Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2015 13:44 - НА ПРАГА НА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ОБАМА ПЛАШИ ПУТИН С АРМИЯ ?!
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 2500 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На прага на Третата Световна Обама плаши Путин с армия!? image

По повод вчерашната среща на върха относно кризата в Сирия, Обама заяви, че:

    image

“Аз командвам най-силната армия, която светът познава. И няма да се поколебая да защитя страната си или съюзниците си - едностранно и със сила, ако се наложи.”

Което си е не само арогантно, но и безпочвено. Командвал най-силната армия. Къде беше тази най-силна армия, за да победи талибаните и движението Талибан в Афганистан? Защо не ги победи? Афганистан е една от най-бедните страни на света, а Америка има най-големият военен бюджет на планетата. Защо не взеха да ги изтребят за 11 години? Да не се самозабравя, защото е очевадно, че сме пред прага на Третата Световна война. И при тези силни приказки скоро в първо лице ще се наложи на тази армия да се срещне с руски и китайски войски.

Българите не можем да си кривим душичките, че харесваме САЩ, защото са в основата на техническия прогрес на планетата. Харесваме им жаждата за свобода, с която заразиха света. Но, не харесваме абдикирането от собствените им принципи, когато става въпрос за бедни и богати.

Печалбите, които САЩ направиха от двете световни войни явно им се усладиха, а Обама скача да размахва банан, като адвокат на изгубено дело! Всеки знае, че САЩ имат най-силната армия, но и всеки знае, че тази армия никога не е спечелила война! Втората световна война има за цел Германия да унищожи Русия, а чичо Сам с чужди ръце да си вземе кестените от огъня.

Влизат във войната едва, когато руснаците разбиват германците при Сталинград. Следвоенна Европа политически не е независима единица, а работен придатък на американците! Произвеждайте автомобили и каквото можете, ние ще ви го купуваме с напечатани хартийки, които можем да си печатаме без край.

"Съюзниците" са обикновени колониални протекторати, в които демокрацията и свободата са телевизионни понятия, а САЩ се държат като сутеньори и световен рекетьор. Ще те пазим но, плащай с нещо! Съществуването на войни е начин на съществуването на САЩ.

Санкциите, които наложиха на Русия са безсмислени и абсолютно самоубийствени за ЕС. Факта, че ЕС е готов на саможертва пред интересите на САЩ оправдава "Fuck EU". Политиката, която води НАТО е разводнена коалиция от огладняла глутница вълци.

САЩ сами никога не могат да спечелят война срещу Русия и те го знаят по-добре от всеки друг. Сега мъчат да сглобят отново сцената в Европа за театъра Трета световна война! Обама дължи 17 трилиона долара, което го превръща в най-крупния просяк на земята!





Гласувай:
5



1. olivie - Туй е кьор фишек
29.09.2015 13:52
Руската армия, която е вече и добре въоръжена/силна към момента наброява 1.5млн. заедно със специалните служби. Това е най - голямата и силна армия в света в момента. След нея доколкото знам е турската. Много може да се спори един професионален войник на колко редовно служещи се равнява, но това е друга тема. Да не дава Бог да го разберем.
цитирай
2. aboychev - ВИЙ КАКВО СИ ВЪОБРАЗЯВАТЕ
29.09.2015 14:09
БЕ ЧЕРВЕНИ ПУТИНСКИ ОЛИГОФРЕНИ
ЧЕ ЩЕ ОСТАВЯТ ТЪПАКА ВИ ПУТИН
СА СИ РАЗИГРАВА КОНЯ ЛИ
ЩЕ ВИ НАВРАТ В ПУНИТ ГЪЗ
АКО СЕ СИ ГО ОЧИСТИТЕ САМИ
ТОЗИ РУСКИ ОЛИГОФРЕН
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10316910
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1991
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031