Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2014 20:44 - ОТСЛАБВАНЕТО СТАВА МНОГО ЛЕСНО, А ВИСОКОТО КРЪВНО Е ЛИЧИМО
Автор: kolevm38 Категория: Други   
Прочетен: 1351 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Отслабването става много лесно, а високото кръвно е лечимо
imageЧетвъртък, 27 Ноември 2014

 

Според известният диетолог д-р Гайдурков отслабването е нещо много лесно и може да стане бързо и без много лишения и измъчване на организма. Според доктора главната причина за наднорменото тегло е солта. Хората са дебели от солта, а не от калориите, тъй като натриевият хлорид е навсякъде. Всички търговски и индустриално произведени хранителни продукти и стоки го съдържат в големи количества – в хляба, колбасите, сладкишите, дори и в сладоледа.

image Д-р Гайдурков: Отслабването става много лесно, а високото кръвно е лечимо

 

Това огромно наличие на сол е непоносимо за тялото ни и то реагира чрез оток, опитвайки се да разреди отровата. От тези отоци се получават излишните килограми. Наднорменото тегло може много лесно да бъде редуцирано, ако за две седмици се премине на сурова храна и се спре солта. За този период се свалят минимум 7 – 8 килограма, в зависимост от това колко е пълен човек, заявява докторът.
По думите му и есенциалната хипертония или високото кръвно налягане, което е масово, също може да се излекува за две седмици. Може да се започне с две седмици, в които свободно да се консумират плодове и зеленчуци, когато, каквито и по колкото пожелаете, но с едно условие – да не ползвате сол и добавена мазнина. Може да се ядат също сурови ядки, които са много калорични, но това по никакъв начин няма да попречи нито на свалянето на килограми, нито в борбата с високото кръвно.
След това е важно да се запази един балансиран режим, който не е толкова строг, но отново храните с животински произход трябва да се консумират много рядко.
Не е необходимо изцяло да станем вегетарианци, но поне една голяма част от храната трябва да бъде в суров вид. Това включва плодове, зеленчуци, ядки, най-различни семена, кълнове, от които стават десетки вкусни рецепти.

Източник: lechitel




Гласувай:
1



1. анонимен - Не си го слагайте на сърцето...
28.11.2014 21:39
Калиево-натриевата помпа е основата на обмяната на веществата на клетъчно ниво и е отговорна за полупропускливостта на клетъчната мембрана. Без натриеви йони няма живот - това да е ясно на всеки. Виждал съм доста смешници от тоя сорт и знам, че изобщо са много повърхностни. Никога не могат да кажат важни, елементарни неща, а говорят ли говорят.
Този тук не казва колко сол е необходима на чорешкия организъм за килограм тегло или нещо такова. А това се смята лесно, но никой не го прави. Аз знам от заниманията ми със средство срещу ракови клетки, че ниското ниво на натрии в организма СВАЛЯ ДРАСТИЧНО защитата на клетките от нежелани вещества и организми.От друга страна при диабет тип 2 когато казват на хората да не ядат сол (и това там е правилно) е за да допъскането на хранителни вешества в клетките. (азщото инсолиновия ключ не работи). При добре работещ механизъм на обмяната готварската сол (натриевия хлорид) е живото поддържаща. Не се подвеждайте от страничните ефекти - отслабване , дрън, дрън.... Яжте по-малко и ще отслабнете, но се хранете пълноценно- месо, мазнини, ... сол... Ако не знаете да ви кажа при храните за животни от рибките до слоновете се добавя от 1% до 2% сол. Даже дивите животни ходят на земни солища за да си набавят натрии. Не ги слушайте тия смешници, техните помисли често не са чисти! Даже са доста мръсни. Хлорния йон от готварската сол има силно септично действие, това изобщо не се казва.

Ще ви кажа една друга "тайна" - пушенето на тютюн предизвиква произвеждане на допамин в организма и ни помага да преодоляваме стресе! Помислете колко се "грижат" за вашето здраве. ТЕ искат ние да сме мъртви ... другото е рецепти за отслабване ... до писане
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10364496
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930