Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2015 23:50 - ДЕТСКА ВЪЗПИТАТЕЛКА ПРЕДЛАГА СЕКС ЛАСКИ ЗА 30 ЛЕВА НА ЧАС.
Автор: kolevm38 Категория: Други   
Прочетен: 1269 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
23 май 2015 г. 23:44 ч. :: Общество      
imageimage   Детска възпитателка предлага секс ласки за 30 лева на час

15.06.2014 21.49

Брутална компроматна война във Фейсбук осветли столичните компаньонки

Изненадваща хакерска атака във Фейсбук осветли представителки на най-древната професия в София, които лъснаха по „бели гащи” /че и без тях/ в социалната мрежа. Дневните и нощните „пеперуди” лъснаха, след като конкуренцията разби акаунтите им, а те самите се видяха в чудо как да обяснят пред листата си с приятели за безсрамните фотоси на разголени жени, придружени с линкове към секс обяви. „Тази голата на снимката не съм аз” – в този стил бе най-честото оправдание сред Фейсбук-потребителките, за които впоследствие „ШОУ” разкри, че всъщност са столични компаньонки. Самите те признаха, че по всяка вероятност са жертва на компроматната атака от конкуренцията.
Наглият пробив в акаунтите започнал още миналата събота вечерта, довериха пред наш репортер потърпевшите. Част от тях реагирали на момента и успели да блокират профилите си, но други станали за резил на нищо неподозиращите за „алтернативната” им дейност приятели. В такава конфузна ситуация изпаднала Криси – детска възпитателка, която предлага платени ласки, за да си докара някой лев отгоре. „ШОУ” запазва истинската самоличност на 41-годишната жена, която е майка на две дъщери, и именно заради това използва „търговското” й наименование, с което се представя в секс обявите си. Представящата се за дама на 36 години, 156 см, 45 кг, руса и пъстроока компаньонка, е поместила следното съобщение в един от сайтовете за запознанства: „Аэ съм Криси и предлагам еротични масажи на серйоэни господа. Предлагам стандарт и нестандарт. Работя сама не е клуб. Моля скрити номера да не ми эванят. Само на мой терен на адреси не ходя. 0877580787.” (запазваме автентичния текст на обявата – б.а.) Освен повика за секс срещу пари, в реалния Фейсбук профил на жертвата на компроматната атака грейват и скандални снимки от обявата й, като най-разкрачената и разголената от тях е сложена „на корицата”. Естествено, в долния ляв ъгъл усмихната се гуши и физиономията на нищо неподозиращата жена.

Шокът е тотален

но в началото не за нея, а за голяма част от листата й с приятели, които са тагнати /обозначени/ на бруталното фото. Самата компаньонка изпада в ужас, когато разбира, че „другото й Аз” вече е наяве. За жалост, хакерът й е сменил паролите във Фейсбук и електронната поща и тя не може да влезе да оправи поразиите. Следват оправдателни съобщения от профила на дъщеря й в социалната мрежа: „Някой е хакнал Фейсбука на майка ми и се гаври с нея. Моля не вярвайте на тези неща!”; „Някой се гаври жестоко с профила на майка ми … Моля да не се вярва на това, което се публикува”. Спонтанното и разбираемо отричане на истината, а именно, че въпросната дама се занимава с проституция, тотално издиша заради издайническа татуировка над лявата гръд, както и фона, на който тя се е чекнала в предизвикателни пози за целта на платената секс обява. В личните снимки в профила си във Фейбук, където госпожата се показва с истинските си имена, е сглупила да помести и фотоси, на които се вижда същият мизансцен. Което на практика безусловно сочи, че дамата е представител на най-древната професия.

