Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2015 22:53 - БЪЛГАРСКИЯТ ГЕНИЙ, КОЙТО СЪЗДАДЕ ЕНЕРГИЯ ОТ НИЯОТО И ОТРЕЧЕ АЙНЩАЙН !
Автор: kolevm38 Категория: Изкуство   
Прочетен: 2742 Коментари: 4 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Българският гений, който създаде енергия от нищото и отрече Айнщайн!

image

 
 

Катя Стоянова

Бих казала, че той със сигурност се надсмива на сънародниците си от отвъдното, че плащат огромни сметки за електрически ток, когато е създал нещо, което не струва нищо. Създал го е за всички нас! А на енергийната мафия в България изобщо не и се нрави да се чува името на Стефан Маринов.

 Чували ли сте някога за Стефан Маринов? Сигурно много от вас си нямат ни най – малка представа кой е този човек. Въпреки това обаче вече 16 години след мистериозната му смърт той е един от най – известните по цял свят българи. Не са никак малко учените учили се от него, не са малко и учените по света, които го цитират и привеждат негови тези в действие. Как тогава се получава, така че един българин да е световно известен в научните среди, а и не само, а в България – неговата родина почти никой да не е чувал за него?

Стефан Маринов е роден през 1931г. в София. Майка му Галина е сестра на бележитата наша актриса Адриана Будевска. Баща му Марин Маринов е юрист (близък приятел на проф. Нисим Меворах, баща на поета Валери Петров). Родителите му се изучили в Мюнхен. В семейството гостуват художници, артисти, писатели - Константин Щъркелов, Иван Лазаров, Елин Пелин...

image
macmep.ru

Завършва физика в Пражкия университет и след това в Софийския, после завършва и Висшето военноморско учи­лище във Варна. Пътува като капитан на чешки кораб, после постъпва на работа в БАН в секцията по физика. Владее до съвършенство руски, чешки, полски, английски, немски, френски, италиански. На тези езици съчинява стихове, а на български пише блестяща сатирична проза в епистоларна форма.

60-те и 70-те години на миналия век никак не били леки за човека, за който може би един ден ще казваме, че е променил света. По това време той е бил обект на политически гонения в България заради възгледите му, през 1977г. той емигрира от родината си. През 1978г. започва да живее постоянно във Вашингтон, по – късно ще живее в Италия и Австрия също. През 1997 г. загива, падайки от седмия етаж на университетската библиотека в Грац (Австрия). Макар и оставил прощално писмо, обстоятелствата около смъртта му са подозрителни. Негови колеги физици допускат, че е бил хвърлен от прозореца. И лансират версията за намеса на нефтени, електрически или газови кампании, застрашени от „алтернативните безплатни енергии".

Стефан Маринов всъщност е станал известен не с бурния си житейски опит, а главно с неговата работа. Като човек завършил физика в два много добри за времето си университета, мечтата на живота му е била да създаде машина “Перпетум Мобиле”. Идеята му била странна, не много нова, а и в голяма част вече разработена от други, но важното е че неговата работа я е доразработила в много отношения. Той създал така наречената машина “тестатика”, която буквално правила електрически ток от нищото. Най–мощната такава машина документирана досега е в състояние да създаде около 30 киловата електричество, което никак не е малко като се има предвид, че всичко от което има нужда е просто магнитно поле. Интересното около тази машина, е че има една общност намираща се в Швейцария, която твърди, че притежава 6 такива. По последнa информация, на която случайно попаднах Китай също в момента се опитва да разработи своя машина “тестатика”, но в много по – големи мащаби, което ако се случи ще промени коренно съотношението на световния енергиен пазар.

"Тестатика", така е наречен един генератор за енергия в Швейцария, в християнската община-кооператив, с име Methernita, не използващ никакви външни източници, но доставящ електричество в продължение на по-вече от 30 (!) години в количества достатъчни за задоволяване на цялата община, включително и намиращите се там производствени работилници. Изобретателят Проф. Стефат Маринов е нарекъл своето устройство Swiss M-L converter , Thesta-Distatica, и заявил, че е получил описанието на конструкцията и принципите на работа по-време на медитация. От техническа гледна точка, устройството представлява модернизиран електростатичен генератор на Вимшурст, дисковете на който са способни да се въртят постоянно за сметка на силите на електростатичното взаимодействие. В конструкцията също са включени постоянни магнити.

