се пази статуквото и да се осъществява подготовка за след 9 месеца. През лятото на 2015 г. трябва да внимават родените на 20-21 ноември (възвръщането на Сатурн в знака). Възможни здравословни неразположения от храносмилателен произход, опасност от наранявания и контузии, обостряне на хронични заболявания. Бдителност и относно проблеми в професията и с администрация.    





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10386062
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930