Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2014 21:32 - ХОРА БДЕТЕ ! ХОРА СЪБОДЕТЕ СЕ !
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 747 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  ХОРА БДЕТЕ! ХОРА СЪБУДЕТЕ СЕ! август 20, 2014 image

Движение РПГ алармира, че започна реставрацията на диктаторския режим на лицето Бойко Методиев Борисов чрез включването в действие на пълна скорост и на „служебната”  Прокуратура. И двете разследвания свързани с действия на бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, по които той така и не бе обвинен са прекратени още през юни от „служещите” в прокуратурата. Прокурорите усещат от къде ще ги духа вятъра и своевременно правят заслони, продължавайки да се отблагодаряват на благодетелите  си,  след умишлено написаните некадърни обвинения срещу другия светец Цветанов и поисканата много по-ниска присъда, от тази която отсъди съда.

„Движение за справедливост – РПГ” призовава прокуратурата в тридневен срок да представи на обществеността мотивите за прекратяването на двете досъдебни производства и имената на прокурорите ,които са ги написали!

Ако това не бъде направено,Движението ще предприеме мерки за организиране на гражданско неподчинение в София и други градове!

Доверието на българите към прокуратурата сериозно се  разклати  в последните месеци и одобрението за нейната работата вече е измеримо с традиционно ниското доверие към съда.

След новата порция от договорките Цацаров -Борисов-Местан-Доган,  за два дни само защитниците на интереса на държавата показно заеха положение партер пред своя патрон и се превърнаха в първите лакеи на новия светия! След като в понеделник стана ясно, че обвинението тихомълком е прекратило делото за скандала „Мишо Бирата“ и „Ало Ваньо” поема отново тежкия кръст на  каналите за  финансиране на партийните дела на ГЕРБ, вчера се разбра, че държавното обвинение е прекратило и разследването за смъртта на Тодор Димов-Чакъра.

Данните за грубо склоняване към тежки престъпления и злоупотреба с власт в аферата на „обещаващия да не го закача” и ”удрянето” в тефтерчето на Златанов   според прокуратурата ще  се окажат един най-обикновен ученически лексикон! Две прокурорки приеха, че „самопризнанието на Борисов било израз на самокритичност“ и   дело няма да бъде образувано, защото не било открито лицето, изнесло информацията!  По този начин връщането на Танов безпардонно демонстрира наглостта, с която ГЕРБ и Борисов се примъкват към властта и отново започват рекета срещу бизнеса! Срам, срам, срам дами и господа прокурори!

Не посмяхте с пръст да  пипнете лицето Бойко Методиев Борисов и сътворихте такива нефелни идиотски дела срещу Цветан Цветанов, че явно предстои   да ги канонизирате в един по-късен етап на ангели небесни.

Мотивите за отказа отново още са неясни и въпреки, че по закон обвинението е длъжно да уведоми адвоката  на ишеца, новините ги научаваме от адвокатите на Борисов! Дали пък вече нямат и нови длъжности-говорители на Прокуратурата, която по примера на своя патрон сменя по три пъти на ден своето мнение независимо от стандартите в осъдителното решение на съда по човешките права в Страсбург, който в края на 2012 г. осъди България за неефективното разследване на обстоятелствата около смърт­та на Чакъра. В решението на Страсбург Борисов беше посочен поименно като „генерал Б.Б.“! Вината на „генерал Б.Б.“ е призната от международен съд, а  нашата прокуратура възобновява и закрива дела, сякаш тя не е държавна институция, призвана да защитава интересите на осъдената държава България, а адвокатска кантора в защита на лицата от ГЕРБ?

Но Борисов каза, че не се чувства отговорен, въпреки че по делото държавата, т.е. ние всички платихме  50 000 евро на наследниците на Чакъра и близо 5000 евро за разноски по делото. На колко ли трябваше да ни осъдят в Европа, за да се почуства той виновен, след тази гавра със съвестта на народа,който плати присъдата му?!

Европа може да ни осъди, но ние си имаме прокуратура , която гарантирано е ориентирана към новото слънце и вече му разчиства пътя към връщането във властта на бял кон. Видно е, че тече вече наддаването между васалите в правораздавателната ни система, кой ще има честта да води коня на новия стар месия?

На 30 юни, “Движение за справедливост – РПГ”, в качеството си на гражданско обединение, отправи сигнал до Главния прокурор на Република България за извършено престъпление от лидера на ПП ГЕРБ и народен представител от 42-то Народно събрание Бойко Борисов с настояване да се извърши проверка за извършено престъпление по чл. 107 и чл. 326 от Наказателния Кодекс, защото смятаме, че чрез изказванията си и изпратените медийни послания, публичната личност Бойко Борисов злоупотреби със своето обществено положение, спомогна за разпространяването на неверни сигнали за несъществуващ срив на банковата система и създаденеоснователна паника у българското население и допълнителен натиск върху националния финансов сектор.

В очакване на отговор сме!

Но вместо отговор, след материалите при предишното управление на ГЕРБ в „МВР-пикчърс”, кинематографията на Прокуратурата започва прожекциите на сериалът „Завръщането на Буда“! 1-ва серия-“Мишо Бирата“, 2-ра серия -“смъртта на Чакъра“! С интерес чакаме следващите серии!

Ако някой се чуди как изглежда една държава на мафията, просто да отвори очите си и да гледа! Филмът е риалити и всички ще ни боли, много повече от предишния път!

 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10316060
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1991
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031