Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2014 23:36 - КЪДЕ ОТПЪТУВА АДОЛФ ХИТЛЕР НА 18 МАРТ 1945
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 1045 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Къде отпътува Адолф Хитлер на 18 март 1945 12 юли 2014, 10:11 | Блог за сериозни хора  
  • image

    Мария и Никола са свързани с изграждането на анти-гравитационна летяща машина и с това, че двамата осъществяват контакти с извънземни

Или връзката между Никола Тесла и Мария Орсик

Двама  югославяни от двете страни на огромния Атлантически океан поддържат обширна кореспонденция, което по-късно е конфискувана. Тя се отнася за  изграждането на летателни апарати на принципа на антигравитацията. Никола Тесла е учен от Ню Йорк, а Mария Орсик се намира в центъра на Германия от Третия райх. Teсла умира през 1943 г. и Орсик изчезва през 1945 година.

И двамата са били по  произход югославяни, и двамата са били любители на животните,  и двамата са били вегетарианци, и двамата не са завършили колеж,  и двамата нямат деца, и двамата не са религиозни,  и двамата са противници на войната, и двамата са бедни и почти мизерстващи. И двамата са много строго охранявани  от военните и разузнавателните агенции: Никола Тесла от ФБР и OSS /Разузнавателната агенция по време на 2 световна война на САЩ/, а Мария Oрсик  от Гестапо и СС. Никола е емигрирант в Ню Йорк, а Мария е емигрант  в Берлин.

Ако откритията и изобретения, свързани с електромагнитното поле на Никола Тесла са едни от най-големите тайни, пазени от военните агенции, то с още по-висока степен на сигурност и охраната  е класифицираната информация, свързана с обширната лична кореспонденция между двамата.

Мария и Никола са свързани с изграждането на анти-гравитационна летяща машина и с това, че двамата осъществяват контакти с извънземни. Никола е учен, гений на електромагнетизма,  а  Мария е момиче, обичащо да носи дълга коса под кръста, стигаща почти до коленете, което също така преподава балет за начинаещи и води курсове по различни езици. Един ден  тя изпада в транс и започва да действа като медиум, получавайки всички видове технически данни и чертежи , свързани с  изграждането на анти-гравитационен летящ кораб.

И двамата, Мария и Никола Тесла, поддържат обширна кореспонденция, за която нищо не се знае и винаги е класифицирана в максимална степен на сигурност. Сред документите на Тесла са открити сложни детайли, чертежи и планове за летяща машина на принципа на анти-гравитацията. Тези документи съвпадат с моделите на същите видове машини, разработвани от Третия Райх и от групата VRIL, в която участва Мария Орсик.

image
В нацистка Германия е имало двe различни линии, два подхода,  при строителството на немски летателни антигравитационни апарати на Третия райх:
Първата линия е  съставена от немски и австрийски учени, работещи по задвижващи системи, базирани на научни традиционни авангардни данни, група намираща се под контрола на SS. Втората линия е  по проектите на Mария Орсик, д-р Ото Шуман и Обществото VRIL,  основаващи се на техническите данни,  предоставени от извънземни раси.

image
Maрия получава по медиумичен път техническите данни, нужни за конструкцията на летателните апарати на древношумерски език от същества, които твърдят, че са пратеници на планетата Ashtari/ Алдебаран. Д-р Ото Шуман от самото начало остава доволен, когато разбира, че въздухоплавателните  проекти на  Виктор Шаубергер и Карл Хаусхофер не са  толкова напреднали, в сравнение с получената информация от Мария Орсик.


image
Никола Тесла е имал информация, че две извънземни раси се намират в състояние на война и затова записва на санскрит в своя бележник , че е загрижен за човечеството,  поради, което е изобретил на „Лъчите на Смъртта“ с цел да може да унищожи извънземните кораби.

На 20 юли 1931 г. Никола Тесла прави следното изявление за списание „Time Magazine“: „Аз измислих начин, който ще даде възможност на хората да предават енергия в големи количества, с мощност хиляди конски сили, от една планета на друга, независимо от разстоянието”

Никола Тесла умира на 7 януари 1943 г. в двойната си стая в New Yorker Hotel и веднага целия му труд и вещи са били конфискувани от правителството на САЩ. Maрия изчезва през месец март 1945 г. в Берлин и повече никога нищо не е известно за нея.

 

Източник: Блог за сериозни хора





Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10364353
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930