Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2013 14:22 - КЛИНОПТИОЛИТ - РОДОПСКОТО ЧУДО
Автор: kolevm38 Категория: Други   
Прочетен: 1768 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Клиноптиолитът - родопското чудо, лекуващо всичко

Сряда, 4 Септември 2013

 

Клиноптилолитът, известен още като зеолит, беше обявен от Световната научна организация за минерал на 20-и век. Причината за това са невероятните му лечебни качества както и все по-нарастващото му приложение в сферата на космовнавтиката, животновъдството, растениевъдството и медицината.

Клиноптиолитът е разновидност на кристала зеолит, който се е образувал от взаимодействието на морска вода и вулканична пепел.

В състава му влизат предимно алуминий, кислород и силиций. Най-богатите залежи от този минерал са открити на територията на Източните Родопи.

Уникалните му свойства се дължат на специфичната му, подобна на пчелна пита кристална решетка. Подобно на фино сито, тази решетка оставя в организма молекулите на полезните вещества и събира в себе си вредните такива.

По този начин прочиства организма от вредното действие на околната среда. Структурата му е отрицателно натоварена с електричество, което способства да привлича и задържа катиони от средата, в която е поставен и да отделя други.

Клиноптиолитът има мощно абсорбиращи свойства и поставянето му във водна среда засилва действието му.

Изследванията на учените от цял свят потвърждават, това което жителите на родопските села знаят от десетки години. Зеолитът лекува – десетки пациенти със заболявания, нелечими със средствата на традиционната медицина, като рак или диабет.

Пациенти с тези заболявания са почувствали облекчаване на състоянието си. Той може да повлияе благоприятно върху процесите на храносмилане, да подобри биохимичните показатели на кръвта, да укрепи имунната система, да подпомогне възстановителните процеси в организма, да подпомогне потентността и издръжливостта.

Липсата на странични ефекти от прилагането му го прави едно от малкото безопасни за прилагане от бременни и малки деца вещества. На практика няма противопоказания или ограничения за използването му от всички.

Съчетава се без проблеми с лекарствени препарати без да намалява или ограничава терапевтичното им действие. Добавяйте клиноптиолит на прах към храната, която приготвяте или го поемайте разреден с вода.

Източник: sanovnik

 



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10361840
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930