Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2014 23:48 - БОРИСОВ СЕ ПРЕВРЪЩА В НАЦИОНАЛНА ЗАПЛАХА ЗА СИГУРНОСТТА./ ДАДОХТЕ МУ В РЪЦЕТЕ ЛАСТТА ДА СИ ИГРАЕ СЪС СЪДБИТЕ НА ВСИЧКИ НИ.
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 838 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Борисов се превръща в национална заплаха за сигурността. Дадохте му в ръцете властта да си играе със съдбите на всички ни. image АКЦЕНТ, АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ, От Страната 27 юли 2014 16:57

“Тежкото детство” на Борисов всъщност тревожи сериозен брой хора. Оставете социологията. Социологията никога не пита този когото трябва и затова срамно често бърка изборните резултати. Думата ми е за Борисов, който трябва да отговори на някои неудобни въпроси, свързани с начина, по който забогатя от властта. С начина, по който си изкарваше хляба до заветната 2001 г., когато Бриго Аспарухов го е посочил на Царя като една възможна кандидатура за главен секретар на МВР.

Според мен и според вас – чисто безобразие е на най висшата професионална длъжност да се слага сикаджия, несъстоял се пожарникар, но г-н Аспарухов трябва да бъде попитан – какво аджеба, видя в Борисов, освен може би една марионетка на ъндърграунда, готова да сътрудничи и на НСС. Както се вижда и от информациите на Бареков. Дано наистина данните, с които разполага лидера на ББЦ, да са нови и достатъчно сериозни, за да се задейства прокуратурата. Защото Борисов се превръща в национална заплаха за сигурността.

Като си спомням какви безобразия се вършеха из Универсиада на местните избори – вижте новините отпреди 2-3 години, не съм сигурна в изборните резултати. Чувала съм от членове на комисии по места как по няколко хиляди гласа без проблем минават в “правилната” партия. Та сериозно се замислям – дори ако не гласувам, къде отива моя глас. Къде отива вашия глас, не ви ли вълнува.
Борисов има много бащи всъщност и дано доживеем момента всички те да бъдат призовани като свидетели в съда, пък и да им се яви насреща един държелив съдия с простичкия въпрос – какво видяхте в него, господа, че му дадохте държавния бюджет в ръцете.

Дадохте му в ръцете властта да си играе със съдбите на всички ни. Всъщност, не съм чула Борисов да нападне Маджо, например. За Пашата е ясно. И верно ли ПИБ, ЦКБ и още една банчица ще са новите касички на властта. Че вече ги е страх да “развият” само един банкер.
Бареков е единствената изненада в повтарящия се информационен поток срещу Борисов. Очаквам “Мазния”, очаквам да видим подробности около въпросните действия на Борисов за зачитане на следите. Очаквам Бареков да наруши политическата коректност и да попита американския посланик какво мисли за повторното връщане във властта на Борисов. В смисъл да следим ли изданието на Конгреса, за да се ориентираме защо, ЗАЩО бе джанъм, посолството подкрепя разбойниците във властта. Защо като им знае семката, им осигурява международна подкрепа. Важно е, защото без тяхно одобрение дори секретарка на министър-председателя не можеш да станеш. Камо ли министър-председател.

 

Нора Стоичкова





Гласувай:
4



1. injir - , , Разбойник във властта, , , под...
29.07.2014 06:16
,,Разбойник във властта,, , подкрепен от посолството на САЩ... Наистина защо . Винаги има причина, нали...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10316592
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1991
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031