Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2015 13:01 - ЗАСТРЕЛЯН НАРКОБОС СЕ ВЪРНА ОТ СМЪРТТА И НАПРАВИ ШОКИРАЩОПРОРОЧЕСТВО НА ЗАБРАВЕН ЕЗИК
Автор: kolevm38 Категория: Други   
Прочетен: 5710 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Застрелян наркобос се върна от смъртта и направи шокиращо пророчество на забравен език! /Снимки/ Sep 29, 2015  
image

Тази изумителна история остави без думи и полицията и учените!

В края на август на пода в мотелска стая в бедно предградие на Лос Анджелис е открит застрелян чернокож мъж в критично състояние предава WNDR.

 

Кървящият мъж е наистина е зле . Застрелян е в гърдите и в главата. Веднага е транспортиран в медицинския център „Мемориал“ където са извършени редица животоспасяващи операции. Куршумите са извадени от тялото и черепа, но животът му виси на косъм. След интервенциите пациентът остава в кома.

Полицията идентифицира мъжа като 53-годишния Джамал Милър, който се оказва, че е кварталният наркобос!

Още от края на 80-те години, Милър контролира с желязна ръка наркоразпространението в част от гетото. Заподозрян е за множество престъпления, сред които и убийства! Полицаите от доста време се опитвали да го спипат, и не били особено тъжни развитието на събитията.

Дотук всичко нормално, надупчен наркодилър, когото всички чакат да умре, за да освободи болничното легло. Това и става на 4-ти септември. Пулсът на Милър спира. Лекарите опитват да го върнат към живота, но без успех.

Обявен е за мъртъв точно в 14:21 местно време.  Покриват го с бял чаршаф, и точно 7 минути след това, докато медицинската сестра изключва техниката се случва чудо! Мъжът скача от леглото и започва да крещи неистово непонятни неща! Лекарите се втурват, бият му успокоителни. Не могат да разберат и дума от тирадата му!

Колкото и да ги е яд, че е оцелял, полицаите отиват да разпитат стария си познайник, когато установяват нещо изключително странно. Той говори на абсолютно непонятен за тях език! Всички мислят, че се прави на невменяем, за да избегне въпросите на властите, но лекуващият  доктор Макендзи долавя нещо познато в думите му!imageИзуменият Д-р Макендзи, сн. WNDR

 

Докторът се свързва с негов близък приятел – Равин Робърт Харон, който буквално остава с отворена уста, когато чува думите на Джамал!

Равинът разкрива, че застреляният дилър говори на староарамейски език – речта на древните израилтяни!  В света, хората, които имат някакво понятие от този език са буквално единици! Няма реален начин един полуграмотен уличен гангстер да има подобни познания.

Когато дават на Джамал тефтер и молив, мъжът изписва знаци, които са откривани в различни гробници от библейски времена! Няма съмнение, че става въпрос за забравения език!

image

 

Джамал не спира да говори, и като че ли повтаря един и същи разказ. Равин Харон записва тирадата и я изпраща в Йерусалим за анализ.

Това, което специалистите успяват да преведат е буквално главозамайващо.

Джамал казва, че е „рибар, който е бил изпратен от Него да разкаже истината на света“! /Припомняме, че много от апостолите на Исус са били рибари – това е една от най-важните професии, цитирани в библейските текстове/.

Идвам да ви предупредя за огромна опасност чрез тялото на този грешник! Вашият свят е пред своя край, а вие не го осъзнавате, заради отровата в душата си. Заради тази отрова, брат застава срещу брата в „Старата майка“ а през това време Дявола завзема света, като пуска своите пипала от великите пустини! „

Дали тук Джамал не визира огромното напрежение между Запада и Русия /Старата майка = Европа?/, и възхода на Ислямска държава от Изток?

„Тази отрова ви накара да забравите единственото ценно в живота и да се отдадете на завист, алчност и омраза! Не можете да изкорените това от душите си и за това сте обречени! Вашата гибел ще дойде от най-малко очакваното място, рана, която загноява заедно с човешката душа – всичко е пред очите ви, а вие не го виждате. Но той вижда всичко!“

imageсн. WNDR

Учените от университета в Тел Авив успяват да синтезират тези свързани изречения от думите на Джамал. Имало е и такива, които не са могли да преведат като цели изречения, но са идентифицирали отделни словосъчетания като „...невиждана чума...“, „..вашите деца...“ и „...ангел на смъртта...“!

 

Всичко това звучи доста зловещо! Според водещи алтернативни учени, Джамал е поредният пример за проводник на съобщения от „висша сила“, предава WNDR. Подобни феномени зачестяват неимоверно.  През 2012, индонезийски студент, който преживява катастрофа започва да говори на забравен древен китайски език и прави подобни апокалиптични пророчества.

Колкото се отнася до Джамал, той ще се възстанови физически. Според полицаите, той просто се прави на луд. Най-вероятно ще бъде тикнат в затвора до живот за предишните си престъпления. Но това като че ли не е основната му тревога в момента. /Bradva.BG





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10361973
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930