Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2014 17:30 - ЗАЩО ВЕРОЯТНО ПЛЕВНЕЛИЕВ ГО ЯД НА РУСИЯ ?
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 1068 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

  Защо вероятно Плевнелиев го яд на Русия ? Публикувано на 22.07.2014 от admin

Дали защото Росен Плевнелиев е бил на руския студ при минус 35 градуса и не е харесвал руски шапки и вероятно му е простинала главата или защото брат му Румен Плевнелиев е бил женен за рускиня или защото е ходил в Русия по работа президентът Плевнелиев не обича нещо май Русия … Може и пък да е простинал навремето и сега примерно да има мигрена, а може би лоши спомени ?!

Кой да ти каже ?! Разполагаме само с откъс от интервю в bTV, което е дал след избирането му за президент през 2011 г., но вероятно това, че е бил в СССР му се е отразило и вчера той държавният глава се изказа, че сепаратистите в Донбас използват терористични методи срещу мирно население …

Това, което се случва в Украйна, няма аналог в модерната история. Аз не бих нарекъл хората в Домбас и Донецк опълченци – това са сепаратисти, които използват терористични методи срещу едно мирно население”, обяви Плевнелиев.

Явно в руския град Рибинск е станала злополучната случка с вероятното измръзване на Плевнелиев, което може и да му се е отразило ?!

image

От Уикипедия научаваме, че Рибинск (на руски: Рыбинск) е град в Северозападна Русия, Ярославска област. Разположен е при вливането на река Шексна във Волга. Населението на града през 2011 година е 198 000 души.

Виновна е руската шапка, вероятно ушанка, която Плевнелиев не долюбвал и ето как са се развили нещата от СССР та до днес …

image

А как щеше да му ходи руската шапка, но …

imageколаж : „Под лупа“

Иначе на Плевнелиев не му пречеше да отиде в Сочи и да се снима с президента Путин ( може би един „терорист“ – б.а. )

image

Колко важно е, човек да се пази от измръзване, а в тези юлски жеги и от прегряване, дори и да е президент ?!

Росен Плевнелиев – новоизбраният президент на България в интервю за предаването на бТВ „Нека говорят с Росен Петров” (ноември 2011 г. -б. ред.)

 

Румен Плевнелиев (по-малък брат на Росен Плевнелиев- б.ред) : … Аз бях в Русия студент по това време и не можех това да го правя. Но това ни беше най-трудният момент, който, когато се случи останахме сами с майка ни. Брат ми, като дойде на гости в Русия, дойде без шапка, без нищо и през цялото време ходеше по улицата при минус 35 градуса без никаква шапка. Той казва – аз не харесвам руски шапки и няма да си сложа. И си остана така целия ден, при което поне двама минувачи на улицата му казаха – млади човече, ще простинете, бихте ли си сложили шапка? И той тогава – аз руска шапка не харесвам, няма да я сложа.
Водещ: Брат ви каза, че носите руска шапка. Сега бихте ли сложили?
Росен Плевнелиев: Тогава бях много луда глава, защото именно студентът с брадата в четвърти-пети курс. Свирех на една бас китара, а брат ми се ожени и отидохме на неговата сватба. Спомням си в един град Рейбинс, който е много далече, някъде на Волга. И беше страшно студено и ходихме на риба с бащата на неговата съпруга. До Волга, ей, така километри.
Водещ: Той е женен за рускиня, така ли?
Росен Плевнелиев: Първата му съпруга. За съжаление, тя почина трагично. Сега има втори брак, отдавна всъщност има втори брак. Но интересното в този казус там е, че не защото съм давал някакво специално значение откъде е шапката, но просто аз исках да бъда себе си. Отидох там без шапка, с едно палто, 35 градуса. Вярвам в това, което правя. Защитавам си позицията. И така изкарах няколко дни.

Водещ: Не знам, брат ви ни даде една диплома. Не знам как да я разбирам. /…/ Вие си имате награда от руснаците. Второ място, защита на реферат и първо място в състезанието за /…/ конференция – Слънчев бряг, Съюз на математиците в България.
Росен Плевнелиев: Бях много добър математик. В 11 клас бях първи на националните състезания по програмиране и втори по математика.
Водещ: А тази диплома от сибирското отделение на СССР?
Росен Плевнелиев: И когато станах първи в националните състезания по програмиране…
Водещ: Сега да не ви изкарат, че сте руски човек с тази диплома?
Росен Плевнелиев: Да, да. Между другото, много се гордея, защото най-добрите, петимата най-добри ни пратиха да видим наистина едни истински неща. Тогава най-добрата техника, най-модерните езици за програмиране бяха там, в Русия.“

Колко важно е, човек да се пази от измръзване, а в тези юлски жеги и от прегряване, дори и да е президент ?!

Обикновена история, но последствията …

„Под лупа“





Гласувай:
3



1. olivie - Не бе колега
22.07.2014 19:02
Причината е че Путин на олимпиадата го объркал с м-р Бийн.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10391233
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930