Машина с диаметър на дисковете 20 сантиметра произвежда около 200 Вата мощност, голямата машина има дискове с диаметър 2 метра и произвежда около 30 Киловата. Детайлно описание на конструкцията може да бъде получено от Ted Bart, Haltenstarsse 5A, 8912 Obfelden, Switzerland, или от Швейцарската Асоциация за Свободна Енергия.

В заключение- "Тестатика" - име на генератор на "чиста" енергия, или наука- не официално призната!!!
Закономерен въпрос - И защо?
Защо до ден днешен този генератор не стои във всеки дом и всеки цех?

Според някои непроверени данни при гласуване в общността на предложението ”за предоставяне технологията на машината „Тестатика” на всички заинтересувани по света”, единственият глас „Да” е бил на Българския професор Стефан Маринов, който както вече споменах загива при загадъчни обстоятелства, като преди това построява образци на два 300 ватови работни модели на генератора Тестатика.

Той отрича Айнщайн. Непознат в България, тачен в чужбина, физикът антирелативист Стефан Маринов е една от най-необикновените личности на нашето съвремие. Определя себе си като „дисидент пред дисидентите", а западните му колеги без уговорки го зоват „български гений". В скалата на големите умове го поставят и руските му колеги. На трудовете и личността му са посветени стотици интернет страници - изследователски и възпоменателни. Присъства и в световната енциклопедия Wikipeida.

Видео материали свързани с тази енергия - ВИДЕО  I ВИДЕО I ВИДЕО IВИДЕО I ВИДЕО I ВИДЕО

Цялата биография на българския гений Стефан Маринов четете ТУК

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!


Четете още на: http://www.budnaera.com/2013-04/2013-11-21_01.html#ixzz3mJIhC7Yh
 



Гласувай:
5



1. gmihov - Енергия от ни щото!!
21.09.2015 08:24
Такова чудо няма и не може да има от НИЩО ТО ДА СЕ ПОЛУЧИ НЕЩО! Това е най - голямата човешка глупост, която може да се роди в човешкия мозък.Има реално съществуващо НИЩО ,като една от тройната характеристики на същността на Вечността, състояща се от: Неделимо и съхраним о триединство от :Пространство-материя-движение,при която нито едно от тези три реалности не може да да ги има и ги няма останалите две. Нищо То от тази тройна характеристика , на всеобщата базова същност на Вечността , от която и в която произтича всичко, което реално го има и тя във всичко се намира, като част от нея е пространството.От това, което е в него може да се получи и се получава полезна за хората енергия,но от самото пространство, което като самостоятелност не съществува, а съществува,само като характеристика на всеобщата базова същност на Вечността , което има само измерения и нищо друго не може да се получи енергия..
Енергията , която е получил Стефан Маринов не енергия от НИЩО ТО , а енергия, която изпълва цялото космическо пространство ,като квантови корпускуларни енергийни потоци /полета/.
Това, което е постигнал Стефан Маринов и Никола Тесла е по значимо от това, което постигнах аз в 1960 година:
1. Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно.
2. Директни гравитационни двигатели, с неограничени възможности за безопасен добив на енергия от гравитационното поле на земята и други небесни тела..
Те са стигнали до достъп до всеобщия квантово фонд, които изпълва цялото пространство,аз до гравитационните полета на телата, които участвуват в този всеобщ енергиен фонд , който , по количество енергия няма равен на него.
С Стефан Маринов за кратко време имах кратка кореспонденция, при която от него получих конкретна информация за опитите му с които се мъчил да постигне,
това, което аз постигнах в 1960 год. И разбрах защо не е могъл а го постигне..
Просто, на базата на собствената си неспокойна натура не беше анализирал , на какво трябва да отгова





