Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2015 00:13 - НОСТРАДАМУС И ПЕТЪР ДЪНОВ : ТРЕТАТА СВЕТОВНА ЗАПОЧВА ОТ СИРИЯ. ТОВА Е АПОКАЛИПСИСА !
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 3098 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Нострадамус и Петър Дънов: Третата световна започва от Сирия. Това е Апокалипсиса! Автор: ПИК
    8   image        

Двама от великите пророци на историята - Петър Дънов и Нострадамус, мрачно предсказват, че Третата световна война ще започне от Сирия.

 

В книгата си "Живия хляб" Дънов казва нещо изумително актуално днес:

 

"Остава още една война да има в далечно бъдеще. Тази война ще се прекрати, но ще дойде друга, по-голяма, в далечното бъдеще. Ако сега не се научите да носите с радост страданията, в тази война ще бъдете на фронта и никой не може да ви избави. Ако народите не поумнеят и се отвори нова велика война, ще остане само една трета от човечеството", пише Дънов.

 

А след това дава конкретна посока на пророчеството си, която отвежда именно към Сирия. "Поради безумието на хората, в резултат на лошите им мисли и чувства ще стане тази трета расова война, която ще продължи повече от 20 години. Ще се води главно по въздух и вода, както и с бомби. Ще пострадат Ню Йорк и Вашингтон от самолети, а по-късно Ню Йорк от ракети с атомен заряд, а Вашингтон от сачмени бомби. Ще им помогнат французите, които ще ударят с ракети стартовите площадки на арабите. Когато последните тръгнат да завладяват Швейцария, ще бъдат залети от повдигащите се води и Aрабинът 666, който сега живее в Сирия, ще загине с армията си и войната ще свърши. След нея ще настане епоха на мирно развитие на останалите живи хора," твърди Петър Дънов. Той пророкува и точен брой жертви - 50 милиона души. Според него евентуалната трета световна дори има възможен продължител - четвърти глобален сблъсък, който би отнел 550 милиона живота. "Това не го искам аз, но казвам, че човешките мисли, чувства и постъпки определят тази война. Ако и тогава не поумнеят, ще дойде по-страшна война. След нея вече няма да воюват, защото ще стане такова чудо, каквото хората никога не са очаквали. Тогава ще се прекъснат всички съобщения, железниците, телеграфите, телефоните и ще минат най-малко 100 години, за да могат да се възстановят отношенията на един народ с друг. До това време те ще бъдат съвършено изолирани", казва още учителят преди 80 години.

 

А ето и злокобното пророчество на Нострадамус:

 

"Когато над Европа има 28 звезди и държавата пред вратата й влезе, ще падне като Йерихон", гласи цитат от Нострадамус, чието значение до скоро никой не е разбирал. Днес, като се има предвид скорошното приемане на Хърватия в ЕС като 28-а членка на Съюза, цитатът придобива друго измерение. И ако въпросната 28-а звезда наистина се отнася към хърватите и ЕС, то единственото, на което може да се надяваме, е Нострадамус да греши. Понеже пророчеството продължава със следното: след въпросното събитие предстои ядрена война, природни бедствия и накрая унищожение на планетата. Д-р Михаел Ратфорд, тълкувател на Нострадамус, обаче уточнява, че самите хървати няма да предизвикат войната, а просто тя ще съвпадне с въпросната 28-а звезда.





Гласувай:
2



1. whitebarde - няма такова пророчество на Нострадамус
28.02.2015 12:50
за Дънов не знам, ама в центуриите на Нострадамус със сигурност няма такъв текст. Колкото до катарена, който може би се отнася за ТСВ , за него съм писал в блога си
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10359150
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930