Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2014 16:31 - МЕНДА СТОЯНОВА ПОТВЪРДИ, ЧЕ БОЙКО БОРИСОВ Е ИЗЛЪГАЛ. ЦЕЦКА ЦАЧЕВА СЕ ОКАЗА МАША В РЪЦЕТЕ НА БОРИСОВ
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 588 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
07 юли 2014
Менда Стоянова потвърди, че Бойко е излъгал. Цецка Цачева се оказа маша в ръцете на Борисов.   Голяма изненада, не че ние не сме я очаквали - всеки читател на блога за Бойко добре знае, че думите на Борисов са едно, делата друго, а мислите - трето.

След като се похвали сам, че е спасил банковата система, ген.лейтенант, д-р на науките Бойко Методиев Борисов беше изловен в този блог как прави признанието, че не той, а... Станишев го е накарал да се обади на шефа на БНБ.
Знаехме, че рано или късно, ще стане ясно, че дори и в това обяснение е излъгал, но не знаехме кой ще направи разкритието. Оказа се един от собствените питомци на самия Борисов - депутатката от ГЕРБ Менда Стоянова, която пред "Стандарт" казва:

image
Менда Стоянова
- Госпожо Стоянова, имаше ли сблъсък на мнения на срещата в БНБ на 28 юни /събота/ и чия е заслугата за овладяване на банковата криза? Бойко Борисов твърди, че той я е спрял, от БСП казват обратното - че с непремерено говорене я е предизвикал, а заслугите са техни.
- Изявлението на Борисов вероятно е извадено от контекста. Нашите експерти участваха в две срещи, но това беше, преди да започне кризата с Първа инвестиционна банка (ПИБ). 

Изявлението на г-жа Стоянова съвпада  и с информацията в "Капитал" - вестник, който обслужваше старателно ГЕРБ и Борисов в началото на управлението им, а след като Орешарски посегна на ВЕИ-тата, смени рязко посоката и насочи публикациите си изключително и само срещу БСП.

Какво разбираме от нейните думи?
1. Че думите на Борисов, че е изпратил своите експерти в събота, за да помагат за преодоляване на кризата, са неверни (което впрочем се вижда и от статията в "Капитал")?
2. Че след като не коментира думите на журналистката за БСП, то те са... верни, т.е. Борисов е говорил непремерно и е предизвикал кризата?
3. Че Менда Стоянова... няма да бъде предложена за депутат в следващото Народно събрание?
4. Че нейните думи са в пряко противоречие с мизерното поведение на бившия председател на НС Цецка Цачева, която във въпросната събота вместо да успокои хората, слушаше паникьосаните приказки на Борисов, че дори го и похвали колко бил мъдър и спокоен?
5. Че в ГЕРБ има все пак хора, които са готови да кажат истината, колкото и да е болезнена?




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10357544
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930