Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2020 21:05 - Коронавирус - още един илюминати Psy Op?
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 2955 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 26.01.2020 21:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Коронавирус - още един илюминати Psy Op?

25 януари 2020 г.

https://www.henrymakow.com/2020/01/Ebola-another-illuminati-psyop.html?fbclid=IwAR3rCmtpgoPhxMV8fnEKh8MSlqtGJuN5YZMbbHIlQKTH3LszG0ea7rSFhzc

image
Опасявам се. Бъдете много страшни. , , От изпълнителна заповед 13295 - не ебола.


Повече от 200 вируси причиняват симптоми на настинка. Те са най-често срещаните инфекциозни заболявания при хората и се причиняват главно от коронавируси или риновируси. Тези вируси на простуда мутират постоянно и затова няма начин да се формулират ваксини. Google „КАКВИ ПРИЧИНИ СТАВА“ и ще намерите много статии, според които CORONAVIRUSES са само обикновени вируси на настинка.
Но средствата за масова информация отново искат да паникьосват ВСЕКИ. Това е годишната паническа партия за насърчаване на социалния контрол чрез страх, гняв и разсеяност. От гледна точка, преразказвам тази статия от 2014 г. за паниката с Ебола. (Благодаря Андрю за предложението.)
Не губете сън над EBOLA.  Те преувеличават заплахата. Никога няма да го вземеш и нито  някой, когото познаваш.  
НЕОБХОДИМО ... ВЪТРЕШНО ИЗПЪЛНЕНА ЧОВЕЧНОСТ С ДИССЕНСИЯТА, ОМРАЗЕНА, БЕЗОПАСНА, ЗАВЪРШЕНА И ВИНАГИ ОТ ИЗОБРАЖЕНИЕТО НА БОЛЕСТИ ПО ИСКАНЕ, така че "ГОЙИМЪТ" ВИДЕ НЯМА ДРУГ ИЗБОР ОТ НАШЕТО ПЪЛНО ПОВЕЧЕ В ПАРИ И ПАРИ. " Протоколи от Сион

от Даниел Бътлър
(henrymakow.com)


Миналата седмица чух група хора дахвалят красивия" лекар от ебола "Кент Брантли, който отказа последната спринцовка на експериментален серум, настоявайки друг заразен доброволец да го получи. образът на тази драма мига в съзнанието ми и имаше усещане задежа ву.  
Средствата за масово осведомяване ИЗГЛЕЖДАТ по дяволите от Ебола. В действителност той не може да се разпространява експоненциално като грип. Вижте последните заглавия, цитиращи СЗО, „Световната здравна организация“. Това е неправителствен орган на Организацията на обединените нации, който се маскира като глобален орган. В MSM обектите са пуснати заглавия DOCTOR казва, че EBOLA ПЕЧЕЛЕТЕ ОТ КОНТРОЛ!    

imageСпоред CBS, неидентифициран "старши лекар" с "водеща медицинска организация" в Либерия заяви, че:

"Ебола се" върти извън контрол "в Западна Африка, защото е толкова трудно да се задържи." И смъртният брой е наистина много по-голям, защото "

Лекарят, който говори пред CBS News при условие на анонимност, по-късно каза, че болестта се върти извън контрол в Африка отчасти, защото е изключително трудно да се овладее в разтегнат, препълнен градски център.

Това е глупост на няколко броя. Избухнах в смях, когато прочетох „все още заразни тела на мъртвите“. Контрастирайте това с информация на истински медицински уебсайтове.

WebMD:  Колко е заразно? „Експертите по инфекциозни заболявания казват, че не очакват това да се случи по няколко причини. Еболата е трудна за заразяване, казват те, а добрите практики за борба с инфекциите могат да спрат разпространението й. Нещо повече, Ебола е много по-малко заразен от много други по-често болести. Вирусът, подобно на ХИВ или хепатит, се разпространява чрез кръв или телесни течности и не се пренася във въздуха. "

Спомняте ли си как те предварително програмираха за 911 за повече от десет години? Колко пъти терористът взриви небостъргачи във филмите?