цитирай
2. zaw12929 - РАБОТА НА УПРАВЛЕНИЕТО Е ДА РЕШИ ...
21.09.2015 08:35
РАБОТА НА УПРАВЛЕНИЕТО Е ДА РЕШИ ПРОБЛЕМА С ЦЕНАТА НА ТОКА
цитирай
3. zaw12929 - Такова чудо няма и не може да има от ...
21.09.2015 08:37
[quote=gmihov]Такова чудо няма и не може да има от НИЩО ТО ДА СЕ ПОЛУЧИ НЕЩО! Това е най - голямата човешка глупост, която може да се роди в човешкия мозък.Има реално съществуващо НИЩО ,като една от тройната характеристики на същността на Вечността, състояща се от: Неделимо и съхраним о триединство от :Пространство-материя-движение,при която нито едно от тези три реалности не може да да ги има и ги няма останалите две. Нищо То от тази тройна характеристика , на всеобщата базова същност на Вечността , от която и в която произтича всичко, което реално го има и тя във всичко се намира, като част от нея е пространството.От това, което е в него може да се получи и се получава полезна за хората енергия,но от самото пространство, което като самостоятелност не съществува, а съществува,само като характеристика на всеобщата базова същност на Вечността , което има само измерения и нищо друго не може да се получи енергия..
Енергията , която е получил Стефан Маринов не енергия от НИЩО ТО , а енергия, която изпълва цялото космическо пространство ,като квантови корпускуларни енергийни потоци /полета/.
Това, което е постигнал Стефан Маринов и Никола Тесла е по значимо от това, което постигнах аз в 1960 година:
1. Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно.
2. Директни гравитационни двигатели, с неограничени възможности за безопасен добив на енергия от гравитационното поле на земята и други небесни тела..
Те са стигнали до достъп до всеобщия квантово фонд, които изпълва цялото пространство,аз до гравитационните полета на телата, които участвуват в този всеобщ енергиен фонд , който , по количество енергия няма равен на него.
С Стефан Маринов за кратко време имах кратка кореспонденция, при която от него получих конкретна информация за опитите му с които се мъчил да постигне,
това, което аз постигнах в 1960 год. И разбрах защо не е могъл а го постигне..
Просто, на базата на собствената си неспокойна натура не беше анализирал , на какво трябва д

това не е нищо:
1. Има устройство, което се подчинява на неизвестен засега закон на природата
2. По този неизвестен закон от векове се движат телата на планетата- нямате обяснение, освен, че е 'перпету мобиле"- ХА СПРЕТЕ ГИ ИЛИ КАЖЕТЕ ЗАЩО НЕ СА СПРЕЛИ
3. КОГАТО УЧЕН ПОКАЖЕ ДЕЙСТВИЕТО НА ЗАКОН- СЛЕДВАЩИ УЧЕНИ ГО ДОКАЗВАТ, А ТОВА Е ПРИРОДЕН ЗАКОН. КОЙТО ЩЕ ОТКРИЕ ДРУГА ЕРА ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО. ФАКТЪТ, ЧЕ УЧЕНИТЕ ГО СОЧАТ ЗА "ОТКРИВАТЕЛ" - ТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ДОРАЗВИВАНЕ НА ИДЕИТЕ МУ
цитирай
4. gmihov - продължение
21.09.2015 08:51
отговарят системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса за да може да се реализира съответният директен гравитационен двигател, който не е и не може да бъде "вечен двигател", при наличието на естествен източник на енергия, каквото е гравитационното квантово излъчван от телата, формиращо гравитационните им енергийни полета, което обуславя всеобщата гравитационна силова връзка между всичко във всемира.
След прекъсването на нашата кратка кореспонденция, възможно е да е постигнал и до това, до което аз достигнах в 1960 година и по късно до днес 2015 година. достигнах, ако се е сетил да направи предварителен анализ на системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса и да се съобрази с този анализ.
Възможно е след двата му неуспешни опита ,за които получех от него информация , при трети опит, съобразявайки се с това, на което трябва да отговоря една система с гравитационно обоснован променлив обем и маса за да може да се реализира директен гравитационен двигател ,да реализирал и такъв двигател. и при личностният с характер да не е издържал ,на неразбирането от страна учени и други ,както Р.Майер не е издържал и до лудница стегнал.във връзка с открития от него закон за съхранение на енергията.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10359624
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930