Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2014 22:07 - ШОКИРАЩИ ПРЕДСКАЗАНИЯ НА ДЪНОВ: БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПОТЪНЕ ! ПРЕЗ 2029 г. ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ ПОЛЮСИТЕ ! ЦЩЕ ОЦЕЛЕЯТ САМО 180 МИЛИОНА !
Автор: kolevm38 Категория: Други   
Прочетен: 1883 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Шокиращи предсказания на Дънов: България ще потъне! През 2029 г. ще изчезнат полюсите! Ще оцелеят само 180 милиона! image image   image 9 Автор: ПИК       Share  

Учителят Петър Дънов има специална проповед-беседа за бъдещето на човечеството. Думите му звучат страховито, но правдиво. Нека се вслушаме в тях, за да се предпазим - в това е и смисълът на неговото дело, да ни съветва и пази.

 

Ето и горещото слово на Дънов:

 

 

 

Казвам ви да вземете мерки, защото Земята ще претърпи голяма промяна. Слънцето ще започне по-силно да грее и ще стопи ледовете. Къщите ви ще се разпукат, ледовете ще се стопят и вие ще започнете да потъвате... Земята е изменила своя път на движение, слънчевите лъчи падат под прав ъгъл и топят ледовете – оста на земята се изправя. Вие живеете върху ледено море, закъснеете ли да промените живота си, скоро време ще се намерите на дъното на морето.

 

Оста на Земята ще започне да се изправя постепенно от 2002 г. По-чувствително изправяне на оста ще стане през 2029 г., в резултат на което ще се стопят белите шапки на Северния и Южния полюс и Земята в ниските си части ще бъде залята от големи количества вода.

 

От Европа, Африка, Австралия и Азия ще останат като острови най-високите и непристъпни сега планински вериги. Англия ще остане като малък остров. Водата ще залее и остави само 110-а част от сушата. Населението от 5-6 милиарда, в 2080 г. ще бъде около 120 милиона. Това са големите бедствия, които предстоят за хората от Земята.

 

Тоя, Непознатият, говори на целия свят, говори и на вас. Той ще разтопи къщите ви и основата, на която седите, ще изчезне. Ще се намерите върху водна повърхност.

 

***

 

Понеже цялата Земя е оцапана и по нея няма и една педя, на която да не се е проляла човешка или животинска кръв, а и ние живеем върху костите и остатъците на миналите култури, за идващата шеста светеща раса се създава нов континент с абсолютно чиста земя и вода. Новият континент ще се образува между Азия и Америка и ще се издигне от водите на Великия океан.

 

Островите, на които живеят сега японците, ще бъдат върховете на планините на новия континент, които ще достигнат повече от 9000 метра височина. Този конитинент ще се покрие с най-хубавите извори. Той ще бъде с планински местности. За да се издигне една планина от известни сили на няколко хиляди метра височина, какъв напор ще има? Няма ли да се отрази това на Европа и Азия? Казва писанието: „Земята ще се тресе като пиян човек”.

 

Ще настъпят големи промени – духовни, умствени, физически. На Слънцето и Луната съща ще настъпят промени. Този живот си отива, за да стори път на новия. Материята ще се измени. От Слънцето идат грамадни магнетични течения, които повдигат континента и го озонират.

 

Водата на Великия океан ще залее някои от съвременните континенти, а голяма част от живущите хора на Земята ще се преселят на негова почва. Сегашна Европа ще бъде един остров – остров на белите. Ще се потопи цял континент, за да се спаси светът.

 

***

 

Климатичните условия ще се изменят. Чрез земетресение постепенно ще потъва част от Средиземно море и бреговете наоколо. Средиземно море ще се влее в Каспийско. Сахара ще се наводни – ще стане море, около което ще възникнат култури.

 

Балканският полуостров постепенно ще спада, ще потъва. Ще потъне и България. От Слънцето се дирижира как трябва да се преустрои Земята, кое място да се издигни и кое да потъне.





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10315409
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1991
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031