Репортер на „ШОУ” се свърза с Криси и се представи за клиент

който търси секс услуги. Тя охотно го покани, като попита кога му е удобно да я посети. Условието й бе да знае 30 минути преди посещението, за да може да се подготви. Очевидно признавайки, че е отворена за секс услуги, репортерът ни „разкрива картите” и показва, че е наясно със ситуацията и знае истинското й име. „Не се казвам така”, е заучената реакция на компаньонката. Аргументите от страна на „ШОУ” – профилът й във Фейсбук, съвпадението на снимките, издайническата татуировка, обстановката в дома й – една и съща на личните й снимки и на тези от секс обявите, я карат да „клекне”. „Абсолютно всичко е хакнато! Това са снимки от много години, пък аз и вече не работя”, обяснява Криси в очевидно противоречие с разговора, който започна с покана за секс и моментално прехвърля темата не към дейността, която упражнява, а към това, че и нейни колежки от компаньонския бранш са били осветлени от хакерската атака. „Обади ми се една колежка, с която преди бяхме работили в офис, и тя ми каза, че и с нея, както и с още две други, се е случило същото. Това е много долна гавра!”.

Репортер на „ШОУ” се свърза и някои от другите компаньонки, жертви на хакерската атака. Те разкриха, че още в събота са се усетили, че някой е разбил паролите им във Фейсбук и са взели мерки. „Вечерта разбрах и си изтрих акаунта, преди да ме усети който и да е”, разказва жрицата Наталия, чието истинско име е Венета. Тя довери, че освен нея, на още шест проститутки са били хакнати профилите в социалната мрежа. Всяка една от тях е убедена, че зад атаката стои конкуренцията, но всяка, вероятно притеснена от последствията, предпочете да не посочва конкретни имена. Криси също все още не може да си отговори на въпроса кой може да стои зад хакерската атака, но според нея тя може да е дело на конкуренцията или по-точно на „някоя бивша колежка”. „Аз направо съм потресена! Никога не съм си давала паролите, влизам само от телефона или от таблета си”, обяснява професионалистката и казва, че

не от хубаво е започнала да предлага тялото си, за да си вади хляба

„Бях помощник детски възпитател, най-черната работа. Взимала съм 240 лева. Сега чистя 3 офиса, взимам 300 лева, я има, я няма”, споделя Криси и твърди, че от проституция не вади много, тъй като не работи всеки ден. „Принципно от 4 години не работя. Правя го само с някои мои познати, които ги познавам добре. Я изкарам 60 лева, я не”, обяснява Криси. Но пък признава, че преди години, когато е работила „в офис”, е изкарвала повече пари, макар че е ходила само събота и неделя. Криси е категорична, че добрите доходи се вадят само от високо платените компаньонки. Макар да не е била такава, тя е имала клиент полицай, както сама твърди. „Имам един редовен бивш клиент, който работи на „Г.М. Димитров”, в следствието. Мисля на него да му звънна, да видим какво може да направи”, заканва се тя по повод хакерската атака и осветляването й в реалния живот. Тя признава, че ако за приятелите й голите й снимки в профила са шок, то за нейния съпруг, който е таксиметров шофьор, изобщо не са новина. „Той е наясно, ние сме отворено семейство и никога не е имал нищо против. Ходили сме по суинг партита и никой не ревнува другия”, обяснява Криси. И разкрива, че след като гръмнали снимките в профила й, мъжът й получил обаждания. „Някакви негови приятели го питали: „Това жена ти ли е?!”. И той казал: „Абе, глупости как ще е жена ми! Някой се подиграва с нея!”, казва Криси.

Интересен факт е, че докато хакер лепи на реалния й профил във Фейсбук тайните й разголени снимки от секс обяви, собственият й мъж коментира от своя профил други „повиквателни” на нейни конкурентки. Твърде притеснително е обаче, че съпругът на детската възпитателка залита по доста по-млади от нея и конкретно по обява, която гласи: „Свежа 16-годишна ученичка търси опитен”. Тук Криси не коментира и казва, че не е запозната с тези си щения на мъжа си. Но пък отново заявява, че с мъжа си са в „отворена връзка” и не се ревнуват един от друг.
Орлин ФИЛИПОВСКИ /vchas.net
 

Днес+

More Sharing ServicesЗапази и Сподели Коментирай статията
 
 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10316120
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1991
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031