Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2014 19:09 - НИКОЛАЙ РАДУЛОВ: КОГАТО БОРИСОВ СТАНА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МБР, МНОГО КОЛЕГИ БЯХА ПОТРЕСЕНИ:"КАК Е ВЪЗМОЖНО! ИМАМЕ ТОЛКОВА РАЗРАБОТКИ, ПО КОИТО РАБОТИМ ПО НЕ
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 965 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Николай Радулов: Когато Борисов стана главен секретар на МВР, много колеги бяха потресени: „Как е възможно! Имаме толкова разработки, по които работим по него!” Публикувано на 30.07.2014 / 8:29 ч. от afera  

image„Когато Бойко Борисов стана главен секретар на МВР, много колеги бяха възмутени – „как е възможно този човек да стане главен секретар на МВР. Имаме толкова разработки, по които работим, свързани с него!”. Считам, че този служител, който е правил рапорта, е извадил името на Бойко Борисов за да не бъде пресиран.

В делото има регистър за този документ. Този документ не може да бъде „дръпнат” ей така, той може да бъде заменен обаче. Оперативните работници могат да направят много неща.”, каза по Нова телевизия Николай Радулов.

Георги Коритаров в същото студио рече, че не можело документа да бъде фалшифициран. Жалко, че Коритаров е бил свързан със службите, за да не знае, че е много просто да бъде направено! Като те извика шефа и ти рече да направиш същия документ без името на Борисов, няма къде да мърдаш, още повече, когато Борисов е главен секретар на МВР.

Коритаров цитира няколко пъти сайта АФЕРА, че в сайта пишело, че Бареков знаел самоличността на агента „Пламен”, както и главният секретар на МВР също поставял този агент в опасност, признавайки, че документа е верен, оперативната среща е проведена, само името на Борисов го нямало.

Коритаров каза, че в МВР не могат да говорят да „смислен език”.

Коритаров атакува главният секретар защото Светлозар Лазаров Лазаров твърди, че документ има.

Коритаров манипулативно отклони темата, че целта била осветяването на агента „Пламен”, което е от тъпо по-тъпо.

Николай Радулов каза, че определо тази документация са  подадени от МВР и са приложение към огромния доклад на американците, свързани с Бойко Методиев Борисов.

Интерес от скандала има този, който има интерес Бойко Борисов да не е премиер, заключи Коритаров.

Коритаров, който някога бе критик на Борисов, днес се възмути,  че не можело да се нарича бивш премиер „разбойник” и „престъпник”.

Кориторов манипулативно определи Борисов като „Щирлиц” и като такъв той бил в очите на Бареков. Коритаров с типично „активно мероприятие” отклони темата за Борисов като подари флашка на водещите, в която имало разказ на оперативен работник как се действало по времето на Румен Петков.

Николай Радулов контрира, че Коритаров действа като „агент провокатор” за какъвто е обучаван.

Afera.bg

 



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10375873
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930