Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2014 22:07 - НОВИ РАЗКРИТИЯ ЗА ПЕТКО СЕРТОВ
Автор: kolevm38 Категория: Други   
Прочетен: 1046 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Нови разкрития за Петко Сертов   Ето с какво се е занимавал Петко Сертов през последните две години

Твърденията, че Петко Сертов е бил безработен през последната година, се оказаха неверни. Обявеният за издирване шеф на ДАНС се е занимавал с интересна дейност през последните месеци. Той е заемал длъжността консултант по корпоративна сигурност в няколко големи охранителни фирми у нас. Паралелно с това е вземал участие и в управлението на туристическата фирма, която е собственост на съпругата му.

Той е в неизвестност вече пето денонощие. Съпругата му Емилия е сигнализирала за изчезването му миналия петък.
Според МВР всяка една от версиите за изчезването му е вероятна и не бива да се пренебрегва. Криминалистиет работят по версиите – отвличане, самоубийство, убийство и инцидент.

image

Според тях единствената причина за евентуално отвличане на Петко Сертов е информация, с която той разполага. Въпреки това разследващите са скептични относно тази версия и не вярват, че Петко Сертов е бил отвлечен, пише ПИК.
Днес на извънредна пресконференция на МВР беше съобщено, че Сертов е изтеглил пари от банката ден преди изчезването си. Той е напуснал дома си без телефоните си. Взел е със себе си единствено документи. Не се уточнява какви са документите, с които той е напуснал жилището си.

 

Записи от охранителните камери на сградите в близост до кооперацията, в която живее Петко Сертов, показват, че той се е качил в автомобила си е потеглил в посока булевард „Пенчо Славейков“. Следите на бившия шеф на ДАНС се губят около НДК.
Полицията преглежда записите от камерите в столицата.
Петко Сертов е обичал да шофира в отдалечени месности, когато е в лошо настроение. Разследващите проверяват и тази версия, търсейки колата му в дерета на разстояние около 150 км от столицата. Една от възможните версии е, че той е претърпял пътен инцидент.
Вчера журналистката Маргарита Михнева, която води собствено разследване по случая, заяви че Петко Сертов се е самоубил. Според нея причината за решението му е предателство от страна на любивницата му и Сергей Станишев. Бившият червен лидер назначил за негова секретарка, когато бил на поста шеф на ДАНС, дама, с която имал уговорка да следи всяка стъпка на Петко Сертов.
Маргарита Михнева разкри, че бившият директор на агенцията е приел много тежко фактът, че е бил предаден от хората, на които вярва.

Източник: http://www.razkritia.com/





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10353755
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930