Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2015 14:48 - СИДЕРОВ: ТРИМА ОТ ЦРУ СА ИДВАЛИ В СОФИЯ, ЗА ДА ОГЛЕЖДАТ БОЛНИЦИ, ХОТЕЛИ И УЧИЛИЩА
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 1109 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
6 април 2015, понеделник | публикувано от Полина Найденова Сидеров: Трима от ЦРУ са идвали в София, за да оглеждат болници, хотели и училища

В края на май САЩ започва война срещу Русия, заяви лидерът на АТАКА в предаването си „Неделник“ по ТВ АЛФА 

imageПрез изминалата седмица в София са идвали трима представители на ЦРУ, които са оглеждали болници, хотели и училища. Целта на това посещение е подготовка за започване войната срещу Русия, която е планирана за края на май. Това заяви лидерът на АТАКА Волен Сидеров в предаването си „Неделник“ по ТВ АЛФА, като се позова на свой сигурен източник.

„В края на май ще започне война, в която Америка ще участва пряко с бойна техника, войска, инструктори и военнослужещи на територията на Украйна срещу Русия, за да бъде предизвикана Москва да отговори на военен удар и по този начин да бъде тотално сатанизирана и изолирана“, добави Сидеров.

Той разкри, че и в Полша също се оглеждат хотели, които да приемат войски и да се преоборудват в болници или щабове. Информацията е от управители на хотелите.

„Това се нарича мобилизация  и военно положение“, категоричен беше Сидеров.

„Ескалацията на напрежението нараства много бързо и се подготвя истинска война, а не някаква въображаема“, подчерта националистът.

Сидеров изнесе информация и какво се случва на полигона в Ново село. Той беше категоричен, че не се провеждат никакви учения там. „Тази техника не е за учения, а за война в Украйна срещу Русия“, за пореден път информира председателят на АТАКА.

Той обърна внимание на факта, че се стоварва нова американска бойна техника, този път на летище Сарафово край Бургас, която също отива в базата в Ново село. Новата техника са БТР – „Страйкър“ със 105 мм оръдие, което може би ще бъде използвано за бойни действия срещу Русия.

В предаването си Сидеров припомни, че Бойко Борисов миналия петък е заявил, че няма да прекрати споразумението за американските бази на българска територия.

„Българският премиер е васал на американците. Няма да прекратим договора си с тях и те ще продължат да ни експлоатират без да плащат и долар за това, че вече 10 години ползват базите. Сега Борисов ще удължи договора с още 10 години вероятно“, коментира националистът.

Лидерът на АТАКА изрази възмущението си от това, че Борисов признава, че никога не е бил против санкциите срещу Русия, които са пагубни за България.

По думите му политиката на Борисов е в посока нанасяне щети на България.

Припомняме, че АТАКА внесе в Народното събрание проекторешение за спасяване на летния туристически сезон. Националистите предлагат да отпаднат визите за руски граждани, които пребивават до 90 дни у нас. Срещу това предложение обаче се обявили в становища и външно, и вътрешно министерство.

„Чиновниците от двете министерства затвърдиха тезата, че водят колониална антибългарска политика“, заключи Сидеров.

 

 





Гласувай:
2



1. haralanov - ......................
06.04.2015 18:36
Трима емисари на ЦРУ са оглеждали детски градини, училища и хотели у нас с цел сградите да приемат войски и да се преоборудват в болници или щабове. Защото в края на май започва война с Русия.

Тази апокалиптична картина, достойна за роман на Робърт Лъдлъм, описа лидерът на "Атака" Волен Сидеров в неделното си шоу по партийната телевизия "Алфа".

"През изминалата седмица в София са идвали трима представители на ЦРУ, които са оглеждали болници, хотели и училища. Целта на това посещение е подготовка за започване войната срещу Русия, която е планирана за края на май", заяви Сидеров като се позовава на "свой сигурен източник".

Сидеров разкри и, че в Полша също се оглеждат хотели, които да приемат войски и да се преоборудват в болници или щабове. Информацията му била от управители на хотелите.

"Това се нарича мобилизация и военно положение. Ескалацията на напрежението нараства много бързо и се подготвя истинска война, а не някаква въображаема“, подчерта националистът.

Филмът обаче очевидно не е шведски, а съветски.

Ето какво казаха от Министерство на отбраната в отговор на запитване на Клуб Z:

"Така наречените агенти не са от ЦРУ, а от НАТО. И не са трима, а са двама. И да, в действителност правеха огледи на детски градини и училища, но само защото става въпрос за чуждестранни служители в щаба на Алианса, който ще се настани в София и децата на тези служители трябва да ходят на училище и детска градина".

От Министерството на здравеопазването също категорично отрекоха служители на ЦРУ да са оглеждали болници.

Очаква се бъдещата щаб квартира на НАТО у нас да има около 50 служители, като половината от тях ще са българи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10362446
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930