Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2015 20:41 - ЯСНОВИДКАТА НИКОЛЕТА АЛАРМИРА СПЕШНО: ПРЕДСТОИ КРАХЪТ НА АМЕРИКАНСКИЯ ДОЛАР ! ЧАКА НИ АПОКАЛИПСИС !
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 1083 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Ясновидката Николета алармира спешно: Предстои крахът на американския долар! Чака ни Апокалипсис! Sep 26, 2015  
image

 Една от най-известните ясновдики в България Николета, която е известна с острия си език написа нещо много важно, според нея, за българите у нас и в чужбина.

 

 Дългото излияние на ясновидката в социалната мрежа, четете тук:

„Уважаеми българи у нас и по света! Четете и вниквайте, в това което ще ви напишем по надолу!

Предстои крахът на американския долар! Този крах ще се случи между 15/20.09(септември) и 15/20.10(октомври) тази година!!!

Това събитие ще бъде невиждан по размери колапс на световните пазари, които ще гърмят като бушони един след друг от Уол Стрийт до Шанхай и от Великобритания до Бразилия! Крахът на долара ще изкънти като гонг във всички икономики на страни по света и ще доведе до невиждан хаос, който не може да бъде сравнен с нищо, което се е случвало досега. Ефекта от този крах на американската валута, не може да бъде предвиден с точност, но ви гарантираме, че ще бъде най-големият колапс в съвременната история на човечеството!

Първо ще фалират банките, оттам и 90% от компаниите разчитащи на кредитни линии от тях за да работят.

В първите дни от този колапс всички магазини и скалдове за хранителни магазини ще бъдат разграбени и след това ще започнат мародерства. СЪВЕТВАМЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА ДА СЕ ПРИБЕРАТ В БЪЛГАРИЯ ДО 15 СЕПТЕМВРИ 2015, ОТ СЪРЦЕ СЕ НАДЯВАМЕ, ЧЕ ЩЕ НИ ПОСЛУШАТЕ, ЗАЩОТО ТАМ КЪДЕТО СТЕ, КЪДЕТО И ДА Е ТОВА В САЩ ИЛИ ЕВРОПА, ЩЕ СТАНЕ МЕКО КАЗАНО СТРАШНО!!!

За българите в България препоръчваме отсега да започнете да се запасявате с храни (с дълготраен срок на годност, най вече консерви) и стоки от първа необходимост (лекарства, гориво, оръжие и боеприпаси, санитарни материали като сапун, прах за пране и т.н.).

 

Запасете се с кафе и тютюн, защото са много добра стока за размяна!

Знаем, че това за повечето от вас, звучи като пресилено и поредното жълтеникаво твърдение, на някаква си мижава Фейсбук информационна агенцийка, но бъдете сигурни, че това НЕ Е ШЕГА! Тук не става дума за кой, какво казал, а за световни тенденции, които не само че вече са очевадни, а и никой не се опитва да оспорва! В сравнение с това което предстои, кризата от 2007 ще ни се стори като да си загубите жълтите стотинки от портомонето! Все повече световни медии и финансови анализатори предсказват едно и също нещо, като всички те дават общи предположения за датировката, че предстоящото събитие ще се случи между средата на септември и средата на октомври! Свтовните медии също започнаха да отразяват предстоящите събития! Американските милиардери напускат САЩ с бясна скорост. Американците следящи световните тенденции, също или бягат там където се отглежда храна или напускат страната.

Тук ще ви преведем няколко цитата на световни анализатори, за да придобиете обща картинак за пердстоящите събития.

Жерард Селенте основател на "Тренд Рисърч", който предсказа световната финансова криза през 2008 г - Ще бъде паника по улиците на всички градове от САЩ до Европа и от Южна Америка до Австралия. Ще видите как ще фалират пазар, след пазар до пълен колапс.

Анализаторът Лари Еделсон дори залага в предвижданията си точна дата за световния крах на борсите /пазарите - на 7-ми октомври 2015 икономическият супер цикъл от 1929 г ще предизвика световна финансова криза с епични размери - казва той - тя ще постави на колене (разбирай доведе до фалит) САЩ, Европа и Япония, като ще изпрати със свръхскоростно влакче 1 милиард души на пътуване в ада, за следващите 5 години. Пътуване, което нито едно поколение до сега не е виждало.

 

Канадският предприемач и главен редактор на "The Dollar Vigilante" Джеф Беруик каза в интервю за Гордън Лонг - Има достатъчно сведения, за това което предстои през септември и това ме кара да се чувствам едновременно любпоитен и загрижен.

РАЗБЕРЕТЕ ЕДНО - СВЕТЪТ Е БЕЗСИЛЕН И БЕЗПОМОЩЕН ДА СПРЕ ТОЗИ ПРЕДСТОЯЩ АПОКАЛИПСИС, А ЧОВЕЧЕСТВОТО САМО МОЖЕ ДА СТОИ И ДА ГЛЕДА СЪС ЗЯПНАЛА УСТА ИДВАНЕТО МУ!!!”.

Източник: Lentata.bg





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10386961
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930