Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2014 16:02 - АМЕРИКАНСКАТА АГЕНЦИЯ RAND СЪВЕТВА ПОРОШЕНКО ДА УБИВА ПЛЕННИЦИТЕ
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 663 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Американската агенция RAND съветва Порошенко да убива пленниците DesinfoWar / 2 days ago

Специалисти от американския изследователски център RAND Corporation са подготвили за президента на Украйна Петро Порошенко скандална инструкция. В нея са описани подробни действия в хода на новата офанзива в югоизточната част на страната, съобщава RT, цитиран от lifenews.ru.

imageВ плана има препоръки да бъдат разстрелвани пленниците и съчувстващите им мирни жители. Агенцията предлага несъгласните с политиката на Порошенко жители на Донбас да преминават през специални филтрационни лагери. Войниците, които особено са се отличили в хода на наказателната операция, трябва да бъдат награждавани с конфискувано от мирните жители имущество, гласи друга препоръка.

В документа са изброени основните стадии на войната, които агенцията предлага на Порошенко за ефективно усмиряване на непокорните граждани.

През първия етап в региона се въвежда военно положение. Предлага се Донбас да бъде отрязан от света: регионът да бъде затворен за всякакво влизане и излизане на хора и каквито и да било стоки, включително хранителни продукти, както и да бъдат заглушавани всички видове мобилни и стационарни комуникации.

Вторият етап, който очевидно протича в момента, предвижда унищожаването на опълченците. Според плана Порошенко трябва да отдаде заповед за нанасянето на авиоудари по стратегически обекти и струпвания на войски.

В документа се отбелязва, че не бива да бъде изключвана употребата на забранени видове оръжия с цел да бъдат съкратени загубите на жива сила от страната на Киев. Изброяват се и тактически препоръки по завземането на населени пунктове от армията.

В плана се обяснява, че във филтрационните лагери може да остават само хора, които не съчувстват на опълченците. Останалите, включително и жените, може да бъдат разстрелвани.

Третата основна точка от плана предвижда възстановяването на нормалния живот в региона. Бежанците могат да се върнат, но след щателна проверка във филтрационните лагери. Собственоста на осъдените жители от Луганска и Донецка области трябва да бъде конфискувана в полза на държавата, а впоследствие използвана като награда за особено отличилите се участници в наказателната операция, гласи друга препоръка към Порошенко от RAND Corporation.


image

 

източник: http://www.blitz.bg / rt.com / lifenews.ru

  •  
  •  
  •  




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10381817
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930