Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2014 18:19 - САЩ: ДОКУМЕНТЪТ ЗА КОКАИНОВОТО МИНАЛО НА БОЙКО БОРИСОВ Е ИСТИНСКИ
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 643 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
САЩ: Документът за кокаиновото минало на Бойко е истински

imageДокументът за кокаиновото минало на Бойко Борисов е истински, посочи бившият секретар на МВР Николай Радулов. Той е потвърден и от САЩ - в информация излязла в авторитетно издание на Конгреса ("Конгрешънал Куотърли"). При това публикацията не е била посветена конкретно на Бойко, за да се търси някаква сензация, а е част от критична статия срещу президента Джордж Буш и склонността му да приема всякакви престъпници за съюзници, в името на борбата с тероризма. Освен Борисов са посочени и други подобни тъмни субекти. Същата информация е потвърдена и от изтекли през "Уикилийкс" американски официални документи.

 При това натрупване на сведения, вероятността документът да е фалшификат е нищожна.

„Рапортът за Бойко Борисов е попаднал в ръцете на Николай Бареков по пощата”, заяви пред Нова ТВ Николай Радулов, който в момента е преподавател. Причината да го няма в архивите на МВР е или разчистване от самия Борисов, или от страх от служителите, които са го изготвили да не излезе, че са натопили началника си.

„Когато Бойко Борисов стана главен секретар на МВР, много бивши колеги ми се обаждаха и възмутено коментираха как е възможно при всички разработки срещу Борисов той да заеме този пост”, каза той. И разви тезата, че още тогава са извадени редица документи по разработки срещу Борисов, за да не изчезнат и за да не бъдат репресирани служители, които са водели оперативна дейност срещу лидера на ГЕРБ.

„В документа на Бареков има номер и това подсказва че е заведен в регистъра – значи не е менте”, допълни Радулов и констатира, че май всеки в системата на МВР може да бърка в архивите.

Професорът посочи, че ако документът на Бареков е фалшификат, значи играят службите и има политически заговор. „Аз аз не искам да го вярвам”, заяви той.

Друг интересен факт е, че когато Бойко Борисов стана главен секретар на МВР, ръководителят на НСС Атанас Атанасов подаде оставка. Обясни, че "не можел да работи с такива хора", въпреки че самият Бойко му предложи да остане.

komentari.com





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10377322
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930