Те са направили същото за пандемията на "голямата чума", която все още не се е случила. Филмите за „вирус убиец“ винаги имат едни и същи елементи. Карантина на цели градове, войници - напоследък войници на ООН и СЗО, насочващи американските лекари.

imageПРЕДИКТИВНО ПРОГРАМИРАНЕ

В колко филма сме гледали смелия лекар (или войник) или да даде единствената доза серум, за да спаси някой друг - или сам да си инжектира, за да тества потенциалното лечение? Точно преди година Брад Пит се инжектира с вирус убиец, за да спаси цивилизацията, в "WORLD WAR Z" в 3D. Цялата човешка раса беше погълната от глобална пандемия, която превръща хората в ЗОМБИ. Пит е някакъв инструмент за отстраняване на неизправности от Организацията на обединените нации.

Друг филм, който си припомних, беше „OUTBREAK“, (1995). Дъстин Хофман играе ролята на блестящ вирусолог на USAMRIID, който се надпреварва срещу часовника, за да се излекува серум за вируса на вируса, подобен на ебола, открит в Африка през 1967 г. По случайност е принуден да работи с бившата си съпруга - която е CDC учен. (Естествено, че се заразява и Хофман трябва да я спаси.)

"OUTBREAK" излезе с първото плашене от ебола преди двадесет години. Много хора излязоха от театъра, мислейки, че Ебола ВИНАГИ болестта във филма. Версията на филма обаче беше измислена мутация, която беше силно заразна като обикновения грип. Истинската ебола - като ХИВ или хепатит - може да се разпространи само чрез кръв или телесни течности и да не се пренася във въздуха. [1]

Ето имената на 22-те най-добри филма за "епидемични инфекции, които не са зомбита": (Можете да добавите Contagion (2011) към този списък.)

1. Сигналът (2008), 2. Pontypool (2009), 3. Demons (1985), 4. 28 дни по-късно (2002), 5. Slither (2006), 6. Карантина (2008), 7. Shivers (1975) ), 8. Лудите (2010 г.), 9. Инфекцията (2004 г.), 10. Материите (1985 г.), 11. Улица на черницата (2007 г.), 12. Разпръскване (2008 г.), 13. Превозвачи (2009 г.), 14. Спасяване (2010), 15. Размразяването (2009), 16. Бесен (1977), 17. Лудите (1973), 18. Кабинна треска (2002), 19. 28 седмици по-късно (2007), 20. Предупредителен знак (1985) ), 21. Гроздето на смъртта (1978), 22. Пия твоята кръв (1970). НЕ СЕ ПРОВЕРЕН? Ето още сто петдесет и два филма за „вирус убиец“.  
http://www.moviecus.com/theme/movies-about-virus   http://www.moviecus.com/theme/movies-about-virus

imageДа, има игра на PlayStation3, наречена „ПОСЛЕДНИТЕ НА НАС“, за оцеляването според военното положение в „пост-пандемичната“ Америка. [2]

Дори илюминаторът на Илюминатус Доналд Тръмп получава заглавия в МСМ, рекламиращи своите туитове в Twitter: "Чумата ще започне и ще се разпространи вътре в нашите граници!"


ИЗПЪЛНИТЕЛНА ПОРЪЧКА 13295

През 2005 г. президентът Джордж Буш попита: „Ако имахме огнище някъде в Съединените щати, не поставяме ли тогава карантината в тази част на страната? И как тогава налагате карантина?“ По това време американските военни бяха забранени да изпълняват задължения за правоприлагане от федералния закон Posse Comitatus. [4]

Желанието на Буш стана закон през фискалната 2007 г. с (HR 5122.ENR), (раздел 1076), който позволява на президента да използва военните сили на САЩ за „възстановяване на обществения ред и прилагане на федералния закон“ за „природни бедствия, епидемия“ или друга публична публика спешни случаи за здравето, терористична атака или „инцидент с домашно насилие“. [5]

Буш подписа този закон един следобед по Националното обществено радио. [6] Обществото незабавно забрави за това. Барак Обама вдига мястото, където Буш е спрял.

imageНа 1 август 2014 г. Обама подобрява изпълнителната заповед 13295 на Буш за 2003 г., озаглавена Ревизиран списък на карантируемите заразни болести.  Там, където Буш е посочил само ТОРС и птичия грип, Обама добави думите: „тежки остри респираторни синдроми, които са заболявания, свързани с треска и признаци и симптоми на пневмония или други респираторни заболявания, са способни да се предават от човек на човек “. Това потенциално може да означава всичко, за което СЗО и / или CDC казват, че представлява заплаха. КОЙ назначава ръководителя на CDC? Официален представител на Ню Йорк Избира Обама за CDC ( 2009)

В същия ден Ню Йорк проведе своята "най-голямата" досега тренировка за борба с тероризма, която увеличи възможността "терористи" да пуснат смъртоносни вируси в околната среда.

С Ебола илюминатите добавят още една стрелка в колчана си, ако трябва да въведат военно положение.


Свързани - Ебола мирише на поредната илюминатна измама 
Кент Брантли --- дете на плаката на Самаританска чанта и кризисен актьор / лекар за психопата Ебола. ВЪПРОСИ:

 Д-р Бранли е роден през 1987 г., което го прави на 32 години. През 2014 г. по време на психиката на Ебола той щеше да е на около 26 години. Уикипедия посочва, че през 2003 г. е придобил бакалавърска степен в университет в Тексас по библейски текст. Тогава той щеше да е на около 15 години. След това преминава в медицинско училище и получава медицинска степен през 2009 г. Тогава той щеше да е на 21 или 22 години. ---- ТЕЗИ АГЕНТИ НЕ ДОБАВЕТЕ ЗА НОРМАЛЕН КОЛЕЖ И МЕДИЦИНСКА СТЕПЕН.    
https://en.wikipedia.org/wiki/ Kent_Brantly

Оцелелият от ебола д-р Кент Brantly в снимки ] 
[1]  http://www.webmd.com/news/ 20140806 / ebola-virus-how- заразно

[2]  Пентагонът и ЦРУ включват видео игри http://www.nbcnews.com/id/ 3131181 / ns / technology_and_ наука-наука / t / pentagoncia -enlist-video-games / [3]  42 Кодекс на САЩ § 264 -  Правила за контрол на заразни болести 



42 CFR Част 70  - ИНТЕРСТАТ КАРАНТИН

42 CFR Част 71  - ЧУЖДИЧНИ КАРАНТИ

[4]    Posse Comitatus Act  от 1878 година 

[5]   Законът за отпускане на средства за отбрана на Джон Уорнър за финансовата 2007 г.  ( HR 5122.ENR ) съдържа разпоредба ( раздел 1076 )
Включва правомощията да „потушават в държава всяко въстание, домашно насилие, незаконно съчетание или конспирация“.

[6]  Президентът BUSH подписва Закон за разрешение за отбрана от 2007 г.

EXTRA!
 „Вашингтон пост“ свързва „Ебола с климатичните промени


“ Изследване от 2002 г., публикувано в списанието за фотограметрично инженерство и дистанционно изследване, установи, че внезапните промени от сухи към мокри условия са свързани с огнища на ебола от 1994 г. до 1996 г. в тропическа Африка.
Тъй като земното кълбо се затопля, крайностите на валежите се предвиждат да се увеличат. Очаква се периодите на суша да се зачестят в някои райони, докато силните дъждовни събития, когато се появят, се очаква да станат по-интензивни. Предполага се, че онези райони, които виждат променливост на валежите - с рязко изместване от изключително сухи към изключително влажни периоди - биха били най-уязвими за огнища на ебола. "(Ч / т Брейтбарт)

---
Свързани - Патентът на американското правителство за вируса на ебола    (CD с благодарности)
Джон Рапопорт -  http://www.infowars.com/ebola-covert-op-in-a-hypnotized-world/
-----


Първи коментар от Грей  

Някой смятал ли е, че в този град има огромна 5G ролка? Ами ако 5G влоши имунната система? В този момент дори обикновена настинка може да бъде пагубна нали?
Всички трябваше да гледаме видеото на Бил Гейтс за това как населението може да бъде намалено с 10-15 процента от това, което е направено правилно. За обмисляне. http://tapnewswire.com/2020/01/coronavirus-is-5g/
С този свят, управляван от luciferians, не е чудно, че всяко голямо глобално събитие е масивна пси-операция, изпълнена с полуистини и лъжи, смесени. Накрая ми позволи да споделя връзка толкова плашеща, че ще трябва да преобразувам в word файл и да запазя данните, тъй като не казва колко дълго това ще остане.



Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
1. fun1001 - уви,новините го умножават/ тук е уловката..защото, Реалността следва.. Съзнанието..
26.01.2020 21:18

ПРЕДИКТИВНО ПРОГРАМИРАНЕ + агресивно въвеждане ) + умело ретлансиране..
рестарт на Играта до безкрай, и трупане на Власт и $$$$$$$$$$$$$
такава е работата..Синтеза, мой )
благодаря, захари..
цитирай
2. zahariada - Да
26.01.2020 22:46
Аз благодаря, fun1001!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39738935
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031